مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی مالک اشتر(تهران) - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه مالک اشتر - nazanin92 - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
کسی میدونه شهریه مجازی مالک اشتر تقریبا چقدره؟؟؟ گرایش امنیت رو هم اگه میدونین بگین تو مصاحبه در مورد چی میپرسن؟؟؟ |
دانشگاه مالک اشتر - انرژی مثبت - ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
دوستان عزیز اینجا تالار دانشگاه هاست و در مورد خود دانشگاه، اساتیدش، محیطش و ... صحبت می شه ممنون می شم بحث در مورد رتبه پذیرش برای مصاحبه و این موارد رو در تاپیک ها خودش داشته باشید. |
RE: دانشگاه مالک اشتر - Potential - 24 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ)soasani نوشته شده توسط: کسی میدونه خانوما حتما باید چادری باشن یا نه؟؟؟؟؟یعنی اگه چادر نپوشیم اصلا نریم بهتره؟؟؟؟ لطفا اطلاعات قدیمی و اشتباه به بچه ها ندید! من گفتم چادری هست. چون آخرین باری که مالک اشتر رفتم ۲۳ اردیبهشت بود. و چادر به شدت اجباری بود ... |
RE: دانشگاه مالک اشتر - fatima2007 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط:(21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ)soasani نوشته شده توسط: کسی میدونه خانوما حتما باید چادری باشن یا نه؟؟؟؟؟یعنی اگه چادر نپوشیم اصلا نریم بهتره؟؟؟؟ اطلاعاتم زیاد قدیمی نیست.مال پارساله که خودم اونجا رفتم!! اون موقع اجباری نبود.الان و نمیدونم |
دانشگاه مالک اشتر - masoudt - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط: حرف های Potential تایید مشه.اجباری هستش. |
دانشگاه مالک اشتر - shahram_sis - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
من هم مشکل masoudt دارم.گواهی نمیدن.خوب عقلانی هم هست چرا باید گواهی بدن که من حتما ۳ ماه دیگه فارغ میشم در حالی که هنوز تکلیف نمراتم مشخص نیست. نمیدونم اونی که همچین چیزی خواسته به عقل خودش نرسیده؟ |
دانشگاه مالک اشتر - mammad_asir - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
سلام من ۵۵ شبکه شدم و امیر کبیر و شریف و مدرس و علم و صنعت هم روزانه و هم شبانه رو زدم بعدشم مالک زدم فکر کنم احتمال قبولیم تو حداقل شبانه علم و صنعت صد درصده درسته؟ دیگه پا نشم برم تهران ۵۰ تومن خرج بیفته دستم؟ نظرتون چیه؟ |
RE: دانشگاه مالک اشتر - saeid_asad - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلام من ۵۵ شبکه شدم و امیر کبیر و شریف و مدرس و علم و صنعت هم روزانه و هم شبانه رو زدم بعدشم مالک زدم به نظرم به این بستگی داره که تحصیل تو دانشگاه های شهر تهران چقدر برات مهم باشه ،اگه به نظرت مالک اشتر بهتر از دانشگاه های شهرستانها هستش حتما برو چون احتمالات رو نمیشه نادیده بگیریم. منظورم اینه که نمیشه گفت که حتما تو انتخاب های قبلیت قبول میشی. |
RE: دانشگاه مالک اشتر - fatima2007 - 27 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلام من ۵۵ شبکه شدم و امیر کبیر و شریف و مدرس و علم و صنعت هم روزانه و هم شبانه رو زدم بعدشم مالک زدم به نظرم قبلی ها رو حتما قبول میشد.حد اقل شبانه رو که حتما میارید |
دانشگاه مالک اشتر - mammad_asir - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط:متشکر یه سر رفتیم اومدیم(26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلام من ۵۵ شبکه شدم و امیر کبیر و شریف و مدرس و علم و صنعت هم روزانه و هم شبانه رو زدم بعدشم مالک زدم تنها خوبیش این بود که یه سری از بچه های مانشت رو هم دیدیم |
دانشگاه مالک اشتر - sir_ams - 29 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: تنها خوبیش این بود که یه سری از بچه های مانشت رو هم دیدیمما هم خوشحال شدیم محمد جان شیرینی یادت نره! خودت امضا نگرفتی ها! من امضا میدادم بهت. یا علی برادر |
RE: دانشگاه مالک اشتر - mammad_asir - 29 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:ما امضا نکرده قبولت داریم حتما در خدمتیم(28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: تنها خوبیش این بود که یه سری از بچه های مانشت رو هم دیدیمما هم خوشحال شدیم محمد جان ان شاالله مسیر شما هم هموار شه خیلی امیدوارم علی یارت |
دانشگاه مالک اشتر - samaneh@90 - 01 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
man vaghan tu kf in mosahebe malek mundam akhei ki mire tu malek sisasi harf mizane?khob hame mirn motabegh meileshun javab midan dige |
RE: دانشگاه مالک اشتر - mammad_asir - 01 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: man vaghan tu kf in mosahebe malek mundam akhei ki mire tu malek sisasi harf mizane?khob hame mirn motabegh meileshun javab midan dige فینگلیش ننویسید لطفا فکر نکنم زیاد ریز شن فقط میخوان بدونن جمهوری اسلامی و ولایت فقیه رو قبول دارید و در حد نماز و ... هستید |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی مالک اشتر(تهران) - ایزدی - ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
یعنی اینجا یک نفر از دانشگاه مالک اشتر نیست ک با قطعیت بگه ایا چادر اجباریه؟ ایا لب تاپ ممنوعه؟ ایا خیلی سیاسیه و ممکنه یک کلمه حرف بزنیم مدرکمون رو با خط بریل بنویسن ؟ یا ستاره بهمون بدن ؟ از لحاظ ارزش مدرکش و اینکه ایا واقعا مقاله چاپ کردن تو ژورنالای خارجی اگر از این دانشگاه باشی سخت می شه؟ اون وقت داخل چطور؟ |