|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - shirin_abb - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
من پوران پژوهش خوندم ، تو اون زمان کم چاره ای نبود ، تستاش خوب بود ، ولی بعضی جاها رو خیلی کم گفته بود ، از ۵ تا تست ۳تا زدم ، درست |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - rise 90 - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ
دوستان من تو دروس مشترک ساختمان و نظریه رو تو کارشناسی خوندم ولی سیستم و منطقی رو نخوندم.حالا تو این فرصت میشه خوند و تست زد. چه پیشنهادی برا این دو درس کاملا تازه تو این فرصت کم می کنید؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ)rise 90 نوشته شده توسط: دوستان من تو دروس مشترک ساختمان و نظریه رو تو کارشناسی خوندم ولی سیستم و منطقی رو نخوندم.حالا تو این فرصت میشه خوند و تست زد. درس منطقی درس سختی نیست و می تونید از روی پوران پژوهش بخونید راحت پیش می ره .سیستم عامل هم می تونید فصل های مهمش مثل سمافور ها ، زمان بندی ها ، بن بست ها و... رو بخونید البته اگر تا حالا این درس رو نخونده باشید برای یادگیریش باید وقت بیشتری بزارید دیگه . |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ)r.jafari نوشته شده توسط: فقط ۱ سوال، تو مدت کم وقت میشه این کتاب و خوندش؟من تو ۳ روز خوندمش ![]() بخر عالیه. (۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: سلااااااااااام برو بچ ... به خاطر دیر اومدن معذرت ... عروسی خواهرم بود دیگ ماهم که خواهرررررر عروس ! نشد که بیام ......سلام. تبریـــــک اوه اوه خواهر زن شدی خدا بخیر کنه
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام. مرسی ... اینو خوب گفتی راضیم ازت ![]() میگم اگه دو تا تاپیک کنیم بچه های کامپیوتر و آی تی جدا شن از هم و برنامه ریزی کنن جدا جدا قبول میکنی مدیربچه های آی تی شما بشی و راهنماییشون کنی امیر ؟ با بچه های نرم افزار اینجا زیاد آشنایی ندارم من خودم نرم افزار میخوام شرکت کنم آزاد رو ... اگه شما یا بچه های دیگه نظری دارین زود بگن دیگه ظرف ۲ روز آینده شروع کنیم . مرسی |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: با بچه های نرم افزار اینجا زیاد آشنایی ندارم من خودم نرم افزار میخوام شرکت کنم آزاد رو ... اگه شما یا بچه های دیگه نظری دارین زود بگن دیگه ظرف ۲ روز آینده شروع کنیم .می گم واجبه گروه های IT و نرم افزار از هم جدا شن؟ بعد اونوقت تکلیف هوش چیه این وسط ؟ میشه منم مدیریت هوش رو بگیرم دستم؟ (البته شوخی کردم) راستی رستگاری مجددت رو تبریک می گم. می شه یه ذره از نزدیک تر رستگار شی تا بهتر ببینیمت. آخه حساب عینکی ها رو هم بکن
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: میگم اگه دو تا تاپیک کنیم بچه های کامپیوتر و آی تی جدا شن از هم و برنامه ریزی کنن جدا جدا قبول میکنی مدیربچه های آی تی شما بشی و راهنماییشون کنی امیر ؟نه نمیشه ![]() جدا از شوخی مشغله کاری خیلی زیاده وقت نمیکنم. خودت انجام بده روحِ برادر، هوگو چاوز نگهدارت باشه ![]()
|
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - bita_it - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
سلام... برای گرایشای آی تی من که اولیشو تجارت زدم دومیشو شبکه باید هم مدیریت بخونم هم معماری؟ اصلا درسهای آزاد آی تی چجوریه؟هر چی واسه سراسری خوندیم همونه؟ ![]() ... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: می گم واجبه گروه های IT و نرم افزار از هم جدا شن؟ نه والا واجب کفایی نیس ... مستحب بود حالا دوس ندارین که بی خیال ... مرسی عزیزم ... نه باو ما تو عمرمون فخط یه بار به رستگاری رسیدیم که اونم تموم شد ورفت ... همین خوفه ! ![]() (۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: نه نمیشه خدا اموات شما رو هم بیامرزه ... یه کار خواستیم بهتون بندازیما ![]() نه من از صبح تا عصر سرکارم فک نکنم برسم ... دیگه تا جایی که بتونم میام سرمیزنم ... مرسی |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - shahrzad sara - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ق.ظ
سلام دوستان برنامه ریزی را بذارین از بعد از عید خوب الان که دیگه چیزی تا عید نمونده عیدم که نمیشی درس خوند |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - rise 90 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ
دوستان درس الگوریتم رو شما به چه صورتی می خونین. بهترین کتاب برا این درس چیه و رو چه مباحثی بیشتر تمرکز می کنید؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - hoda_rezaei2007 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ
سلام به نظر من عید فرصت خوبیه واسه دوستانی که میرن سرکار از جمله خود من، برنامه ریزی و زودتر شروع کنین لطفا |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: اگر بهم منفی بدید این پست را ور میدارم شماخودشو ناراحت نکن. حرف شما دزست ولی اینجا یه گروهیم دیگه به هر حال تا جایی هم که امکانش باشه به همدیگه کمک می کنیم.وسطش هم حالا شوخی هایی می شه اما شما خیالتون راحت نمی ذاریم از بحث درس دور شیم. قبلا هم تاپیک هامون همین جوری بوده... حالا کی می خواد هوش رو از مهندسی کامپیوتر برداره؟!!! نه واقعا من می خوام بدونم؟!!!
|
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
پس کی قراره شروع کنیم ؟ به نظر من از ۵ام ۶ام عید شروع کنیم چون اول عید آخه کی می تونه درس بخونه!! ولی بازم هرچی بقیه دوستان بگن
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
جناب nasrolah. بحث همونطور که میبینید مضمونش راجع به کنکور هست و اون پستهایی که نقل قول کردید در مورد جدا سازی تاپیک IT و کامپیوتر بود که با دو جمله شوخی هم همراه بود. شما هم لطفا به من و بقیه نگید چیکار کنیم و چیکار نکنیم. مضمون بیشتر از ۹۰% پستها مرتبط با تاپیک هست. درضمن با معرفی منابع و ... هم کاملا موافقم و از همه تقاضا دارم توی بحثها شرکت کنند و مطمئنا خودمم تا جایی که بتونم کمک میکنم. موفق باشید. (۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط: پس کی قراره شروع کنیم ؟ به نظرم ماکزیموم ۲ ماه لازمه! یه مرور و تسته دیگه... البته واسه من خوندن معماری هم هست! :-| |