|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
دوستان لطفآ اینقدر نقل اندر نقل نگیرید یه صفحه نصف بیشترش نقل قوله یا اگه میگیرید همه ی متنشو نذارید چند جمله اول وبعد چندتا .. باتشکر. |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ۸۵۱۱ - ۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام بچه ها. امیدوارم من هم بهتون برسم آخه من فقط بعد از ظهر ها وقت دارم. اما من می تونم...
|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - شاپری - ۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
۱ سوال بی ربط دارم تعاونی سازمان سنجش کسی ثبت نام کرده؟ پاسخنامش آیا تشریحیه؟ چطور باید ثبت نام کرد؟ راهنمایی میکنین لطفا؟ کارت اعتباری از کجا باید بخرم؟ چون از درسا عقب افتادم و کند میخونم ، میخوام آزمون ۱ و ۳ و سه تا جامع رو شرکت کنم. آیا امکان پذیره؟مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - gordafarid - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ
سلام بچه ها من اومدم برید کنار رتبه اول اومد ![]() مطالب رو خوندم عالی بود منم می خوام خودم رو محدود به زمان کنم البته محدود کرده بودم ولی نه سفت و سخت ولی موازی خوندن رو رعایت می کنم چون اساسا نمی تونم ی درس رو مدام بخونم مغزم نمی کشه ![]() خیلی خوشحالم اینجام الان داشتم شبکه می خوندم که ییهو افکار منفی پرید رو روح و روانم و اومدم اینجا جون بگیرم برم راستی چرا اینقدر بعضیا ناامیدن تلاشتنو بکنید خدا بزرگه ![]() من می تونم من می تونم بگو با خودت |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ
من هم قبول میشم. ناامیدی اولین قدمی است که شخص به سوی گور برمیدارد . . . |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ADELZX - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: من هم قبول میشم.دوستان چند وقتی هست که یه سری از بچه ها میان از نا امیدی افسردگی حرف میزنن .امیدارم جملات زیر بتونه تاثیر گذار باشه. یک تکه یخ رو که تا دمای ۵۰ - درجه سانتی گراد سرد شده بردارید و بش گرما بدید ، ابتدا هیچ اتفاقی رخ نمی ده. این همه انرژی گرمایی صرف مشه ولی هیچ نتیجه ی قابل رویتی مشاهده نمی کنی . ناگهان ، در دمای صفر درجه ، یخ ذوب و به آب تبدیل می شه. کار رو ادامه بدید . باز هم انرژی فراوانی صرف می شه بدون آنکه تغییری مشاهده بشه . تا اینکه وقتی به حدود ۱۰۰ درجه سانی گراد می رسیم ، حباب و بخار ایجاد می شه! و نتیجه ؟ این احتمال وجود داره که ما انرژی زیادی را صرف کاری کنیم ، مثلا صرف یک پروژه ، یک شغل وحتی یک قالب یخ و با این وجود به نظرمون برسه که هیچ نتیجه ای نگرفته ایم . اما در حقیقت انرژی ما دور از چشممان در حال ایجاد دگرگونی هستش . کار خودتون رو ادامه بدید و مطمئن باشید که دگرگونی از راه خواهد رسید . این اصل را به خاطر بسپارید ، بی جهت دچار هراس نشوید و یاس را نیز به خود راه ندهید و بدونید که هیچ تلاشی ، بی نتیجه نمی ماند.آری باید امیدوار بود و به کمترین ناملایماتی که در تلاش های مان میبینیم ناامید نشویم. هر وقت یه در بزرگ دیدی که یه قفل بزرگ هم روش هست نا امید نشو چون اگه قرار بود باز نشه بجاش یه دیوار می ساختند! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: چطور باید ثبت نام کرد؟ راهنمایی میکنین لطفا؟ کارت اعتباری از کجا باید بخرم؟ از همون صفحه سمت راست میتونی به صورت اینترنتی خرید کارت ۵ مرحله رو داشته باشی فکر کنم وقتی ادامه بدی ثبت نام رو اون وقت میپرسه که کدوم مرحله آزمون رو میخواید ثبتنام کنید! چون خودش نوشته "هر داوطلب با توجه به تعداد مراحل آزمونی که قصد شرکت در آن را دارد باید کارت اعتباری مربوط به آن را خریداری نماید برای مثال اگر قصد شرکت در سه مر حله آزمون را دارد باید کارت اعتباری مر بوط به شرکت در سه مرحله را خریداری نماید یا اگر قصد شرکت در ۷ مرحله را دارد یک کارت اعتباری ۷ مرحله ای را خریداری نماید به توضیحات ثبت ویژه در ذیل این صفحه توجه نمایید. " |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - atti joon - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ADELZX