|
|
انرژی مثبت - نسخهی قابل چاپ |
|
انرژی مثبت - mamat - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ق.ظ
خدایا: به من توفیق تلاش، در شکست || صبر، در نومیدی || رفتن، بی همراه || جهاد، بی سلاح || کار، بی پاداش || فداکاری، در سکوت || دین، بی دنیا || مذهب، بی عوام || عظمت، بی نام || خدمت، بی نان || ایمان، بی ریا || خوبی، بی نمود || گستاخی، بی خامی || مناعت، بی غرور || عشق، بی هوس || تنهائی، در انبوه جمعیت || ودوست داشتن، بی آنکه دوست بداند. عطا کن. |
|
RE: انرژی مثبت - انرژی مثبت - ۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ
با اعتقاد،اعتماد و امید زندگی کن. -اعتقاد (Confidence): اهالی روستایی تصمیم گرفتند که برای نزول باران دعا کنند. روزی که تمام اهالی برای دعا در محل مقرر جمع شدند،فقط یک پسربچه با چتر آمده بود،این یعنی اعتقاد. ۲-اعتماد (Trust ): اعتماد را می توان به احساس یک کودک یکساله تشبیه کرد،وقتی که شما آنرا به بالا پرتاب می کنید،او میخندد ..... چراکه یقین دارد که شما او را خواهید گرفت،این یعنی اعتماد. ۳-امید( Hope ): هر شب ما به رختخواب می رویم بدون اطمینان از اینکه روز بعد زنده از خواب بیدار شویم.ولی شما همیشه برای روز بعد خود برنامه دارید،این یعنی امید. |
|
انرژی مثبت - mamat - 19 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
پیری برای جمعی سخن میراند... لطیفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند. بعد از لحظه ای او دوباره همان لطیفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند. او مجدد لطیفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطیفه نخندید. او لبخندی زد و گفت: وقتی که نمیتوانید بارها و بارها به لطیفه ای یکسان بخندید، پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید؟ در نبرد بین روزهای سخت و انسانهای سخت , این انسانهای سختند که میمانند نه روزهای سخت |
|
انرژی مثبت - Parva - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ق.ظ
برای آدم های مصمم و جدی همیشه وقت و فرصت فراهم است. |
|
انرژی مثبت - mamat - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
من تورا دوست دارم تو دیگری را آن دیگری، دیگری را و آن... و اینگونه است که همه تنهاییم. ----------------------------------------- پس بیایید همه همدیگر را دوست داشته باشیم |
|
انرژی مثبت - Parva - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ
یه جمله پر از تکرار، اما همیشهتر و تازه ـــــــــــــــــ خواســــــــتن توانســـــــــتن است ــــــــــــــــــــــــــــــــ مــــن می تــــــــــــــــوانم یا بهتره بگم: ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مـــــــا می تـــــــــــوانیم |
|
انرژی مثبت - mamat - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ق.ظ
زمانی که به فردا امیدواری اقتدار از آن توست. آنچه کرم ابریشم آنرا پایان دنیا می پندارد در نظر پروانه آغاز است -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اشکی برای شوق، شوقی برای درس، درسی برای میز، میزی برای کار، کاری برای نان، نانی برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای مرگ، مرگی برای سنگ، سنگی برای یاد، یادی برای اشک..... این است مفهوم زندگی |
|
RE: انرژی مثبت - انرژی مثبت - ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ
گفتم: خدایا از همه دلگیرم، گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند، گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری، گفت: تو یا من؟ گفتم: خدایا تنهاترینم، گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم، گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم، گفت: بیش از من؟ کولهبارم بر دوش، سفری باید رفت، سفری بیهمراه،گم شدن تا ته تنهایی محض، یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی،و بگو، از ته دل، من خدا را دارم ... شاید این چند سحر فرصت آخر باشد که به مقصد برسیم! |
|
انرژی مثبت - Parva - 29 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
کسی که عاشق پرواز است به خزیدن راضی نمی شود. |
|
انرژی مثبت - baranebahar - 01 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ
بعلاوه خدا که باشی ...منهای هر چیزی میتونی زندگی کنی. خداوند به سه طریق به دعاها جواب میدهد او میگوید آری و آنچه میخواهی به تو میدهد او میگوید نه و چیز بهتری به تو میدهد او میگوید صبر کن و بهترین را به تو میدهد |
|
انرژی مثبت - هاتف - ۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ
هر کاری که بخواهی انجام بدی راهش رو و هر کاری که نخوای، بهانه اش رو پیدا می کنی |
|
انرژی مثبت - انرژی مثبت - ۰۳ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ
آنگاه که ناامیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی شوی به من امیدوار باش( زمر/۵۳) آنگاه که سرمست زندگانی دنیا و مغرور به آن شدی به یاد قیامت باش (فاطر/۵) آنگاه که دوست داری به آرزویت برسی به درگاهم دعا کن تا اجابت کنم( غافر/۶۰) آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد به یاد من باش که من همواره به یاد تو هستم( بقره /۱۵۲) آنگاه که دوست داشتی با من هم سخن شوی نماز را به یاد من بخوان( طه/۱۴) آنگاه که روحت تشنه نیایش است مرا آهسته بخوان (اعراف/۵۵) آنگاه که شیطان همواره در پی وسوسه توست به من پناه بیاور (مومنون/۹۷) آنگاه که لغزشها روحت را آزرده ساخت در توبه به روی تو باز است( قصص/۶۷) |
|
امروز، امروز است...... - ana9940 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ق.ظ
امروز، امروز است..... امروز صبح اگر از خواب بیدار شدی و دیدی ستارهها در آسمان نمی تابند ناراحت نشو حتما دارن با تو قایم موشک بازی میکنن پس با آنها بازی کن امروز هرچقدر بخندی و هرچقدر عاشق باشی از محبت دنیا کم نمیشه پس بخند و عاشق باش امروز هرچقدر دلها را شاد کنی کسی به تو خرده نمیگیرد پس شادی بخش باش امروز هرچقدر نفس بکشی جهان با مشکل کمبود اکسیژن رو به رو نمی شه پس از اعماق وجودت نفس بکش امروز هرچقدر آرزو کنی چشمه آرزوهات خشک نمی شه پس آرزو کن امروز هرچقدر خدا را صدا کنی خدا خسته نمی شه پس صداش کن او منتظر توست او منتظر آرزوهایت خنده هایت گریه هایت ستاره شمردن هایت و عاشق بودن هایت است امروزت را دریاب امروز جاودانه است و !امروز زیباترین روز دنیاست ...چون امروز روزی است که آینده ات را آنطور خواهی ساخت که تا امروز فقط تصورش میکردی آری، زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود! |
|
انرژی مثبت - - rasool - - 02 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
از مشکلات و موانع، بعنوان ابزاری برای پیشرفت استفاده کنیم ! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهم نیست قفلها دست چه کسانی است ، مهم این است که کلیدها دست خداست . . . |
انرژی مثبت - Parva - 04 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Parimehraban نوشته شده توسط: خدایا به همه بچه های مانشت کمک کن تو کنکور ارشد ۹۰ موفق بشنالهی آمین با توکل به خدا اشالله هرکی تلاش کنه صد در صد موفق میشه. |