کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - npour - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: اگر با شما با این ادبیات حرف نزنن، تا فردا صبح همتون می خواید چرت و پرت بگید!!!! گویا تعریف "چرت و پرت" نزد شما و امثال بنده ،بسیار متفاوت است ..هدف از تشکلیل این تاپیک بیان ابهامات و همفکری برای رفع آن است، که هر شخصی به فراخور حال خود ابهامات و مشکلات مختلفی دارد و با توجه به حال روحی هر فرد بعد از یکسال تلاش ،این مسائل به طرق متفاوتی بیان میشود که بنده اینها را چرت و پرت نمیدانم و قبل از بدست آوردن هر جایگاه علمی سعی میکنیم با احترام و ادبیاتی در خور جایگاه علمی مان با دوستان و مشکلاتشان برخورد کنیم. هرچند این گفته ها در نزد شما خزعبلی بیش نباشد کسی اسلحه روی شقیقه شما نگذاشته که تا صبح بیدار مانده و در این تاپیک چرت و پرت های امثال بنده را بخوانید. این توصیه دوستانه را بپذیرید که دیگران قبل از آگاهی از سطح سوادمان از روی ادب و شیوه سخن گفتمان درباره ما قضاوت میکنند. ادب مرد به ز دولت اوست |
کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - f_8169 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:والا چی بگم...(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: بچه ها میشه یکی بگه سوال ۷۹ کلیدش چی میشده؟ از سنجش بعید نیس!! |
کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - saeed.rasouli - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
من اصلاً کاری به رتبه و درس ندارم! گور بابای رتبه ۴ من می خوام ببینم شما وقتی حرف می زنید، اصلاً می فهمید چی می گید یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من واقعاً دیگه قاطی کردم!!!!!!! و وقتی قاطی می کنم دیگه بد حرف می زنم!!!! دست خودم نیس!!!!!!! یکم قاطی دارم!!! |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - Asemaneabi - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
وااای بابا جواب بدین.. کلیدا اومده؟؟؟ چرا من نمیبینم؟؟ کجاست؟؟ |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - f_8169 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: بچه ها میشه یکی بگه سوال ۷۹ کلیدش چی میشده؟ ممنون ولی من ای تی منظورم بود... (۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: وااای بابا جواب بدین.. کلیدا اومده؟؟؟ اره همونجا که کارنامه رو گذاشتن... |
کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - saeed.rasouli - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
من نمی دونم شما چرا این قدر از رتبه ۴ من میگید،!!!!! من هر چی می گم شما از رتبه من حرف می زنید!!! عجب غلطی کردیم، رتبمون شانسی خوب شد!!!!!! |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - npour - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من اصلاً کاری به رتبه و درس ندارم! گور بابای رتبه ۴ صداقتتون رو تحسین میکنم |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - ستاره بارون - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من اصلاً کاری به رتبه و درس ندارم! گور بابای رتبه ۴ لطفا درصدهای منو حساب کنین و بهم بگین تا بگم که سنجش چطور حساب کرده!! |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - javad_2020 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: وااای بابا جواب بدین.. کلیدا اومده؟؟؟پاسخنامه در قسمتی که کارنامه اولیه را نگاه کردید، گذاشته شده است. |
کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - neda.h - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
بچه ها یکی اینو به من توضیح بده سوالی که "حذف" میشه چجور حساب میشه سوالی که میزنه گزینه فلان یا گزینه های فلان "با تأثیر مثبت" یعنی چی و چجور حساب میشه |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - saeed.rasouli - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من اصلاً کاری به رتبه و درس ندارم! گور بابای رتبه ۴ من براش حساب کردم، مشکلی نداشت!!!!!!!!!! |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - SaMiRa.e - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
دوستان محترم ، فکر نمیکنم اینجا کسی با کسی خصومت داشته باشه ، ماشالله همه هم عاقل و فهمیده . ممنون میشم رعایت بفرمایید . |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - hasna00 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها ببینید وقتی میگه حذف شده یعنی اگه ۲۷ سوال بوده الان شده ۲۶ سوال - و برای هیچ کس هیچ نمره ی منفی و مثبتی در نظر گرفته نمیشه - یعنی انگار از اول نبوده ولی اگه زده مثلا گزینه ی ۲ با تاثیر مثبت یعنی اینکه هر کی گزینه ی دو رو زده براش امتیاز مثبت در نظر گرفته میشه ولی کسایی که غلط زدند براشون تاثیر منفی نداره و مثه اینه که اصلا اون سوال و براشون حساب نمیکنند هر چند که غلط زده باشند بازم اگه توضیح میخواد بگو تا بگم |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - guest12 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
با سلام اگه امکانش هست یکی از بچه های IT که کد سوالش A بوده ،لطف کنه پاسخنامه خودش رو اینجا بذاره |
RE: کلید اولیه سنجش در رشته مهندسی کامپیوتر و کلید نهایی سنجش - saeed.rasouli - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)hasna00 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من اصلاً کاری به رتبه و درس ندارم! گور بابای رتبه ۴ اون زمان که تو داشتی تست عربی می زدی، من کنکور ارشد دادم، بجه! نمی تونم بگم خیلی چیزا رو ، ولی رتبه ۴ واسه من هیچی نیست!!! اگر شما ها سالم هستید و در کلتون چیزی به اسم مغز وجود داره، من همون ترجیح میدم خدا شفام بده و عقده ای باشم!! اما این شماهایید که آدم های خیلی کوچیکی هستید و من هرچی میگم وصلش میکنید، رتبه!! یعنی معیارتون تو ارزش دهی آدم ها فقط همین است!!! اما باید بدون رتبه ۴ واسه من یک خاطرست!!!!! بچه!!! |