تالار گفتمان مانشت
خوابگاه های دانشگاه تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: خوابگاه های دانشگاه تهران - Mahsash - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  البته همون آقای دانشجو هم بهم گفت مثل اینکه سلف تغذیه از شروع کلاس ها شروع به کار می کنه. اگر از دوشنبه غذا ندن نمی شه مستقر شد. باید منتظر شروع کلاس ها موند. باز مطمئن شدم به بقیه هم اطلاع می دم.

سلف که معلومه از اول شروع کلاس‌ها شروع به کار می‌کنه.
من کل تابستون رو بدون غذای سلف طی کردم اصلا این چیزا دیگه برام مهم نیست Smile) فقط می‌خوام مطمئن شم که از خوابگاه تابستون بندازنمون بیرون، بی‌جا و مکان نمی‌مونم!

RE: خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  البته همون آقای دانشجو هم بهم گفت مثل اینکه سلف تغذیه از شروع کلاس ها شروع به کار می کنه. اگر از دوشنبه غذا ندن نمی شه مستقر شد. باید منتظر شروع کلاس ها موند. باز مطمئن شدم به بقیه هم اطلاع می دم.

من کل تابستون رو بدون غذای سلف طی کردم اصلا این چیزا دیگه برام مهم نیست Smile) فقط می‌خوام مطمئن شم که از خوابگاه تابستون بندازنمون بیرون، بی‌جا و مکان نمی‌مونم!

خوابگاه تابستون نمی دونم کی تعطیل می شه ولی به هر حال به من گفتن از موقع ثبت نام می شه مستقر شد. در ضمن چجوری کل تابستون بدون سلف سر کردید؟ رستوران دانشگاه یا خودتون اشپزی کردید؟ می خوام بدونم این چند روز تا شروع کار سلف چطوری زنده بمونم Smile

RE: خوابگاه های دانشگاه تهران - Mahsash - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  البته همون آقای دانشجو هم بهم گفت مثل اینکه سلف تغذیه از شروع کلاس ها شروع به کار می کنه. اگر از دوشنبه غذا ندن نمی شه مستقر شد. باید منتظر شروع کلاس ها موند. باز مطمئن شدم به بقیه هم اطلاع می دم.

خوابگاه تابستون نمی دونم کی تعطیل می شه ولی به هر حال به من گفتن از موقع ثبت نام می شه مستقر شد. در ضمن چجوری کل تابستون بدون سلف سر کردید؟ رستوران دانشگاه یا خودتون اشپزی کردید؟ می خوام بدونم این چند روز تا شروع کار سلف چطوری زنده بمونم Smile

پرسیدم گفتن تا ۲۰م خوابگاه تابستون هست Smile
رستوران چیه بابا Smile) آشپزی کردیم دیگه! ۴ سال خوابگاهی بودم خیر سرم Smile)

خوابگاه های دانشگاه تهران - pe.esf - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ

هیچ خانمی دانشگاه شهید بهشتی قبول نشده؟
وضعیت خوابگاهاش چه جوریه؟
قیمتش اینا چی؟

خوابگاه های دانشگاه تهران - Behnam‌ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  خوابگاه تابستون نمی دونم کی تعطیل می شه ولی به هر حال به من گفتن از موقع ثبت نام می شه مستقر شد. در ضمن چجوری کل تابستون بدون سلف سر کردید؟ رستوران دانشگاه یا خودتون اشپزی کردید؟ می خوام بدونم این چند روز تا شروع کار سلف چطوری زنده بمونم Smile
بابا!!
رسماً زبان از توصیف این صحنه عاجز می‌باشد [تصویر:  381349_4.gif]

RE: خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ق.ظ

شوخی کردم بابا زنده می مونم Smile راستی یه پسته آشپزی هم بذاریم به درد دانشجوها می خوره Smile

خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ

دوستان ورودی جدید کسی نفهمید فردا اومدیم ثبت نام وسیله خوابگاه بیاریم یا نه؟ اجازه استقرار می دن یا نه؟

خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ

بله خب مشکل اینه که هر چی زنگ می زنم جواب نمی دن. جالب ترش هم اینه که فردا صبح ثبت نام حضوری فنی ها هستش ولی تکلیف خوابگاه هنوز معلوم نیست.

RE: خوابگاه های دانشگاه تهران - missi90 - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  بله خب مشکل اینه که هر چی زنگ می زنم جواب نمی دن. جالب ترش هم اینه که فردا صبح ثبت نام حضوری فنی ها هستش ولی تکلیف خوابگاه هنوز معلوم نیست.

من از یکی از دوستام شنیدم که بعد از ثبت نام حضوری و تحویل کارت دانشجویی انتخاب اتاق انجام میشه

خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ب.ظ

خانم mahsa لطف کردن پرسیدن به ایشون هم گفتن حالا اطلاعیه می زنیم Smile

(۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط:  
(16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  بله خب مشکل اینه که هر چی زنگ می زنم جواب نمی دن. جالب ترش هم اینه که فردا صبح ثبت نام حضوری فنی ها هستش ولی تکلیف خوابگاه هنوز معلوم نیست.

من از یکی از دوستام شنیدم که بعد از ثبت نام حضوری و تحویل کارت دانشجویی انتخاب اتاق انجام میشه

اره منم شنیدم منتها یه بار هفته قبل که بر حسب اتفاق Smile تلفن خوابگاه جواب داد مسئولش گفت معلوم نیست از همون روز اجازه استقرار بدن. گفت اطلاعیه می زنیم Smile به هر حال بریم آخرش یه چیزی می شه دیگه.

خوابگاه های دانشگاه تهران - Mahsash - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ

کسی تونسته اتاق بگیره؟؟؟؟

RE: خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:  کسی تونسته اتاق بگیره؟؟؟؟

واقعا جالبه من رفتم رزرو کنم بلافاصله که سایتم باز شدم دیدم فقط دو تا ساختمون اجازه اسکان می دن اون هم اتاق های ۶ نفر و ۹ نفر و شروع اسکان از ۲۸ ام.

روالش همین جوریه یا امسال این جوری شده؟ من از کلاس های این هفته ام جا می مونم این جوری.

خوابگاه های دانشگاه تهران - Mahsash - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ ب.ظ

خیلی دیر باز شد!
من راحت گرفتم خوابگاه سارا رو ولی.فکر کنم اون ساختمان‌هارو دارن بازسازی می‌کنن که اینقدر دیر می‌دن!

خوابگاه های دانشگاه تهران - ali blhj - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ

چند نفره بود؟ اسکانش مال کی بود؟

خوابگاه های دانشگاه تهران - Mahsash - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ

دونفره دیگه. سارا دونفره‌ست.
شنبه میدنش