|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - AY69 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
یکی هم جواب منو بده امید داشته باشم یا نه؟این کارنامه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - CATIGA - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)AY69 نوشته شده توسط: یکی هم جواب منو بده احتمالا مجازی قبولید
|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - AY69 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
پس چرا ۶هزار نفر رو مجاز اعلام میکنن وقتی حداکثر ۸۰۰ نفر واقعا قبول میشن!! مجازی رو که بدون کنکور هم میشد... خیلی مسخره ست من زبان تخصصی و دروس تخصصی ام درصدش پایین تر از اونه که خودم حساب کردم :| |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - afrooz-OMD - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
بچه ها سلام... خیلی ناراحتم طرف پارسال با میانگین درصد۲۵ و معدل۱۳ رتبش شده ۱۸۱ تو شبکه و مالک اشتر شبانه قبول شده من امسال با میانگین درصد ۲۷ و معدل ۱۶/۷۶ رتبم شده ۳۹۰ تو شبکه! و خیلی ناامیدمبچه ها اخرین رتبه مجاز امسال رو دیدن؟ ۵۵۰۰ هست درحالی ک اخرین رتبه مجاز پارسال ۱۸۰۰ بوده! این ینی ظرفیتها زیاد شده یا اینم کلک جدیده؟ : (( |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - ashiz - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ق.ظ
با سلام خدوت دوستان ۱۱۷ امنیت و شبکه ۱۹۱ ۱و۴ زبان ۱۷ مشترک ۳۰ مدیریت ۰ تخصصی ۶۴ معماری ۰ فقط برای انتخاب رشته موندم روزانه فردوسی میارم؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - chaka - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
منم به نظرم به طرز باور نکردنی امسال درصدها بالا رفته در حالی که مشترک واقعا سخت بود .....من اولین سالم بود دیر شروع کردم به همین خاطر نرسیدم همه درس ها رو تموم کنم .........توقع قبولی نداشتم ولی توقع رتبه سه رقمی رو داشتم خیلی شوکه شدم... زبان ۱۸/۸۹ مشترک ۱۳/۳۳ تخصصی ۳۱/۳۷ معماری ۱۵/۵ رتبه ام ۱۱۷۶ گرایش ۲و۳ شده............!!!!!!!!!!!! |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - PardisMaster - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! این چه حرفیه ؟ والا من که سوالای لو رفته ندیدم و با تلاش خودم درصد آوردم ! نه چندان بالا اما با تلاش خودم ! این حرفتون فکر نکنم درست باشه (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)chaka نوشته شده توسط: منم به نظرم به طرز باور نکردنی امسال درصدها بالا رفته در حالی که مشترک واقعا سخت بود .....من اولین سالم بود دیر شروع کردم به همین خاطر نرسیدم همه درس ها رو تموم کنم .........توقع قبولی نداشتم ولی توقع رتبه سه رقمی رو داشتم خیلی شوکه شدم... درصدای من تو تخصصی و مهماری از شما بیشتر بود مدیریت هم زدم اما چون زبان و مشترک نزدم ۲۸۰۰ شدم ! منم دیر شروع کردم و درسام تمام نشد ! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)kianpc نوشته شده توسط: سلام با میانگین درصد ۱۴ شدید ۱۲۰۰ ؟ من برم خودمو بکشم ! :| |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)PardisMaster نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این رتبه واقعیه؟؟؟؟ با این درصدا ۱۲۰۰؟؟؟؟؟؟؟ :| فکر کنم سنجش نشسته شیر یا خط انداخته رتبه داده :| |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - fse - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
![]() [/quote] با میانگین درصد ۱۴ شدید ۱۲۰۰ ؟ من برم خودمو بکشم ! :| [/quote] ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این رتبه واقعیه؟؟؟؟ با این درصدا ۱۲۰۰؟؟؟؟؟؟؟ :| فکر کنم سنجش نشسته شیر یا خط انداخته رتبه داده :| [/quote] |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Good! - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ
من جدا فکر نمیکنم ۲درصد مشترک رتبه رو ۲۰۰۰ نفر جابه جا کنه!!!!!!شما بنظرم حتما یه اقدامی کن! :۰ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Good! - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ
نمیدونم یه تاپیکی همین سایت بود که قرار بود دوستان دیگر برای اعتراض به درصدهاشون برن روز ۴شنبه هفته پیش به سازمان سنجش.از اونها کمک بگیرید ببینید چی شده و چی کار کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sajad90 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
خیلی رتبه ایشون عجیبه واقعا !!!! من میانگینم از ایشون خیلی بالاتره اما رتبم از ایشونم بدتر شده !!!! عجبا !!! |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
کاش حدقل رتبه ها عادلانه بود.... |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sajad90 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
فک کنم رتبه هایی که دیگه شانسی ندارن واسه قبول شدن رو بصورت دلخواه اعلام کردن دیگه !!! |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - afrooz-OMD - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
وااااای دارم شاخ درمیارم!!! اینا چطوری اینهمه حق ضایع میکنن؟؟؟؟ جمعیت جوون کشور همه جوونیشو داره پشت کنکور میذاره و پیر میشه ب جایی هم نمیرسیم... ![]() ![]() ![]() ![]()
|