|
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: سلام اگه اینکار و کنن که دیگه بن بست نداریم.فرض ما اینه که انحصاری هست استفاده از منابع. |
Re: RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
Good! نوشته شده توسط: اگه اینکار و کنن که دیگه بن بست نداریم.فرض ما اینه که انحصاری هست استفاده از منابع. خب باشن! ممکنه یه فرآیند منبعشو بگیره و کارش تموم بشه و بعد ول کنه! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:Good! نوشته شده توسط: اگه اینکار و کنن که دیگه بن بست نداریم.فرض ما اینه که انحصاری هست استفاده از منابع. آخه گفته بود حتما بن بست نداشته باشیم!ینی بدترین حالت رو در نظر بگیریم.مث اون رابطه که میگیم مجموع ماکس ها کمتر از تعداد فرایندها + تعداد منابع موجود باشه |
Re: RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:Good! نوشته شده توسط: اگه اینکار و کنن که دیگه بن بست نداریم.فرض ما اینه که انحصاری هست استفاده از منابع. خخخ داداش شاید بهتر باشه صبر کنیم کلیدا بیاد Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - amash - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: فقط گفتم منم گزینه ای رو که زدم بگم منم همینو زدم! |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - PanizIr - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)amash نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: فقط گفتم منم گزینه ای رو که زدم بگم به نظر من این سوال میشد : Max{(),(x1+y1),(x1+y2),(x2+y1),(x2+y2)} ولی تو گزینه ها نبود. ![]() البته به این شرط که هر فرایند وقتی کارش تموم میشه منبعو آزاد کنه. (که طبیعتا باید همینجوری باشه) |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - iammiti - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
بچه ها ..دقت کنید که بن بست با گرسنگی فرق داره..اکثرا دارید به گرسنگی تو این سوال فکر می کنید( خودم سر ازمون این اشتباه انجام دادم) |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - iranariyaii - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
کلیدا کی میان؟ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - bestgirl - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من نیز آماده به مسدود زدم منم تو کتاب پوران تو نکاتم یادداشت کردم کاهش درجه چندبرنامه گی و افزایش اندازه صفحه ![]()
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ)bestgirl نوشته شده توسط:افزایش اندازه صفحه کوبیدگی رو درست نمیکنه.(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من نیز آماده به مسدود زدم افزایش تعداد قاب های تخصیص داده شده به فرایند کوبیدگی رو درست میکنه :-؟ البته فک کنم |
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ
پشته میشد یا پروسس آی دی ؟ یکی میتونه دقیق نگاه کنه بگه؟ |
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)sohei.la نوشته شده توسط: پشته میشد یا پروسس آی دی ؟ یکی میتونه دقیق نگاه کنه بگه؟ من این سوال رو علامت زدم که بعد برگردم بزنم وقت نشد ولی ۱۰۰ درصد پروسس ای دی هستش |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - farzad.arshad - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)sohei.la نوشته شده توسط: پشته میشد یا پروسس آی دی ؟ یکی میتونه دقیق نگاه کنه بگه؟من کاری به سایر گزینه ها ندارم چون اصلا نخوندم ولی چیزی که من از pid می دونم اینه که یک شماره یکتاست. اصلا مشترک بودنش نقض غرضه هدف اینه که فرآیند رو با یک id بشناسیم. حالا وقتی id مشترک بشه، کدوم فرآیند رو فراخوانی می کنیم؟! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. In computing, the process identifier (normally referred to as the process ID or just PID) is a number used by most operating system kernels, —such as that of UNIX, Mac OS X or Microsoft Windows— to temporarily uniquely identify a process. This number may be used as a parameter in various function calls allowing processes to be manipulated, such as adjusting the process's priority or killing it altogether. مشخصه ی موقتی یکتای یک فرآیند |
|
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - ali007 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
من پشته زدم .با توجه به گفته های زیر: fork() is a strange system call, because one process(the original) calls it, but two processes(the original and its child) return from it. Both processes continue to run the same code concurrently, but have completely separate stack and data spaces. A process may obtain its own process id and parent process id numbers by using the getpik() and getppid() system calls, respectively. Here's a synopsis of these system calls: System Call: int getpid() int getppid() . . |
|
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - maryam.roshan - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
فرایند پدر و فرزند تو procces id متفاوتن |