تالار گفتمان مانشت
[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Darknight - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۵۳ ب.ظ

دروووود بر دوستان گرامی که زحمت می کشن و به مایی کمک می کنن که دسترسی به استاید خوبی مثل دکتر یوسفی نداریم......ممنونم واسه کمک هاتون ..خیلی بیشتر از اونی که فکرشو بکنین مچکریم.. ولی خواهشاا ادامه راه رو هم برین و جلسات دیگشم اپلود کنین...هم گسسته هم داده و الگوریتم.....
خیلی نیاز داریم بهشون...امیدوارم با ادامه دادن راهتون کار خییرتون رو تکمیل کنین...به خداا حج رفتنتون اندازه ی این کارتون خییر و خوبی توش نیست..
با تشکر از همه ی دوستان
فعلاا

[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - سیدروزبه - ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ

با سلام وخسته نباشید این دوسته خوبمون که کلاس کنکوری ارشد ۹۴ رو قرار میدانند چرا مابقی کلاس ها رو قرار نمیدنند واینکه دوستان من بخ خودش پیغام میزنم واسه درخواست لینک ویس های صساختمان داده وطراحی ولی نمیدونم چرا جواب نمیدنند کسی میتونه لینک ویس ها رو به منم بده تا دانلود کنم

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Innocence - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ ب.ظ

نمیدونم والا

[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Darknight - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ

سلاام و دروود مجدد ...
حتماا مشکلی پیش اومده وگرنه من یکی شک ندارم تو اولین فرصتی که بتونن ادامه ی جزوه و ویس ها رو بهمون میدن و رو پست مس زارن...
همتون دعاا کنین که هر چی زودتر مشکلشون حل شه ...

[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Innocence - 27 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ب.ظ

دوست های عزیز
منم از پائیز برای درس ساختمان داده و الگوریتم و همچنین گسسته کلاسهای دکتر یوسفی رو شرکت میکنم
اونایی ک نمیتونن برن و جزوشو دوس دارن ک داشته باشن بهم پیام خصوصی بدن که وقتی شروع شد کلاسام لینکشو بهشون بدم.. موفق موید

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - parizadgh - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ

برا دانلود ویس وقتی رو لینک کلیک می کنی بعد صفحه اصلی اون سایتی میاد که ویس ها روش آپلود شدن بعدش باید چی کار کنیم؟؟؟؟

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Pure Liveliness - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ

(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ)parizadgh نوشته شده توسط:  برا دانلود ویس وقتی رو لینک کلیک می کنی بعد صفحه اصلی اون سایتی میاد که ویس ها روش آپلود شدن بعدش باید چی کار کنیم؟؟؟؟
سلام.
به جای # توی لینک بذارید : ?

[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - سیدروزبه - ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ

دوستانی که مایل هستنند بیان گروه تلگرام که دوستانه کنوری ارشد ۹۵ هستنند پیام خصوصی بدن تا دعوتشونم کنم گروه تلگرام ۲۰۰ نفری عضو که استاددکتر هادی یوسفی واستاد دکتر رضوی هم تویه اون گروه هستند ومشاوره میدنند

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - mrsh1372 - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ

سلام و با تشکر از pure liveliness!
کسانی که نمی تونن از مدیا فایر دانلود کنن از این لینک می تونن استفاده کنن.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

جدید!

[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - سیدروزبه - ۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ب.ظ

اون پولی که کسانی که از فروش ویس های کلاس کنکوری دوستانی که میرنند کلاس ودر اینرنت قرار میدنند تا دیگران هم استفاده کنند انشاءالله خرج دوا ودرمان دکترشون بشه واقعا یکم به کار خودتون فکر کنید واقعا باید واستون متعصف شد وبه حالتون گریست

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Darknight - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ

(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)سیدروزبه نوشته شده توسط:  دوستانی که مایل هستنند بیان گروه تلگرام که دوستانه کنوری ارشد ۹۵ هستنند پیام خصوصی بدن تا دعوتشونم کنم گروه تلگرام ۲۰۰ نفری عضو که استاددکتر هادی یوسفی واستاد دکتر رضوی هم تویه اون گروه هستند ومشاوره میدنند

ممنون میشم منم وارد کنین....
۰۹۱۸۲۹۳۰۶۸۶

(۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  دوست های عزیز
منم از پائیز برای درس ساختمان داده و الگوریتم و همچنین گسسته کلاسهای دکتر یوسفی رو شرکت میکنم
اونایی ک نمیتونن برن و جزوشو دوس دارن ک داشته باشن بهم پیام خصوصی بدن که وقتی شروع شد کلاسام لینکشو بهشون بدم.. موفق موید

سلاام و دروود بر شما...بهتون پیام خصوصی دادم نیومد...ممنون میشم منم کمک کنین...

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - DANEiL - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ب.ظ

میشه بفرمائید ویسآ رو چه جوری دانلود کنیم؟

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۱ ب.ظ

(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Darknight نوشته شده توسط:  
(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)سیدروزبه نوشته شده توسط:  دوستانی که مایل هستنند بیان گروه تلگرام که دوستانه کنوری ارشد ۹۵ هستنند پیام خصوصی بدن تا دعوتشونم کنم گروه تلگرام ۲۰۰ نفری عضو که استاددکتر هادی یوسفی واستاد دکتر رضوی هم تویه اون گروه هستند ومشاوره میدنند

ممنون میشم منم وارد کنین....
۰۹۱۸۲۹۳۰۶۸۶

(۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  دوست های عزیز

سلاام و دروود بر شما...بهتون پیام خصوصی دادم نیومد...ممنون میشم منم کمک کنین...
جدی؟
صندوق پیام من فقط دو سه تا پیام توش هست نمیدونم چرا دوستان پیام خصوصی میدن واسم نمیاد.. در هر حال باشه حتما.. کلاسا ک شروع شد یه تاپیک میزارم کلا واسش.. موفق موید

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

[دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - سیدروزبه - ۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ

? (لینک عضویت در گروه گفتمان ارشد و دکتری کامپیوتر و آی تی مشهد ۲)
***ویژه دانشجویانی که تمایل به شرکت در کنکور ارشد اردیبهشت ۹۵ و دکترای اسفند ۹۴****
?با حضور دکتر رضوی

همچنین دانشجویان عزیز میتوانند در صورت تمایل دوستان خود را به گروه اد کنند تا دوستانشان نیز بتوانند از مزایای گروه ( جزوات،ویس ها،مقالات،مشاوره با اساتید پروازی و ... ) بهره مند شوند.

RE: [دانلود] جزوه ساختمان داده و الگوریتم دکتر یوسفی تابستان ۹۴ - parizadgh - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ

کل کلاس چند جلسه است؟؟