یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - نسخهی قابل چاپ |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - SHayAN_567 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ
امیدواریت به آنچه امید نداری بیش از چیزی باشد که امید داری، |
RE: یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - سودابه م - ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
همه چیز درس نیست اما با توکل برخدا شروع کنین.تلاش بکنین و نتیجه رو بسپارین دست خدا همه چیز خوب پیش میره |
RE: یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - mojhde - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
میشود هنوز سرشار بود از آرزوها، امیدها و خواسته ها حتی همین حالا در حول و حوش ناامیدی... منم نتیجه خوبی نگرفتم و با رتبه ۱۳۰۰ کنکورو پشت سر گذاشتم اما هنوز امیدم به خداست و مطمئنم اگه این در بسته شده حتما یه در دیگه برام باز میشه :-) به امید اون روز :-) |
RE: یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - Nesyan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
عجب تاپیکی ممنونم خیلییییییییی، بخاطر حرفای قشنگتون .... ممنون مانشت |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - raakhshan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ق.ظ
به نام هستی بخش جهان آتشی که نمی سوزاند ابراهیم را ...و چاقویی که سر نمی برد اسماعیل را ...و دریایی که غرق نمیکند موسی را ...کودکی که مادرش او را به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش و دیگری را برادرانش به چاه می اندازند سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد...آیا هنوز هم ندانسته ای که اگر همه عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد نمی توانند:پس...به تدبیرش اعتماد کن "به حکمتش دل بسپار "به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار "تا آمدنش به سوی خودت را به تماشا بنشینی . |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - Faridfo - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق.ظ
دوست گرامی رتبه ات خوب نشده سعی نکن بهر قیمتی یه جایی قبول شی. میدونم کنکور افتضاحه و تا حدی غیر قابل پیش بینی ولی اگه قصد ادامه تحصیل داری با یه ارشد از غیرانتفاعی و .... راه خودت را سد نکن. یکسال دو سال اینور اونور ارزشش را داره که اگه بخوای بری یه جای خوب درس بخونی. ولی اگه فقط میخوای کار کنی زیاد فرقی نمیکنه. کنکورم همه چیز نیست. ترازوش هم عادلانه نیست. |
RE: یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - A V A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ
اقای faridfo مرسی بابت حرفاتون، من قصد کنکور دادن ندارم دیگه، ولی این که گفتین یکی دو سال اینور اونور فرق نداره، من خودم خیلی به خودم سخت میگیرم، نمیدونم مشکل منه فقط یا خیلیا، اکثر دوستان خودم سال دوم به بالان ولی این حسی که هم دوره ایام الان همه ارشدن و من دارم عقب میوفتم ازار دهنده س برام، میدونم دلیل منطقی ای برای حرفم ندارم ولی چندین ساله نتونستم با این مشکل استرس سن و تحصیلات کنار بیام، توصیه ای دارین برا ماها؟ |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - NP-Cσмρℓєтє - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: اقای faridfo مرسی بابت حرفاتون، من قصد کنکور دادن ندارم دیگه، ولی این که گفتین یکی دو سال اینور اونور فرق نداره، من خودم خیلی به خودم سخت میگیرم، نمیدونم مشکل منه فقط یا خیلیا، اکثر دوستان خودم سال دوم به بالان ولی این حسی که هم دوره ایام الان همه ارشدن و من دارم عقب میوفتم ازار دهنده س برام، میدونم دلیل منطقی ای برای حرفم ندارم ولی چندین ساله نتونستم با این مشکل استرس سن و تحصیلات کنار بیام، توصیه ای دارین برا ماها؟یاد مشاوره های خانواده افتادم با سلام خدمت شما داوطلب عزیز ضمن آروزی توفیق , بهروزی و سلامتی برایتان , به شما توصیه کرده در شناسنامه ی خویش دست ببرید! بعد هم برید جبهه! |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - A V A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ق.ظ
زهرا مگه اینکه دستم بهت نرسه خب جدی میگم، پیر شیم بریم یونی اخه؟ به چه دردمون میخوره؟ |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - NP-Cσмρℓєтє - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ق.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: زهراخب عزیزه من تو باید یچیزی داشته باشی که وقتی پیرتر!!! شدی بتونی برای نوه هات تعریف کنی یا نه؟؟؟ نکنه اون موقع هم میخوای شنگول و منگول بگی واسشون؟؟؟ یا بکوبی تو سر بچه هات؟ مثلا بگی خیلی بی عرضه اید من بعد از ۳۴ بار کنکور دادن بالاخره تونستم به عشقم شریف برسم , ولو پردیسش! ))))))))))) نوه ها هم بگن هالا مامان بزرگ |
RE: یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - A V A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ق.ظ
زهرا)))))) ببین مشاوره جدیو به کجا کشوندی شیطون ))) امامزاده چرا افاق جونم؟ رو من جور دیگه جواب داد)) شماهارو دعا کردم گرفت ))) وای aurora جون خیلی این حس بده،من ۷۱ ای ام ولی میگم باید من الان ترم دو ارشدم تموم میشد، چرا نشد پس؟ چقد دوست دارم افرادی که زندگیو مثل من سخت نمیگیرن و واقعا ازش لذت میبرن |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - NP-Cσмρℓєтє - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ق.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: زهرا)))))) ببین مشاوره جدیو به کجا کشوندی شیطون )))حالا سن رو مستقیماً هم نمیگفتی همه فهمیده بودن ازون هدیه ای که به مانشت دادی! ))) |
RE: یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - A V A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ق.ظ
دقتت منو هلاک )) |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - m.teymourpour - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ
جمله امیدوار کننده میخواین؟ آقا تا کنکور ۹۵ و بدست آوردن یه رتبه عالی فقط ۸ ماه ناقابل مونده، کافیه چشم بهم بزنی سریع میگذره حالا هر کی پایه خوندنه بگه بسم اله |
یک جمله امیدوارکننده برای کسانیکه رتبه شون خوب نشده بنویس،امشب تو شادی شما نیستن - gogooli - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۱ ب.ظ
خطاب به خودم : هیچ چیز اونقدر که اول مهم به نظر می رسه مهم نیست |