![]() |
انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
RE: انتخاب رشته - موج - ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ)synctor نوشته شده توسط: خواهشا جواب منم بدین ثواب داره بخدا مجازی پیام نور تهران و ری به نظر من و دیگه فکر نکنم جایی بتونید بیارید ولی خب جاهایی که احتمالش میره مثه غیر انتفاعی و پیام نور رو بزنید |
RE: انتخاب رشته - Potential - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ)IT90 نوشته شده توسط: بچهها شبانه آموزش محور شریف رو اول بزنم یا شبانه های امیرکبیر،تهران،...؟ شما کدومو اول میزنین؟ بله تو مدرک نوشته میشه ... ببخشید میشه بپرسم رتبه شما چنده ؟ |
انتخاب رشته - mmpf - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
یه سوالی رو که چند بار پرسیدم ،بازم میپرسم.لطفا از دوستان با تجربه کمک کنن. ۱و۴: ۱۵۱: IT میتونم شبانه یکی از دانشگاه های تهران با توجه با افزایش ظرفیت وهم پوشانی رشتهها و ... قبول شم. خودم که ارزوم از تربیت مدرس قبول شم که نمیشم. ممنون |
انتخاب رشته - ahmad8726 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
فکر می کنین با ۶۵۰ هوش و نرم میشه دولتی شبانه هر جا قبول شد لطفا جواب بدین . . /. نبود کسی |
انتخاب رشته - synctor - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
جناب موج سلام من پیام نور و غیر انتفاعی علاقمند نبودم . مجازی فردوسی چطوره به نظرت ؟ البته معدلم ۲۵ صدم کم زده بودم که درستش میکنم |
RE: انتخاب رشته - Potential - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: یه سوالی رو که چند بار پرسیدم ،بازم میپرسم.لطفا از دوستان با تجربه کمک کنن. به نظر من شاید شبانه خواجه نصیر قبول شی ....... ولی نه مدرس |
RE: انتخاب رشته - mfXpert - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من تو گرایش نرم رتبم شد ۹۰. با این رتبه قطعا امیدی به شریف و تهران روزانه وجود نداره.می خواستم ببینم که میشه به روزانه امیر کبیر امیدوار بود. اگر امیرکبیر هم نشد(البته خدا نکنه) به نظر شما دانشگاه های علم و صنعت، تربیت مدرس و شهید بهشتی رو به چه ترتیبی انتخاب کنم(کدوم اول، کدوم دوم و ...) |
RE: انتخاب رشته - farhad02 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: یه سوالی رو که چند بار پرسیدم ،بازم میپرسم.لطفا از دوستان با تجربه کمک کنن. نگفتین رتبتون تو کامپیوتره یا IT?! ولی اگه کامپیوتر باشین با ۱۵۱ حتما مدرس رو میارین!(تومعماری) پارسال دوستام با۱۲۵ روزانه وبا ۱۹۶ شبانه دانشگاه تهران قبول شدن! این لینک هم شاید بدردت بخوره: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: انتخاب رشته - mmpf - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ)farhad02 نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: یه سوالی رو که چند بار پرسیدم ،بازم میپرسم.لطفا از دوستان با تجربه کمک کنن. IT اون لینک هم مثل اینکه مشگل داره. |
RE: انتخاب رشته - IT90 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط:مدرس از خواجه نصیر بهتره؟؟؟(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: یه سوالی رو که چند بار پرسیدم ،بازم میپرسم.لطفا از دوستان با تجربه کمک کنن. لطفا بچه هایی که اطلاعات دارن ،این چند دانشگاه رو اولویت بندی کنن(البته تو IT): علم وصنعت-بهشتی-خواجه نصیر-مدرس-تهران (۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط:رتبم بالای سیصده.. سهمیه شاگرداولی دارم(05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ)IT90 نوشته شده توسط: بچهها شبانه آموزش محور شریف رو اول بزنم یا شبانه های امیرکبیر،تهران،...؟ شما کدومو اول میزنین؟ |
