|
|
سال ۹۱ مهندسی کامپیوتر بحث و بررسی سوالات - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - tarang - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:ترجمه متن گفته چون سیگما * نامتناهی است قضیه ۱۱-۱ به ما می گوید که مجموعه تمامی زبانهای روی سیگما ناشمارا است حرف شما درست ولی با استفاده از قضیه ۲-۱۱ الف ۱۰۰% غلطه ولی برای رد ۲ قضیه نداریم ولی توضیحات بعد از قضیه ۲-۱۱ میشه ۲ هم رد کرد(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ)tarang نوشته شده توسط: قضیه ۱-۱۱ میگه اگر یک مجموعه نامتناهی شمارا باشد مجموعه توانی آن ناشمارا است.سوال گفته مجموعه متناهییه پس با این قضیه نمیشه گزینه ۲ را رد کرد.به نظر شما این جمله که اگر یک مجموعه متناهی باشه انگاه مجموعه توانی ان شمارش پذیره اشتباست فکر کنم هر ۴ گزینه اشتباه باشند پس ۱و۲و۳و۴ درستند این هم تصویر قضیه ۱-۱۱ که میگه اگر یک مجموعه نامتناهی شمارا باشد مجموعه توانی آن ناشمارا است |
RE: نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - abcd1234 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ)tarang نوشته شده توسط: ترجمه متن گفته چون سیگما * نامتناهی است قضیه ۱۱-۱ به ما می گوید که مجموعه تمامی زبانهای روی سیگما ناشمارا است حرف شما درست ولی با استفاده از قضیه ۲-۱۱ الف ۱۰۰% غلطه ولی برای رد ۲ قضیه نداریم ولی توضیحات بعد از قضیه ۲-۱۱ میشه ۲ هم رد کرد من که برای این سوال اعتراض دادم؛ چون عقیده دارم گزینه الف هم اشتباهه. آخه وقتی زبان بازگشتی شمارش پذیر نباشه، یعنی خارج از مجموعه ی R.E باشه (عبارت "هر زبان دلخواه" در گزینه الف) چه تضمینی وجود داره که شمارا (یا طبق تعریف صورت سوال "شمارش پذیر") باشه؟ |
|
نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - annmary - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ب.ظ
دوستان در مورد سوال ۵۴ یه نگاهی به صفحه ۴۱ و ۴۲ این پی دی اف بندازید (سوال ۱) با کمی تغییر گویا طراح سوال منظورش همین بوده البته هم ارزی کلاس رو جور دیگه ای تعریف کرده که ظاهرا جواب داخل همین پی دی افه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mohammad_13690 - 29 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ
به بهانه سوال ۵۴؛ چند خط راجع به کلاس هم ارزی: _________________ رابطه هم ارزی رابطه هم ارزی، رابطه ایست که به این صورت تعریف می شود: a با b رابطه دارد اگر a و b دارای ارزش یکسان باشند ارزش یکسان ممکن است درمورد هر یک از خصوصیات عناصر باشد، مثلا همشهری، هم سن، هم قد،... یا اعداد همباقیمانده به ۳ و ... در نتیجه رابطه هم ارزی همیشه شبیه به = عمل میکند اگر = به معنی هم ارزش باشد داریم، a=a a=b <=> b=a a=b, b=c => a=c این سه شرط شرایط لازم و کافی رابطه هم ارزیند اگر عناصر مجموعه را براساس یک ارزش دسته بندی کنیم (افراز) و عناصر هم ارز را کنار هم بگذاریم کلاس های هم ارزی را تشکیل داده ایم؛ مثلا اگر براساس ارزش شهر، رابطه همشهری را تعریف کرده ایم، برای هر شهر یک کلاس همشهری داریم که تمام افراد ساکن آن شهر عضو آن کلاسند؛ و اگر ارزش، باقیمانده عدد بر ۳ باشد، سه کلاس هم ارزی داریم که اعضای هر کلاس با هم، هم ارزند [۰]=[۳]={۳,۶,۹,…} [۱]={۱,۴,۷,…} [۲]={۵,۸,…} |
RE: نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - annmary - 29 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ب.ظ)annmary نوشته شده توسط: دوستان در مورد سوال ۵۴ یه نگاهی به صفحه ۴۱ و ۴۲ این پی دی اف بندازید (سوال ۱)جواب سوال۵۴ رو از پی دی اف کات و ضمیمه کردم |
|
نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - csharpisatechnology - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ
پاسخ های سنجش: ۵۳- ۴ ۵۴- ۳ ۵۵- ۱ ۵۶- ۱ ۵۷- ۲ == ![]() تست ۵۴ چرا گزینه ی ۳ درسته لطفا خوب تشریح کنید و بگید اصلا b این وسط چیکار می کنه و کلا هرنکته ای هست بگید من هیچی نفهمیدم. |
|
نظریه زبانها ۹۱ مهندسی کامپیوتر - csharpisatechnology - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
آقایون خانوما ، خودم جوابشو فهمیدم. منظور سوال اینه که کدومشون عضو پیشوندهای زبان L هستند. اگه دقت کنیم می بینیم که b عضو پیشوندهای L نیست . پس گزینه های ۱,۲,۳ رد میشن. |