|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - fatima1537 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
[/quote]
چقدر شما لطف دارین!۱اومدیم یه درد دلی کنیما!!!
[/quote]']
به سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه سری بزن.مخصوص نوشتن درد دل هایی است که نمی خواهیم کسی از اونها باخبر بشه و توی وب هرکسی اون رو ببینه. کاملا خصوصیه و دیگه کسی گیر نمیده!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - parsaNA - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ ب.ظ
به جز اون دوستم که تو مایکروسافت کار می کنه - یکی دیگه از دوستام همین چند روز پیش به عنوان کارشناس تو برنامه صفحه کلید جام جم دعوت شده بود! اینم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دیگه باید یه فکری به حال خودم بکنم !
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Helmaa - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: پیشنهاد میکنم درد و دلتون که ناشی از شکایت هست رو تو محیط عمومی ننویسید.
....
من هم پیشنهاد میکنم تو محیط مجازی به توضیح و تفسیر چیزی که تو دل آدمها میگذره نپردازید!!!.از اول تا آخر این تاپیک خیلی از صحبتها درد دل هست و مخاطبش هم خدا،!!نیاز باشه آقا فرداد پست منو حذف میکنن بدون اینکه من هیچ اعتراضی داشته باشم.
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - موج - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: به جز اون دوستم که تو مایکروسافت کار می کنه - یکی دیگه از دوستام همین چند روز پیش به عنوان کارشناس تو برنامه صفحه کلید جام جم دعوت شده بود! اینم
دیگه باید یه فکری به حال خودم بکنم !
با این همه دوست نخبه خودت چی کاره هستی پارسانا جان؟
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Fardad-A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
دکتر بیا نجاتم بده از دست این دو گروه. 
گروه اول اونهایی که بهشون توهین میشه و درخواست برخورد دارن و گروه دوم اونهایی که دلشون میخوان هر چی میخوان بنویسن و کسی چیزی نگه. اگه بهشون چیزی گفته بشه من میشم فرداد بیکار و علاف و فاقد جنبه نقد پذیری و کسی که میخواد دق و دلش رو خالی کنه و دیوار شما رو کوتاه پیدا کرده و ......و چیزایی که میخوان بگن ولی خب نمیگن ولی من میشنوم!!!
بابا بخدا من نه دق و دل دارم نه با شماها دشمنم ونه پدر کشتگی دارم!!!
ولی بازهم از اونهایی که دلسوزند تشکر فراوان دارم. اسم نمیارم این روزها خیلی زیادن و ساکتند ولی رفتارشون تو این محیط مجازی هم دیده میشه.
از اونهایی هم که از من دلخور شده اند خواهش میکنم قهر نکنند. مطمئنا" من هم یه بدیهایی دارم. تعدادشون که شلوغن انگشت شماره ولی خب همون هم زیاده
اینجا هم باسم من نیست که اگه از من دلخورن با این سایت قهر کنید. منتظر دیدن اسم تک تک تون و خوندن همه حرفهای خوب تون هستم.
پیام که نمیتونین بدین چون یک پیام روزانه سهمیه دارین و خرج من نمیکنید. یک تاپیک بزنید و بگید و انتقاد کنید. فقط با لحنی بگید که شان یک محیط عمومی حفظ بشه. بخاط من نه بخاطر دکتر.
همین جا از آقای دکتر درخواست میکنم استعفای من رو بپذیرند.
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - malekinasab - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: برام دعا کنید
مادرم حالش خوب بشه
دوباره بیماریش عود کرده
ممنون
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ق.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: دلم برای دانشگاه و کلاس هاش، امتحان، پروژه ها، پاورپوینتها و تحقیق هاش خیلی تنگه...

هیچ دل تنگی نداره ...اصلا ....اه اه ...
من قبلا گفته بودم ...که اگه مشتاقین .....هم اکنون نیازمند یاری سبزتان ....هستیم...
ستاد حمایت از دانشجویان پر مشغله ...به قول ما کردا....تیش شر آمده......(admin میدونه چی معنیش میشه)
الان اینو می گی. چند مدت بعد از فارغ التحصیلی احتمالاً نظرتون عوض می شه.
