|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
دلم آلبالو پلو با قلقلی، با ته دیگه بال مرغ می خواد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
 (۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: دلم آلبالو پلو با قلقلی، با ته دیگه بال مرغ می خواد.
حالا این غذا چی هست ؟ 
عجب منوی غذایی باحالی بچه ها سفارش میدن . هر کی باشه گشنه میشه 
در ضمن نمی گید با گذاشتن چنین تصاویری بچه ها از خود بیخود شده ، جامه دریده و به سوی رستوران سرازیر بشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: حالا این غذا چی هست ؟ 
عجب منوی غذایی باحالی بچه ها سفارش میدن . هر کی باشه گشنه میشه 
در ضمن نمی گید با گذاشتن چنین تصاویری بچه ها از خود بیخود شده ، جامه دریده و به سوی رستوران سرازیر بشن 
آلبالو پلو نخوردین؟ فکر کنم که غذای تهرانی باشه کلا. دو مدل درست می کنن. یه مدل پلو رو با مربای البالو دم می کنن که بد مزس! مدل دیگه اش، البالو ی تازه رو شکر می زنن و لا به لای پلو می چینن و خود البالو هم دم می کشه که ترش و شیرین و آبدار هست، بر خلاف مدل مربایی که البالو ها چروک خورده و شیرینن.
بعد گوشت چرخ کرده قلقلی می کنن لای البالو پلو می چینن، ته دیگ هم بال مرغ زعفرونی می ذارن که سرخ می شه و خیلی خوب می شه.
همین 
راستی کلم پلوی شیرازی هم خیلی خوشمزه است. بر خلاف کلم پلوی عادی که اصلا خوشمزه نیست. مادر یکی از دوستام که شیرازی بود پخته بود یه بار.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
خانم بچه مثبت کلا غذای خوشمزه می خورن گشنشونم می شه مثلا نمیگن نمیرویی چیزی! صاف میرن سراغ یه غذاهایی که اب از لب و لوچه ادم راه می افته 
میدون انقلاب یاداور اش نیکوصفته واسه من اش شله قلمکارش رو دوست دارم.
قابل توجه کلاه قرمزی دوستان
چنانچه تو عید به هر دلیلی نتونستن این برنامه رو ببینن می تونن شبا ببینن تکرار می کنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ولی حوالی انقلاب من هیچوقت رستوران خوبی ندیده ام . حتی کوچه پس کوچه های هر چهار طرف هم رفته ام غذای خوبی نداشته اند.میدان انقلاب همیشه برای من یادآور دوران سربازی است.
آخه بدی البالو پلوی بیرون اینه که نمی ذارن آلبالو با برنج دم بکشه و برنج ترش بشه. بلکه آلبالوی پخته رو مثل زرشک می ریزن رو برنج یا میذارن روش که دم بکشه، حالا اینجایی که می گین خوبه شاید.
میدون انقلاب جای خوبی نداره اصلا، اینجایی که میگم سر فلسطین تو خیابون انقلابه. داخل یه پاساژ یه رستوران ایتالیایی هست که سرویس خوبی داره، ولی پول سرویس نمی گیره و قیمت منو هاش مثل فست فود هاس بر خلاف سرویسش. و جای آبرومندیه برای اینکه بخواین کسی رو مهمون کنین در اون حوالی، ما با بچه های دانشگاه میریم معمولا، شلوغ هم نیست خیلی.
سهروردی هم اینجایی که می گم تقاطع عباس آباد و سهروردی هست، ازین فست فود های قدیمی، ازونا که کنار همبرگر سیب زمینی سرخ کرده می ذاشتن تو بشقاب. یاد بچگیم می افتم، سرویس داره، میز صندلی های پهن فایبر و سس دست ساز میاره و غذا رو تو بشقاب چینی میریزه.
البرز گرونه برای قشر دانشجو نیست.
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خانم بچه مثبت کلا غذای خوشمزه می خورن گشنشونم می شه مثلا نمیگن نمیرویی چیزی! صاف میرن سراغ یه غذاهایی که اب از لب و لوچه ادم راه می افته 
نه فقط هوس غذای خوشمزه می کنم، مثلا همین الان که گشنم شد خونه هم به علت روزه بودن مادر، غذا موجود نبود، برنج درست کردم بعد گشتم تو یخچال یه خورشت قیمه که هیچیش نمونده بود فقط آب و لپه بود، پیدا کردم ریختم روش خوردم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آلبالو پلو نخوردین؟ فکر کنم که غذای تهرانی باشه کلا. دو مدل درست می کنن. یه مدل پلو رو با مربای البالو دم می کنن که بد مزس! مدل دیگه اش، البالو ی تازه رو شکر می زنن و لا به لای پلو می چینن و خود البالو هم دم می کشه که ترش و شیرین و آبدار هست، بر خلاف مدل مربایی که البالو ها چروک خورده و شیرینن.
