تالار گفتمان مانشت
برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - si.mozhgan - 12 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)باد نوشته شده توسط:  
(12 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(12 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  
(11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط:  خدایا کمک کنن

من به هوای پارسال شناور شرکت نکردم........

دقیقا منم همینطور!
اگه این اتفاق بیفته به احتمال زیاد کنکور کامپیوتر و آی تی در دو روز متفاوت برگزار می شن.
برای کسانی که شناور شرکت کردند خوب میشه...

منم دقیقا مثله شماUndecided
منم!
خوبه. دست از سر این آی تی بردارینBig Grin ایشالله رشته خودتون رتبه‌ی های خوبی بیارین Blush

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - sasanlive - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ

خوشم میاد این سازمان سنجش همه کاراش رو حساب و کتابه بدون فکر هیچکاری نمیکنه.

مثلا اصلا عجله نداره که اعلان کنه کنکور که یه مرحله ای شده , آیا زمان اون کم شده یا تعداده سوالا تغییر کرده یا درسی حذف شده یا نه.

بالاخره اینجور تصمیم گیری‌ها مسئله بی اهمیتی نیست که بشه یه روزه تصمیم گیری کرد. باید چند بار جلسه تشکیل بشه, کلی از اعضای سازمان سنجش هم دعوت بشن. ازشون حسابی با میوه و دسر پذیرایی بشه. اعضای سازمان سنجشم هی عین تراکتور میوه پوس کنن نوش جان کنن. بعضی وقتا هم که بغل دستی هواسش نیست مثلا موقع صلوات , موزشو کش برن بزن تو بدن تا جون بگیرن بتونن بهتر درباره مسائل تصمیم گیری کنن Big Grin.این وسط یه قرعه کشی هم بشه , یه جایزه به اون کسی که بهتر بتونه ازاین پیشنهادهای توپ بده , چند تا سکه ناقابل بهش بدن.
خوب باید این جلسات تا دو روز مونده به کنکور هی تکرار بشه تا بشه یه تصمیم منطقی نامبر وان اتخاذ کرد. البته این وسط بالاخره یه بودجه ای هم برای این جلسات در نظر گرفته میشه که صاحب مجلس هم بتونه از عهده کارا بخوبی بر بیاد. حالا این وسط یه چند تا جعبه میوه و موز با مارک میمون نشان رفت خونه درویشی ایشون به جایی که بر نمیخوره Big Grin.
نوش جونت تو نخوری کی بخوره. دعای همه بچه‌ها پشت سرته عزیزم Big Grin.

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - رضا_ایرانی - ۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ

به نظرتون از طریق کدوم مرجع میشه خبردار شیم که آزمون کامپیوتر صبح برگزار میشه یا بعد ازظهر؟ با روابط عمومی سنجش تماس بگیریم جوابگو هستن؟
اگر بزارن بعد از ظهر که دیگه واقعا وحشتناک میشه!
(۱۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(10 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط:  مثل یکی کردن دفترچه زبان و مشترک در سال پیش که به ضرر کسایی شد که کلی وقت گذاشته بودن و زبان رو قوی کرده بودن.
البته دقیقا عکس این موضوع اتفاق افتاد.یعنی خیلی‌ها زبان نزدن و وقت گذاشتن رو ریاضی و کسی که زبان رو بالا زد خیلی به نفعش شد(از جمله خود منSmile)

پارسال کسایی که زبان رو حذف کرده بودند در واقع از خیر سی دقیقه اول گذشته بودند، چون امکان استفاده از این وقت برای درسهای دیگه نبود. من با حساب اینکه از این سی دقیقه استفاده کنم‌، روی زبان زیاد وقت گذاشتم که سر امتحان دیدم دفترچه‌ها یکی شده. کسایی که روی این ۳۰ دقیقه حساب باز نکرده بودن یه دفعه سی دقیقه زمان برای مشترک و ریاضی به دست آوردن.

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - M.H.P - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ

وای یعنی چی...........