مشتاق نیستم ... دلتنگم
حالا ترجمه اش چی می شه؟
سلام
فکر نکنم پشیمون بشم...راحت میشم.....
باور کن.....
اخه پاور پوینت درس کردن چه دلتنگی داره....ادم برا کار علمی دلش تنگ میشه ...ولی نه برا این کارای مسخره بیهوده .....معنیش میشه "گرفتار" از ادمین بپرسید..آخه در هرشرایطی معنی خاصی داره
سلام آقا فرداد بابا یه چوب دستتون بگیرین بزنین توسرشون ....اینم یکی از بدیهای دنیای انلاین که حس منتقل نمیشه ....دکتر رو فعلا ما اوردیم ایلام .......تا جمعه هم نمیذاریم بیان ...شما درخواستتو بنویس تاشنبه منتظر باش ..اول وقت دکتر رسیدگی میکنه...
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - موج - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: دکتر بیا نجاتم بده از دست این دو گروه. 
D
.....
پیام که نمیتونین بدین چون یک پیام روزانه سهمیه دارین و خرج من نمیکنید. یک تاپیک بزنید و بگید و انتقاد کنید. فقط با لحنی بگید که شان یک محیط عمومی حفظ بشه. بخاط من نه بخاطر دکتر.
همین جا از آقای دکتر درخواست میکنم استعفای من رو بپذیرند.
"فقط با لحنی بگید که شان یک محیط عمومی حفظ بشه" اعمال قدرت رو حال کردین
"همین جا از آقای دکتر درخواست میکنم استعفای من رو بپذیرند." شما چرا بری اسم این مفسدای مانشتی رو بگو تا سرکوب بشن
"همین جا از آقای دکتر درخواست میکنم استعفای من رو بپذیرند." استعفات هم به نظر من که رد میشه
اگه استعفا بدی اونوقت من و دانیال چه کار کنیم تو تالار اون وقت کسی نیست که این تالار رو جدی بگیره و ما هم سربه سرش بذاریم
تازه تا دکتر بیاد انشالله تلاشمون رو میکنیم که به فتنه هامون ادامه بدیم

درضمن آواتار فعلی تون رو میخام به عنوان آواتار بذارم مانع که نداره 
اون وقت بچهها چشمشون میخوره اشتباه میگیرن من هم هی بهشون تذکر میدم
دیدی یه زمان بچه شلوغای کلاس را مبصر میکردن که شلوغ نکننD:
(عضو انجمن مفسیدن مانشت)
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Fardad-A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ
من هر چی بنویسم از توش یه چیزی درمیارین. خدا نکنه آدم با یکی بخواد کل بندازه.
من تسلیم!!!(شکلک تسلیم نداریم!!)
اوه !! راستی اون عکس رو نزن. از توی عکس حتما" هزار تا تفسیر درمیاد.!!!
راستی موج!!! من کی به تو گفته بودم که نقد پذیرم؟؟؟؟
در ضمن اگه من خارج از موضوع چیزی زدم به من بگید حذف کنم. البته میتونید به ناظم خوش اخلاق نقد پذیر بعدی هم بگین!!!
حالا باز میگید دارم از موضوع خارج میشم.(البته این تاپیک آزاد هست میبینید که هر چی خواستین نوشتین)
اما یه صحبت جدی هم دارم: اگه من تالار رو جدی گرفتم به احترام اون دوستانی است که جدا" میان اینجا از تجربه دیگران استفاده کنن. من رو جزء اونها حساب کن موج جان! اگه واسه تو شوخیه کلی تالار جک و شوخی و.... هست. اگه نزدیک ۶ هزار عضو کامپیوتری داره فکر کنم دلیل اصلیش همینه.فکر کنم شما که شوخی میگیرید اشتباه میکنید. گاهی تو پستها می بینید که بعضی جدی بودن تالار رو بخود شما میگن. آدرس بدم؟؟؟؟
در ضمن من حسرت مدیریت ندارم. در محیط غیر مجازی در یک محیط جدی مدیرم!!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - danialfx - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: من هم پیشنهاد میکنم تو محیط مجازی به توضیح و تفسیر چیزی که تو دل آدمها میگذره نپردازید!!!.از اول تا آخر این تاپیک خیلی از صحبتها درد دل هست و مخاطبش هم خدا،!!نیاز باشه آقا فرداد پست منو حذف میکنن بدون اینکه من هیچ اعتراضی داشته باشم.
