|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahshidminj - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط:(16 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ ب.ظ)mahshidminj نوشته شده توسط: من واسه آزمون اول هم مدار منطقی خونده بودم هم آمار احتمالمنو بگو ک کلاس محاسبات ثبت نام کرده بودم اوه، ایشالا هر طرفی میره نتیجش بنفعمون باشه
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 17 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ
دورود بر همه توی دفترچه نوشته بود دانشجویان سال آخر یا ترم آخر نامه ای رو مبنی بر اینکه چند واحد پاس کردن باید از دفترچه پرینت بگیرن خودمون امضا کنن ببرن آموزش دانشگاه اونا هم تایید کنن که تا این تاریخ این تعداد واحد پاس کرده این داشنجو واسه منی که ترم هفت هستمو هنوز یک ترم دیگه مونده واسم.این نامه رو کی باید ببرم به آموزش دانشگاه تحویل بدم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: کسی منو یادش نیست ؟ من یادمه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - همیلا - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: کسی منو یادش نیست ؟ من خاطرم هست بعد از اعلام نتایج خیلی نا امید بودین منم نتیجه نگرفتم پارسال |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - IT.girll - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)saberz نوشته شده توسط: دورود بر همهما پارسال امتحانی شرکت کردیم با دوستامون ولی وقت خیلی کمی داشت واسه بردن همین برگه به آموزش دانشگاه. شما هم هرچه زودتر اقدام کنین بهتره. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - PicaKing - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ
دوستان برای مدار منطقی، ویس با کیفیت که بشه صدای استاد رو شنید هست ؟ وُیس های سال ۹۳ آقای یوسفی رو دانلود کردم ولی اینقدر نویز هست که واقعا صدای استاد شنیده نمیشه :| از طرفی درسنامه مدار واقعا پوران واقعا کم هست و با درسنامه نمیشه جلو رفت
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ق.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)saberz نوشته شده توسط: دورود بر همه اصلا استرس نگیر دوست عزیز بله این برگه اصلا مخصوص شما هست که یه ترم دیگه دارین من شخصا اسفند بردم این برگه رو آموزش امضا کرد اصلا اینجوری نیست که زمان نداشته باشه بعدا هم دوباره این رو میزارن ولی خب چه کاریه همین الان ببر دانشگاه تایید کنه دیگه .. ببین فقط اگر بعدا معدلتو ویرایش کردی یه برگه جدید با اون معدل جدیده باید ببری آموزش تایید کنه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - software94 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ)PicaKing نوشته شده توسط: دوستان برای مدار منطقی، ویس با کیفیت که بشه صدای استاد رو شنید هست ؟ وُیس های سال ۹۳ آقای یوسفی رو دانلود کردم ولی اینقدر نویز هست که واقعا صدای استاد شنیده نمیشه :|فقط کتابش رو بخونید کاملا کافی هست و به همه سوالات میتونید جواب بدید.ویس هم زیاد لازم نیست واسه مدار |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - harika-z - 17 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ
سلام من واسه مدارمنطقی اول موریس مانو خوندم اونم تابستون.الانم دارم پوران میخونم.فصل ۴ هستم.بنظرم راحته.ویس لازم نیس.بنظرم اول موریس مانو بخون بعدش برو سراغ پوران. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - همیلا - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام بچه ها کمکم کنید من رشته اصلیم ایتی هستش میتونم تو مدیریت ایتی که زیر شاخه مدیریت هست شرکت کنم با توجه به اینکه مدیریت شناور نیست |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - barabox - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: سلام بچه ها کمکم کنید بله یکی از دوستان من کلاسهای کنکورش هم شرکت کردن |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - همیلا - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:(17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: سلام بچه ها کمکم کنید ممنون |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - عزیز دادخواه - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
واسه درسای هوش و مهندسی نرم افزار منبع خوب و کامل چی سراغ دارین |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - atefe222 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: واسه درسای هوش و مهندسی نرم افزار منبع خوب و کامل چی سراغ دارین هوش راهیان ارشد نرم افزارم بنظرمن مدرسان عالیه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۳ ب.ظ)atefe222 نوشته شده توسط:من واقعا درک نمیکنم چرا بچه ها هنوز میگن هوش راهیان مگه ندیدین چه بلایی سر بچه هایی که هوش راهیان خوندن اومد پارسال ؟؟؟(17 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: واسه درسای هوش و مهندسی نرم افزار منبع خوب و کامل چی سراغ دارین هوش پارسه بخونین مهندسی نرم هم مدرسان بد نیست ولی پارسه بهتره به نظر من (۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: [quote='همیلا' pid='392097' dateline='1449563454']من شیمی بودم آی تی شرکت کردم ... اون که اختلافش خیلی کمتره کلا هیچ ربطی نداره رشته لیسانس هرچی باشه ارشد هرچی میتونین برین بله یکی از دوستان من کلاسهای کنکورش هم شرکت کردن |