انتخاب رشته - Bache Mosbat - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ق.ظ
دانشگاه تهران بدیش اینه که خیلی برنامه درسیش بستس تقریبا اجباریه درس گرفتن . چه علوم چه مهندسی . اگه سیلابس درسیشو دوس نداشته باشین خیلی سخت می شه. |
RE: انتخاب رشته - mehrdad89 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۲ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان عزیز سلام عزیز منم نرم هستم والا اگر نظر من را بخوایه در دانشگاه ما استادای کار درستمون همشون (۹۰ درصد) از دانشگاه های شریف و امیر کبیر و تربیت مدرس هستند. متاسفانه به تربیت مدرس کم لطفی میشه و بچهها اطلاع چندای از این دانشگاه ندارند و مثل شما آن را با شهید بهشتی و علم و صنعت مقایسه میکنند!! من به شما این را بگم که دانشگاه تربیت مدرس اولا دانشجو لیسانس نداره و فقط به قول معروف تو کاره تحصیلات تکمیلی هستش! دوما محیط این دانشگاه بسیار آکادمیک و تئوریک هست و استادای واقعا باسوادی داره و تربیت هم میکنه!(چیزی که در دانشگاه خودم دارم میبینم!) من دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و میدونی که این دانشگاه به سختگیریش معروفه! به نظر من دانشگاهی چون شهید بهشتی یا علم و صنعت را مقایسه نکن که ظلمه!شهید بهشتی فقط رشته معماری (منظروم ساختمانه) و علوم پایه هاش معروفه! دانشکده برق و کامپیوترش حرفی برای گفتن ندارد! باز هم خواستی میتونم از استادام برات سوال کنم. مهرداد |
RE: انتخاب رشته - Potential - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)IT90 نوشته شده توسط:رتبم بالای سیصده.. سهمیه شاگرداولی دارم(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط:مدرس از خواجه نصیر بهتره؟؟؟(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: یه سوالی رو که چند بار پرسیدم ،بازم میپرسم.لطفا از دوستان با تجربه کمک کنن. [/quote] خیلی عالیه ... با رتبه شما حتی احتمال داره روزانه امیرکبیر قبول شید ... |
انتخاب رشته - baran.r - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ
سلام ببخشید جواب من را هم بدین بارتبهی ۱۶۵۰نرم افزار و پیام نور ۶۷۰ چی میتونم قبول بشم؟ پیام نورچی انتخاب کنم؟ |
RE: انتخاب رشته - sajede - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ
منم نرم هستم والا اگر نظر من را بخوایه در دانشگاه ما استادای کار درستمون همشون (۹۰ درصد) از دانشگاه های شریف و امیر کبیر و تربیت مدرس هستند. متاسفانه به تربیت مدرس کم لطفی میشه و بچهها اطلاع چندای از این دانشگاه ندارند و مثل شما آن را با شهید بهشتی و علم و صنعت مقایسه میکنند!! من به شما این را بگم که دانشگاه تربیت مدرس اولا دانشجو لیسانس نداره و فقط به قول معروف تو کاره تحصیلات تکمیلی هستش! دوما محیط این دانشگاه بسیار آکادمیک و تئوریک هست و استادای واقعا باسوادی داره و تربیت هم میکنه!(چیزی که در دانشگاه خودم دارم میبینم!) من دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و میدونی که این دانشگاه به سختگیریش معروفه! به نظر من دانشگاهی چون شهید بهشتی یا علم و صنعت را مقایسه نکن که ظلمه!شهید بهشتی فقط رشته معماری (منظروم ساختمانه) و علوم پایه هاش معروفه! دانشکده برق و کامپیوترش حرفی برای گفتن ندارد! باز هم خواستی میتونم از استادام برات سوال کنم. مهرداد [/quote] سلام وضعیت این دانشگاه تو رشته آیتی چطوره؟این دانشگاه سال های پیش مهندسی فناوری اطلاعات رو به عنوان گرایش ۳ مهندسی کامپیوتر ارائه می داده ولی خود رشته آیتی رو نداشته و امسال جدید آورده.با این جدید بودنش به نظرتون می تونه از خواجه نصیر که چند ساله آیتی داره بهتر باشه؟ |