|
|
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - نسخهی قابل چاپ |
|
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - nika - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
زبان ۷ مشترک ۲۴ ریاضی ۱۹ تخصصی هوش ۳۰ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - nomad:D - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ)nika نوشته شده توسط: زبان ۷ من اون در صدهایی که گفتی و فکر کردم واسه معماری میگی. اگه تخصصیت معماری باشه زیر ۱۲۰ هستی ولی در مورد هوش نظری ندارم. |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Xilinx - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ)nika نوشته شده توسط: زبان ۷ رتیه ی هوش حدودا ۹۲۶ میشه (۰۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: زبان ۳۰ رتبه ی معماری حدودا ۱۴۴ |
|
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - nika - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
من رشتم سخت افزار بود اما کنکور هوش شرکت کردم تخصصی معماری ۱۵ تخصصی نرم ۱۸ تخصصی هوش ۱ یعنی اونیکه خوندم رو گند زدم !!! (۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(03 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ)nika نوشته شده توسط: زبان ۷ درصدای بالا مال پارسالم بود که رتبم ۹۶۹ شد . |
|
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - pegetive - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
بچه ها مال منو هم تخمین میزنید؟؟ زبان ۴۵ ریاضی ۱۵ مشترک ۳۳ تخصصی معماری ۲۹ معدل ۱۵ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ)pegetive نوشته شده توسط: بچه ها مال منو هم تخمین میزنید؟؟ ۱۰۰-۱۵۰ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - shervinrs - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:بیشتر به حدود ۲۰۰ شبیه.(09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ)pegetive نوشته شده توسط: بچه ها مال منو هم تخمین میزنید؟؟ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Joonz - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
نقل قول: بچه ها مال منو هم تخمین میزنید؟؟به نظر من هم ۱۴۰ میشه زبانو خوب زده بقیه هم متعادل |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: به نظر من هم ۱۴۰ میشه زبانو خوب زده بقیه هم متعادل بهترین دانشگاهی که میتونه بیاره کجاست؟؟؟ من فکر نکنم دانشگاههای تهران و اصفهانو بیاره |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Joonz - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: بهترین دانشگاهی که میتونه بیاره کجاست؟؟؟ من فکر نکنم دانشگاههای تهران و اصفهانو بیارهروزانه غیر از شریف و تهران و امیر کبیر همه جا قبوله البته شبانه تهرانو امیرکبیرو میاره تازه شاید امسال ظرفیتا بالا بره روزانه امیرکبیرم قبول بشه. |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - LordAriana - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: روزانه غیر از شریف و تهران و امیر کبیر همه جا قبوله البته شبانه تهرانو امیرکبیرو میاره تازه شاید امسال ظرفیتا بالا بره روزانه امیرکبیرم قبول بشه. روزانه امیرکبیر قبول میشه (: البته اگر اوضاع مثل سال ۸۹ هم باشه، شبانه شریف هم امکانش هست |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ)LordAriana نوشته شده توسط: روزانه امیرکبیر قبول میشه (: البته اگر اوضاع مثل سال ۸۹ هم باشه، شبانه شریف هم امکانش هست مطمئنی؟ من فکر نمی کنم امیرکبیر بیاره |
|
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - انرژی مثبت - ۱۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
دوستان عزیز قبلا هم گفتم لطف کنید وقتی قراره ارسالی رو نقل قول کنید فقط بخش مورد نظر ور نگه دارید .پیشاپیش ممنون
|
|
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Bache Mosbat - 10 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
۱۶۰ سال گذشته شبانه ی امیر کبیر آورد. شبانه ی تهران و شریف رو نیاورد. |
|
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - pegetive - 10 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
به نظر من کلا سال به سال فرق میکنه...یه دفه ظرفیتها زیاد میشه...همش بستگی داره مرسی که برام تخمین زدید...من ریاضی رو اصلا خووب نزدم.کلا خیلی کنکورو جدی نگرفتم چون ترم ۷ بودم اون موقع...خدا کنه زیر ۲۰۰ بشم!!! امیر کبیر معماریش خووبه؟ آخه اونایی که هوش امیرکبیر قبول شدن اصلا از استادا راضی نیستن! |