|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
ان شالله به حق این شب و روزهای عزیز، گره از کار همه باز بشه، شادیهای زندگی همه رو به روز بیشتر شه، عافیت در دین و دنیا و اخرت نصیب و روزی همه بشه و خداوند به همه مریضا شفای عاجل و کامل عنایت کنه، عاقبت همه هم ختم به خیر بشه خصوصا جوونا و در کل خداوند حاجات خیر همه عالمیان رو اونطور که بهتره و به صلاحشونه براورده به خیر کنه. الهی امین (دوست داشتید یه صلوات بفرستید )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
اِلهی اَنتَ کَما اُحِب، فَجعَلنی کَما تُحِب.
خدایا، تو همانطوری هستی که من دوست دارم، پس مرا نیز طوری قرار بده که تو دوست داری.
آمین.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
امروز خیلی خسته شدمممممممممم
چقدر گرم بووووددددد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۲FA - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: امروز خیلی خسته شدمممممممممم
چقدر گرم بووووددددد
در عوض اینجا هوای سرد و بارونی رو داریم کاملا حال و هوای پاییز رو داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ
خدایا
راهی نمیبینم ، آینده پنهان است اما مهم نیست
همین کافیست که تو راه را میبینی و من تو را . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Mehrdad7soft - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
خـــــــــدا گفت : او را به جهنم ببریـــــــــــد ؛
برگشت و نگاهی به خـــــــدا کــرد ؛
خــــــدا گفت : صبــــــــر کنید ؛ او را به بهشت ببریـــــــــــد ؛
فرشتگان ســـــــــؤال کردند : چــــــــــــرا ؟
جــــواب آمـــــــــــد :
چــــــــون او هنوز به من امیدوار است ... ... ... !!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
شب بیستم و یکم خواستم پست بزنم و بخوام برام دعا کنید، اما هر چی جملات رو پس و پیش کردم نتونستم اینجا چیزی بنویسم.
حالا میخوام بگم
بیاید امشب بیشتر به فکر همدیگه باشیم! و برای همدیگه دعا کنیم.
اگه عمری باقی باشه امشب دعا میکنم
برای دوست عزیزی که گفتند خواهرشون مشکل دارند.
برای اونایی که التماس دعا گفتند.
برا اونایی که خسته اند
برا اونایی که آرزوها و غصه هاشون رو هر روز توی این تاپیک خوندم.
شما هم اگه دوست داشتید برام دعا کنید که
بتونم مومن بشم و مومن بمونم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: امروز خیلی خسته شدمممممممممم
چقدر گرم بووووددددد
ما که بس سرد بود درو پنچره ها رو هم بستیم.... بارون..ابر..باد... تا ۲ ،۳ روز دیگه هم همینه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - رینب کیانی - ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ
گاهی گمان نمیکنی و میشود
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نا گفته قرعه به نام تو میشود
گاه گدای گدایی و بخت نیست
گاه تمام شهر گدای تو میشود
گاهی صبر رود و قرار نیست
گاه تمام قرارها بوقت تو میشود
گاه میسوزی و کس یار نیست
گاه یاران چه بی شمار میشود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
اقای barca منظورشونو در مورد بعضی از بچه ها و ارسالهاشون گفتند
من تا جایی که متوجه شدم و دستگیرم شده از صحبتهای قبلی آقای barca :
گلایشون از بچه ها بود که چرا حرف دلشونم شده کپی پیست شعر ها و مطالب،منظورشون این بود که حرف دل گفتن خیلی قشنگتره براشون تو این تایپیک! و اینو دوس داشتند و نظورشونو گفتند.همین
بعد هم که بعضی از بچه ها،صحبتی بینشون پیش اومد و با هم گفتگویی کردند.. ایشون گفتند چرا تیم مدیریت نیست الان که بحث رو به خوبی تمام کنه .
(این بود دریافتی من از صحبت های barca )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - x86 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آقا من دیگه نمیتونم این همه نا حقی رو در برابر آقا فرداد تحمل کنم، به مدیرای محترم دیگه بر نخوره ، ولی یه مانشته و یه فرداد، آی ملت هر چی میخواید بگید بگید ولی من شخصا آقا فرداد رو دوست دارم حتی اگه همین الان بزنه کل پروفایلمو پاک کنه و دیگه هم منو تو مانشت راه نده، چون میدونم که واقعا داره واسه مانشت زحمت میکشه و اگه تلاش های این آقا نبود مطمئن باشید مانشت تا الان یا فیلتر شده بود یا هر مطلبی توش پیدا میشد.... تا الان حدود ۷-۸ تا ار پست های من پاک شده ولی خدا میدونه که اصلا به هیچ وجه ناراحت نشدم که هیچ خوشحال هم شدم... چون میدونم در جهت نظم بخشیدن به مانشت بوده. نه اصافا کدومتون با اینهمه مشغله ای که دارید حاظرید مدیریت مانشت رو به عهده بگیرید، مدیریتا نه اینکه هفته ای یه بار سر بزنید ببنید کی پیام خصوصی داده تا بهش جواب بدید... در کل دوستان آقا فرداد بر خلاف اون چیزی که فکر میکنید فردی منطقی ، و مهربونه و همه ی شما رو دوست داره و اگه تنبیهی هم میشه به خاطر خود ماست، مگه معلم ها ما رو کتک نمیزدن ، مگه پدر مادر ما رو کتک نمیزدن؟ آیا این دلیلی بر این میشه که اینها ما رو دوست ندارن؟ خلاصه یه مقدار هم به اصل ماجرا نگاه کنید، انصافا اون روزی که یکی به آقای admin گفتن در مورد آقا فرداد تجدید نظر کنن خیلی ناراحت شدم، آقای Admin هم بخواد آقا فرداد رو از مدیریت خارج کنه ما نمیزاریم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
دوستی جایگزین میشه انشاالله....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ
به عنوان کسی که تا حدی بیشتر متوجه ماجرا هستم میگم که اقا فرداد و اقای بارسا واقعا دوستای خوبی می توانند برای هم باشند این موضوع هم مساله ای نیست...یه سوتفاهم هست که با صحبت حل میشه...تو یک خانواده هم ممکنه بین دو برادر اختلاف نظر پیش بیاد.... حل میشه انشاالله...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
تجربه میگه به زودی رابطه جناب بارسا و آقا فرداد درست میشه و جناب بارسا برمیگرده . فکر کنم جناب MarkLand باهاشون رفیق هستن ، برشون میگردونن ، اگه هم میخوای من بهش بگم
دوستان این شب رو غنیمت شمارید و برا من هم دعا کنید
البته راستش رو بخواید بنظرم خیلی راحت میشد به این نقطه نرسید . خب اینم شد یه تجربه برای من و همه دوستان .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ
«ان کان عمری مرتعا للشیطان فأقبضنی الیک قبل أن یسبق مقتک الی أو یستحکم غضبک علی»
خدایا! اگر عمر من مرتع و چراگاه شیطان شده و در عمر من او پروار میشود، قبل از اینکه غضب تو مرا در هم پیچد و مَقْت تو بر من استوار و محکم شود، مرا ببر.
"دعای مکارم الاخلاق"
|