نوشته شده توسط:(26 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: سلامWwOoOwW ب نظر من این روش خوندن عالیه منم همین روش رو میرم. ایشاله موفق باشی دوست عزیز |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - svk7 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: ۱ سوال بی ربط دارم خودم پارسه ثبت نام کردم ولی از سنجش هم اطلاع دارم اره تشریحیه و مثه پارسه باید پاسخنامه ی تشریحیشو از سایتش بگیری از طریق سایتش که لینکش تو سایت سنجش هست(آزمونهای ۷ مرحله ای تسلط) اولین ازمونش هم فک کنم ابان ماه باشه. هر چندتا بخوای میتونی (هزینه ی کل ازموناش هم ۱۶۶هزار تومنه)ثبت نام کنی |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - skygirl_00 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ
۲ روز بعد آزمونا شروع میشه. من اما اصلا اماده برای این ۲۵ درصده نیستم..... یا بیشتر از ۲۵ درصد خوندم که یادم رفته و مرورش نکردم یا بعضیا رو از اصلا نخوندم ... یا خوندم اما از وسطای کتاب خوندم ... کلا پس فردا سر آزمونا میدونم هنگ میکنم. این چه آزمونیه برام!!! |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
امروز سوالاتم زیاد شده ![]() نمیدونم نشونه خوبیه یا ... یه سوال تا حالا شده نسبت به یه درس حساسیت داشته باشید منظورم اینه تا میبینیدش هنگ کنید!!!
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m_gh - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: ۲ روز بعد آزمونا شروع میشه. من اما اصلا اماده برای این ۲۵ درصده نیستم..... یا بیشتر از ۲۵ درصد خوندم که یادم رفته و مرورش نکردم یا بعضیا رو از اصلا نخوندم ... یا خوندم اما از وسطای کتاب خوندم ... کلا پس فردا سر آزمونا میدونم هنگ میکنم. این چه آزمونیه برام!!! هنوز نداده از این حرفا نزنین ،ایشاللا که جمعه روزخوبیه ،اگرم زیاد خوب ندیم حداقل درسای خوبی بگیریم از اولین آزمونمون
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - kati - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: ۲ روز بعد آزمونا شروع میشه. من اما اصلا اماده برای این ۲۵ درصده نیستم..... یا بیشتر از ۲۵ درصد خوندم که یادم رفته و مرورش نکردم یا بعضیا رو از اصلا نخوندم ... یا خوندم اما از وسطای کتاب خوندم ... کلا پس فردا سر آزمونا میدونم هنگ میکنم. این چه آزمونیه برام!!! منم یه جورایی مثل شما هستم اما ایشالا این آزمون بشه تجربه واسه آزمون های دیگه
|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - zarei1991 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان....یادتونه شهریور شروع کردم....دیگه حوصله ندارم...درسای ترمم فشار آورده....از ساعات مطالعه ارشدم خیلی کم شده...این ترم همش درسام پروژه داره و از یه طرفم معدلم برام مهمه.....بنظرتون درسای ارشد رو کلا ول کنم برای درسای این ترمم بخونم یا با ساعات مطالعه کم ادامه بدم؟؟؟یا چند تا از درسا برای ارشد رو حذف کنم.....نظرتون چیه؟؟؟خیلی اعصابم داغونه...از یه طرف میترسم برای ارشد بخونم سهمیه شاگرد اولی بپره...نظرتون چیه؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: سلام دوستان....یادتونه شهریور شروع کردم....دیگه حوصله ندارم...درسای ترمم فشار آورده....از ساعات مطالعه ارشدم خیلی کم شده...این ترم همش درسام پروژه داره و از یه طرفم معدلم برام مهمه.....بنظرتون درسای ارشد رو کلا ول کنم برای درسای این ترمم بخونم یا با ساعات مطالعه کم ادامه بدم؟؟؟یا چند تا از درسا برای ارشد رو حذف کنم.....نظرتون چیه؟؟؟خیلی اعصابم داغونه...از یه طرف میترسم برای ارشد بخونم سهمیه شاگرد اولی بپره...نظرتون چیه؟؟؟ به نظر من با ساعات مطالعه کم ادامه بده ولی سعی کن این سهمیه از دستت نره که خیلی حیفه بسته به این که با نفر قبلیت چقدر تفاوت معدل داری واسه دروس دانشگات و درسای ترمت برنامه بریز مثلا من خودم خیلی زیادی رو معدل سرمایه گذای کردم معدلم هم خوب شد شاگرد اولم شدم ولی اخرش چون قانونش برای پیام نور تغییر کرد نمی تونم ازش استفاده کنم یعنی این همه زحمت برام شد هیچ
|