زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: به نظرتون دانشگاهی با این همه نظم ارزش رفتن داره!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا دیگه دارم روانی می شم آخه مشکل اینه مه شایدم از اونور هم بیوفتیم!!! حلا خدا کنه اولا قبول شیم علوم تحقیقات ثانیا وافعا اینجوری که تعریف می کنن باشه علوم تحقیقات |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
کلا کیا علوم تحقیقات انتخاب اولشونه؟ دستا بالا |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
همه به جز من |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ)marria نوشته شده توسط: دوستان نظر بدید،برم خواجه نصیر ثبت نام کنم یا هنوز صب کنم واسه جوابای ازاد؟؟ رشته ازادم بهترهشما این لینکو ببین کمکت می کنه . نظراتشونو حتما بخون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
خبرگزاری های مهر و فارس هر دو اعلام کردند نتایج کارشناسی ارشد امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور اعلام می شود . |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
من انتخاب اولم علوم تحقیقات رشت هست |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
میگم علوی فاضل یه اطلاعیه بزنه میخوام ملت رو زجر کش کنم ما ها تکلیفمونو بدونیم من پیر شدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
منن ۱- شبکه های کامپیوتری علوم تحقیقات تهران ۲ - شبکه های کامپیوتری آزاد قزوین |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
پردیس رشت رو میگی؟من اهل رشتم ولی اولین انتخابم قزوینه. چند نفر قزوینو زدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط: میگم علوی فاضل یه اطلاعیه بزنه میخوام ملت رو زجر کش کنم ما ها تکلیفمونو بدونیم اینقد حرص نخور عاقا بریم عکسامونو پشت نویسی کنیم یعنی؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - virtual girl - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
جدن حالم خیلی بده .. خب برای شبکه دوتا انتخاب هست تهران و قزوین همه که این دوتا رو زدن ! دیگه هیچی دیگه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: سمن شنیدم رشت خوب نیست.میگن یه چیزیه از افتضاح بالاتره مثلا استاد برای سیستم عامل(تو گرایش نرم افزار)ندارن جاش معماری کامپیوتر درس میدن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mndn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
بچه ها بیاین بریم ، ساعت دو میایم سر میزنیم ،اینا میخوان وقت ما را تلف کنند،،، من که رفتم ، |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
خواهرم پارسال قزوین گرایش نرم افزار قبول شد خدایا تو رو به حق همین لحظات منو خواهرمو به هم برسون |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ)khashayar2 نوشته شده توسط:شما میخوایین ساکتونو هم ببندین(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط: میگم علوی فاضل یه اطلاعیه بزنه میخوام ملت رو زجر کش کنم ما ها تکلیفمونو بدونیم |