سلام. من اعتراض نکردم عزیز جان. پیشنهاد دادم بهتون.اخه چه نیازی به پست پاک کردن هست ؟
میتونید بپذیرید و میتونید نپذیرید.
در هر ۲ حالت بنده مشکلی ندارم.
چون مطلبی از قران بود. وظیفه اخلاقیم بود که بگم و فقط واسه خودتون گفتم و مطمئنا دیگه چنین اشتباهی رو برای شما مرتکب نمیشم.
شاد و موفق باشید.
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من تسلیم!!!(شکلک تسلیم نداریم!!)
شما ما رو تو خصوصی بی ادب خطاب نکنید. تسلیم شدنتون پیشکش. !!!!
راستش من تو پست اول گله ای از شما نکردم. فقط یه پیشنهاد دادم به دکتر تنهایی که ۲ بند به قوانین اضافه کنه.
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: سلام آقا فرداد بابا یه چوب دستتون بگیرین بزنین توسرشون ....
سلام. پیشنهاد میکنم تو بحث های دانیال*موج / فرداد . دخالت نکنید.
ضمن اینکه هر موقع دیدید دکتر تنهایی چوب دست میگیره و میزنه تو سر شما . فرداد هم حتما همین کارو میکنه. !!!!!!
خیلی فرداد با ما خوبه. راه جدید هم بهش یاد میده. !!!!!!!
از فردا من و موج یه روز باید تو مانشت باشیم. یه روز تو بیمارستان.
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ۵۴m4n3h - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
بچه ها!
پیشنهاد میکنم با هم دوست باشیم 
زیاد به هم گیر ندیم بهتره 
هیچ کس از این که یه نفر دیگه بهش گیر بده خوشش نمیاد!
گر خلاف خوی تو گوید کسی / کینهها خیزد تو را با او بسی
اگر چه گاهی برای برقرای نظم باید یه نفر باشه که گیر بده!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Fardad-A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
مدام جواب بدم میشه چت.
البته در مقابل بی ادبی که تسلیم نیستم!!!
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - fatima1537 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
به malekinasab:
میگم نقل قول منو گذاشتی ولی هیچی براش ننوشتی، حالا این یعنی چی؟!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - موج - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
به فرداد
نرو تو هم مثه من نمیتونی دووم بیاری
نرو تو هم مثه من تو غصه کم میاری
نرو......
میدونی فرداد جان مشکل از اینجاست که شاید توی محیط مجازی همه چیز منتقل نمیشه من شخصا آدم شوخی هستم و سرحالی هستم تا حالا هم کسی نشده که شوخی هام رو لودگی تعبیر کنه ولی خب وقتی میخام این نشاط و شادی رو تو محیط مجازی منتقل کنم شکل خوبی نمیگیره
بازم اگه ناراحت شدی شرمنده
سعی میکنم بعد از این جدیتر باشم
در ضمن بازم اگه این دوبیت شعر اولش به نظرتون مناسب فضای تالار نیست اطلاع بدید تا پاکش کنم یا خودتون زحمتش رو بکشید
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - danialfx - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: مدام جواب بدم میشه چت.
البته در مقابل بی ادبی که تسلیم نیستم!!!
پیشنهاد میکنم یه بازنگری تو شرایط بی ادبیتون داشته باشین تا حرفی که به شوخی میزنین و همون رو به عنوان جواب پس میگیرین رو به عنوان بی ادبی به حساب نیارین.
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - fatima1537 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
آقا Fardad شما ناراحت نشید مسلما اگر سخت گیریهای شما و دکتر نبود این تالار گفتگو هم بسته می شد
خدمت دوستان مانشتی بگم که من چندین وبلاگ تو زمینه کاری خودم میشناسم که به خاطر کوچکترین حرف که نوشته بودند و نظرات خوانندگانشون برای همیشه بسته شدند و چند تاییشون که مجددا راه اندازی شدند از صاحبان وبلاگ یا تالار کلی تعهد گرفتند و الان دیگه اون مدیران به خودشون و خوانندگان اجازه نمیدن جو وبلاگ مثل قبل بشه
|