پیش خودشون چی فک کردن آخه؟

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Maryam-X - 15 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ

(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط:  به نظرتون از طریق کدوم مرجع میشه خبردار شیم که آزمون کامپیوتر صبح برگزار میشه یا بعد ازظهر؟ با روابط عمومی سنجش تماس بگیریم جوابگو هستن؟

دیگه اونقدر هم بهشون نمیاد که نفهم باشن!Cool
تازه اگر هم باشن کدوم مراقبی حاضره از ۲/۵ تا ۶ عصر که هوا تاریک شده سر جلسه باایسته؟؟
اتفاقا اگر این تصمیم باعث بشه کل امتحان صبح برگزار بشه خیلی خوب میشه.
سال قبل واقعا زدن تست های ریاضی و مشترک توی بعد از ظهر بدون خوردن ناهار و بدون استراحت ظهر مشکل ساز بود.صبح‌ها آمادگی ذهنی بیشتره.

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - مازیار صفایی - ۱۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ ق.ظ

(۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  
(13 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط:  به نظرتون از طریق کدوم مرجع میشه خبردار شیم که آزمون کامپیوتر صبح برگزار میشه یا بعد ازظهر؟ با روابط عمومی سنجش تماس بگیریم جوابگو هستن؟

دیگه اونقدر هم بهشون نمیاد که نفهم باشن!Cool
تازه اگر هم باشن کدوم مراقبی حاضره از ۲/۵ تا ۶ عصر که هوا تاریک شده سر جلسه باایسته؟؟
اتفاقا اگر این تصمیم باعث بشه کل امتحان صبح برگزار بشه خیلی خوب میشه.
سال قبل واقعا زدن تست های ریاضی و مشترک توی بعد از ظهر بدون خوردن ناهار و بدون استراحت ظهر مشکل ساز بود.صبح‌ها آمادگی ذهنی بیشتره.

باسلام
نــــــــــــــــــــــــــه!
خداکنه بعد از ظهر باشه!
من کلا مغزم از ساعت ۱۳ به بعد کار می کنه!

Sad

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Bache Mosbat - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ق.ظ

صبح واقعا بهتره . کاشکی اطلاع می دادن که زمانش کیه که بچه‌ها اقلا اون ساعت روز تمرین کنن .
اگه خبر درست باشه و آزمون اینجوری و به احتمال زیاد صبح باشه بهتره صبحا زودتر بلند شین و شبا زودتر بخوابین . از حالا خودتونو عادت بدین .

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - مازیار صفایی - ۱۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ق.ظ

من نذر می کنم عصر باشه!
به تعداد سوالات کنکور صلوات

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - narges_r - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ق.ظ

واییییییی اگر صبح باشه من چکار کنم؟!Sad
من صبحها مغزم کار نمیکنه
کاش زودتر میگفتن صبحه یا بعد از ظهر تا خودمونو با شرایط وفق بدیم

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Ali-B - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ

منم با صبح موافقم، ذهن آدم بازتره Smile
ولی بدیش اینه که هر چقدر هم که صبحانه بخوری، باز وسط آزمون گشنت میشه Tongue

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Xilinx - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ

من به سرما عادت ندارم توی سرما هنگ میکنم !
باید یه نیم ساعتی از آزمون بگذره تا گرم بشم Big Grin

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - firouzi.s - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ب.ظ

خدا کنه صبح باشه
ادم سرحال‌تر وپر انرژی تره
بعدازظهر آدم زود خسته میشه یا همش میخواین دوره کنید تا ظهر انرژی تموم میشه بعد ناهار که من یکی کم کم نیم ساعتم شده میخوابم Big Grin

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - موج - ۰۲ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ

وای این تاپیک توی روزای دوری من از مانشت بود و امروز دیدم

آخه این چه وضعشه این قراره رقابت علمی باشه یا المپیاد استقامت Sad((
اصلا امکان نداره مثلا ریاضی‌ها ۲۴۰ دقیقه مشترک دارند و ۲۷۰ دقیقه تخصصی و همش ضریب دار نه مثه ما که هر گرایش یه ضریب داره اگه شک دارید برید دفترچه ارشد رو نگاه کنید
ترکیبیش میشه ۵۱۰ دقیقه

چطور ممکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی این سوال بالای منو جواب بده خواهشا یعنی من اشتباه میکنم یا امکان داره سوالات بچههای ریاضی و یا حتی ما رو کات کنند؟

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - مازیار صفایی - ۰۳ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ

خبرهای ضد و نقیضی وجود داره. هیچ کس به هیچ چیز مطمئن نیست... همه با شک درس می خونن

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Sunshine Off - 03 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ

دوستان پرتلاشم نگران نباشیدوفقط درس بخوانیدوبه خدا توکل کنید.
فقط امسال خودمان را باید با هر روش جدیدی در آزمون آماده کنیم.پس با استرس مبارزه کنید.