بعد گوشت چرخ کرده قلقلی می کنن لای البالو پلو می چینن، ته دیگ هم بال مرغ زعفرونی می ذارن که سرخ می شه و خیلی خوب می شه.
همین 
راستی کلم پلوی شیرازی هم خیلی خوشمزه است. بر خلاف کلم پلوی عادی که اصلا خوشمزه نیست. مادر یکی از دوستام که شیرازی بود پخته بود یه بار.
عجب . حتی اسم این غذا رو نشنیده بودم !! واجب شد یه جهان گردی بخاطر پیدا کردن غذاهای متنوع داشته باشم
خانم بچه مثبت خیلی حرفه ای عمل میکنه . آقا فرداد هم بنده خدا به ناچار حرفه ای شده 
من تهران که میام فوقش میرم KFC و مرغ سوخواری میخورم ، جای دیگه ای هم بلد نیستم اینم دوستم بلده نه خودم !! فقط میدون ونک یه بستنی خوشمزه داره 
من که خودم از همه غذاها بیشتر لوبیاپلو + ماهی دوس دارم (البته ماهیش مهمه ، یه ماهی هایی هست که مخصوص خود صیادهای جنوبیه ، بعضیاش فوق العاده هست )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من که خودم از همه غذاها بیشتر لوبیاپلو + ماهی دوس دارم (البته ماهیش مهمه ، یه ماهی هایی هست که مخصوص خود صیادهای جنوبیه ، بعضیاش فوق العاده هست )
همیشه برام سوال بود که کی غذای مورد علاقش ماهیه چه جوری می پزن ماهی ای رو که میگین؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - x86 - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
آآآآآآآآآآآآآآآی داغون شدم آقای مجری،داغووووون ، لِه لِه... خدایا ما را در دنیا و آخرت از غذاهای لذیذ بهره مند بگردان... همه بگید : الهی آمین...
|
چه بحث خوشمزه ای - sun-shine - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: آلبالو پلو در اصفهان هم هست . گفتم که مصادره اش نکنید.
مرسی آقا فرداد که از حق اصفهانیا دفاع کردید.
آلبالوپلو توی اصفهان هم پخته میشه ولی فک نکنم هیچ جا خورشت ماست درست کنند. خیلیا اسمشم نشنیدند.
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: همیشه برام سوال بود که کی غذای مورد علاقش ماهیه چه جوری می پزن ماهی ای رو که میگین؟
خانم بچه مثبت آخه این چه عکسیه نمیگید آدم دلش میخواد. چرا با احساسات ما بازی می کنید
منم عاشق سبزی پلو با ماهی غزل شکم پرم. بعد از بال کبابی غذای مورد علاقه امه. واقعا خوشمزه اس.
|
RE: چه بحث خوشمزه ای - Bache Mosbat - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط: خانم بچه مثبت آخه این چه عکسیه نمیگید آدم دلش میخواد. چرا با احساسات ما بازی می کنید
منم عاشق سبزی پلو با ماهی غزل شکم پرم. بعد از بال کبابی غذای مورد علاقه امه. واقعا خوشمزه اس. 
آخه خودم دلم میخواست و داشتم زجر می کشیدم، گفتم شما رو هم شریک کنم. ماهی غزل چیه؟ نشنیدم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
خانم بچه مثبت ممنون از نوع دوستیتون 
ماهی غزل منظور همون قزل آلاست . ( البته فکرکنم )
|
RE: چه بحث خوشمزه ای - sun-shine - 01 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آخه خودم دلم میخواست و داشتم زجر می کشیدم، گفتم شما رو هم شریک کنم. ماهی غزل چیه؟ نشنیدم.
سمیرا جون راست میگن منظورم همون قزل آلا بود.
چیکار کنم همیشه از بچگی املام ضعیف بوده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - آلبالو - ۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: دلم آلبالو پلو با قلقلی، با ته دیگه بال مرغ می خواد.
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: آلبالو...
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط: آلبالو...
به این میگن چهره ی مردمی شهرت هم عالمی داره برا خودش
خلاصه با پلو یا بدون پلو، خوشمزس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 01 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حلیم بادمجان اصفهان برای افطار خیلی خاطره انگیزه.
هم حلیم بادمجان و هم آش شله قلمکار .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sun-shine - 01 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
بابا دم اصفهانیا گرم 
آره واقعا ماه رمضان بدون حلیم بادمجون نمیشه.
خورشت ماست واقعا خوشمزه اس. دوستانی که نخوردند حتما امتحان کنند (بخصوص در شهر اصفهان) شاید اولین دفعه زیاد خوششون نیاد ولی قول میدم حتما دفعات بعد عاشقش بشند.
|