![]() |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - masoud67 - 28 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط: طبق تجربیات شما بهتره واسه طراحی الگوریتم CLRS رو بخونیم. حالا با توجه به اینکه من ۵ سال پیش کارشناسیمو گرفتم به نظر شما برای طراحی الگوریتم از یک مرجع شروع کنم بهتره یا اینکه یک کتاب سبک تر بخو.نم بعد دورباره بیام سراغ مرجع؟فرقی نمیکنه از چی شروع کنی. حتی میتونی اول از کتابهای تستی مثل پوران و مقسمی شروع کنی و بعد بری سراغ CLRS ولی خوندن و حل تمریناتش خیلی مهمه و به درک مطالب شما کمک میکنه به شما توصیه میکنم که همین امسال رتبه خوب رو بیارید و تمومش کنید، نمیخواد امسال آزمایشی کنکور بدید و سال بعد کنکور اصلی. چون برنامه دو ساله برای کنکور، خیلی خیلی سخت به نظر میاد ![]() ![]() ![]() |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sanahin - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ق.ظ
آی گفتین سال اول تموم کن.ولی من تا الان کسی رو تو مانشت ندیدم آیتی سال اول قبول شه،البته کاری به امیرکبیریا و دانشگاه های دسته اول ندارما.کسایی مثه خودمو مثال میزنم.شایدم من ندیدم.ولی همین ندیدن روحیه آدمو تضعیف میکنه.من نمیخوام بمونم سال بعد ![]() |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - masoud67 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط: آی گفتین سال اول تموم کن.ولی من تا الان کسی رو تو مانشت ندیدم آیتی سال اول قبول شه،البته کاری به امیرکبیریا و دانشگاه های دسته اول ندارما.کسایی مثه خودمو مثال میزنم.شایدم من ندیدم.ولی همین ندیدن روحیه آدمو تضعیف میکنه.من نمیخوام بمونم سال بعدضرب المثله یادتون نره. اگر تا حالا کسی کاری را انجام نداده، شما اولین شخصی باشید که اون را انجام میدید ![]() |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - fzpakzad - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ق.ظ
تلاش خودمو میکنم. ممنونم از راهنماییتون |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - A V A - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ق.ظ
این چی میگه؟ |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - abji22 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(23 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: صفحه ۶۹، خط یکی مونده به آخر، اون منمتو و افشین جاتون صفحه اول بود ولی یه تغییراتی دادم و تشکرات رو بردم صفحه آخر چرا از من تشکر نشده؟ ![]() |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - masoud67 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ق.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: این چی میگه؟فکر کنم دست به انتقاد از مطلب من زده ![]() (۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:همه بچه های مانشت به من کمک کردند و از همشون تشکر کردم. ولی این سه نفر خیلی باهم در ارتباط بودیم و زیاد بهم انگیزه میدادند(23 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(23 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: صفحه ۶۹، خط یکی مونده به آخر، اون منمتو و افشین جاتون صفحه اول بود ولی یه تغییراتی دادم و تشکرات رو بردم صفحه آخر |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - alagh - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
خط به خط صفحه به صفحشو با تمام سلول هام خوندم (با توجه به اینکه ۲سال پشت کنکور ارشد بودم) تمام حرفاتونو کامل درک میکردم همش احساس میکردم که درمورد من نوشته شده ![]() تشکر خالی جواب این زحمتی که شما کشیدین نیست.جز اینکه براتون دعا کنیم ![]() بازم ممنون |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sana123 - 30 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه مانشتی ها دمت گرم همشهری، خیلی عالی نوشتی خیلی عالی خوبی مانشت اینه که حس تعاون و همکاری را در بچه ها به وجود میاره، اگه از یه دید واقعبینانه بخوایم به ماجرا نگاه کنیم اینجا اکثرا رقیبن و قاعدتا نباید خیرشون به همدیگه برسه، ولی برعکس هرکسی چون از مانشت خیر می بینه و نتیجه میگیره دلش می خواد دست بقیه را هم بگیره به ویژه بعد از قبولی. به هرحال بازم ممنونم همشهری |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sana123 - 30 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
یه سوال هم من دارم، clrs دو تا کتابه، یعنی هم ساختمان داده داره هم طراحی الگوریتم؟؟؟ یا فقط یه کتابه که هر دو تا درسا پوشش میده؟؟؟؟ روشنم کنید لطفا |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - A V A - 30 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)sana123 نوشته شده توسط: یه سوال هم من دارم، clrs دو تا کتابه، یعنی هم ساختمان داده داره هم طراحی الگوریتم؟؟؟ یک کتابه و هر دورو پوشش میده |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sana123 - 30 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ)sana123 نوشته شده توسط: همشهری، خیلی عالی نوشتی خیلی عالیچه جالب یه همشهری دیگه با نام کاربری تقریبا مشابه من..... من لیسانس نرم افزار دارم و فوق MBA هنوز شروع نکردم به خوندن، سال ۹۱ واسه کنکور نرم ثبت نام کردم ولی نخوندم و امتحانم ندادم، یعنی کلا بی خیالش شدم ولی الان دوباره یه مدتیه مثل خوره تو فکرمه این مانشت کلا یه جاییه واسه انگیزه دادن به آدم اول مردد بودم ولی حالا مطمئنم که می خوام بخونما و قبول بشم |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sana123 - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)sana123 نوشته شده توسط: واسه کنکور نرم ثبت نام کردم ولی نخوندم و امتحانم ندادم، یعنی کلا بی خیالش شدم ولی الان دوباره یه مدتیه مثل خوره تو فکرمهپس یه همشهری پیگیر هم داریم ایشا... حتما قبول می شی، کجا لیسانس گرفتی؟ |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - gilva - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
سلام مسعود جان واقعأ ممنونم که این فایل رو آماده کردین.به خصوص جدولی که درست کرده بودین واسه برنامه ریزی....... عالی بود مرسی ![]() |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - metallica.r - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ
سلام میخواستم بدونم سال آخر از چه زمانی مصمم شروع کردید به خوندن |