مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش و تکلیف انتخاب رشته ما بعد قبولی در مصاحبه مالک اشتر - نسخهی قابل چاپ |
مالک اشتر*** رفتن یا نرفتن برای مصاحبه***بر سر دو راهی!!!! - amir1987 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ
سلام امروز نتایج معرفیشدگان چند برابر ظرفیت ارشد سال ۹۱ اومد اما من با رتبه ۳۲۶ امنیت و ۳۵۳ آی تی برای مصاحبه دعوت نشدم اصلا Sad نه شبانه مالک اشتر و نه شاهد !!!!!! مجازی هم که انتخاب نکرده بودم . آیا کسی با رتبه بالاتر از من برای مصاحبه دعوت شده ؟ لطفا کسی هست اینجا بگه من بدونم دلیل اینکه اسم من تو لیست جز معرفی شدگان چند برابر ظرفیت چرا نیست آخههههههههههههههههههه؟؟؟ |
مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش و تکلیف انتخاب رشته ما بعد قبولی در مصاحبه مالک اشتر - sharifian68 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ
بچه ها من مجازی مالک اشتر رو دعوت شدم.به نظرتون برم؟؟ ارزش داره؟؟ البته بین المللی شریفم آوردم که می گن هزینش بالاست. |
RE: مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش - ali - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(12 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: من شدمتبریک . و با چه رتبه ای ( و چه گرایشی ) ؟ آی تی: شبکه ۱۳ و تجارت ۱۵ امنیت |
مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش و تکلیف انتخاب رشته ما بعد قبولی در مصاحبه مالک اشتر - amir1987 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ
سلام امروز نتایج معرفیشدگان چند برابر ظرفیت ارشد سال ۹۱ اومد اما من با رتبه ۳۲۶ امنیت و ۳۵۳ آی تی برای مصاحبه دعوت نشدم اصلا Sad نه شبانه مالک اشتر و نه شاهد !!!!!! مجازی هم که انتخاب نکرده بودم . آیا کسی با رتبه بالاتر از من برای مصاحبه دعوت شده ؟ لطفا کسی هست اینجا بگه من بدونم دلیل اینکه اسم من تو لیست جز معرفی شدگان چند برابر ظرفیت چرا نیست آخههههههههههههههههههه؟؟؟ |
مصاحبه دانشگاه مالک اشتر - amir1987 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ
مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش و تکلیف انتخاب رشته ما بعد قبولی در مصاحبه مالک اشتر - Digitalboy - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
منم با ۷۸۴ مهتدسی شیمی - روزانه و شبانه ی مالک-طراحی فرایند، دعوت به مصاحبه شدم!!!! |
RE: مصاحبه مالک اشتر - moj.haghighipour - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
منم برا مصاحبه مالک اشتر انتخاب شدم رشته آی تی - گرایش امنیت رتبه م هم ۶۴ بوده... |
RE: مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش - ali - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)myself نوشته شده توسط: منم فکر کنم صحبت آقا فرداد درست باشه ... چرا من شریف رو ول کردم یعنی بعد از امیرکبیر زدم |
RE: مصاحبه دانشگاه مالک اشتر - mmsaeed - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)amir1987 نوشته شده توسط: سلام سلام من رتبه ۴۰۰ هوش شدم و روزانه مالک اشتر رو آوردم بچه ها میتونید در مورد دانشگاه و شرایطش بهم اطلاعات بدین؟؟ ممنون |
مالک اشتر و قبولی در مصاحبه اش و تکلیف انتخاب رشته ما بعد قبولی در مصاحبه مالک اشتر - ارمان - ۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
منم با ۴۳ دعوت نشدم!!!! . . . . . . . . خب نزده بودم D; |
نحوه مصاحبه دانشگاه مالک اشتر - ارمان - ۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
منم پارسال دعوت شدم . . . گفت نماز می خونی ؟ بعد گفت دعای فرج بخون.. تا نصفه خوندم گفت بسه.. گفت بفرمایید!!! |
RE: نحوه مصاحبه دانشگاه مالک اشتر - neilabak - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان از ترمینال جنوب تا دانشگاه مالک اشتر چقدر راهه؟؟ من تهران نیستم . میخوام بدونم اگه صبح راه بیفتم میتونم برسم. |
مالک اشتر*** رفتن یا نرفتن برای مصاحبه***بر سر دو راهی!!!! - ghaside - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ
دوستان عزیز سلام . خدا خیرتون بده ، یکی از شماها آدمی رو نمی شناسه که تو مالک درس خونده باشه ؟؟ جواب سوالای بچه ها رو ازش بپرسین بذارین اینجا ، خدا خیرتون بده . الان من هم گیر کردم ، برم یا نه . برا من ، از یه طرف گرایش ش خیلی عالیه ، از طرف دیگه میگن جوش سنگینه . واقا موندم چیکار کنم میترسم قبول شم و نتونم شرایط ش رو تحمل کنم و از طرفی نگرانم که به مصاحبه نرم و شرایط دانشگاه به اون سختی ها که میگن نباشه . ممنون میشم کمک کنین |
مالک اشتر*** رفتن یا نرفتن برای مصاحبه***بر سر دو راهی!!!! - Potential - 17 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
یه کاربر از مالک اشتر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نحوه مصاحبه دانشگاه مالک اشتر - ارمان - ۱۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: سلام دوستان با مترو ترمینال جنوب بیا ایستگاه گلبرگ از ایستگاه گلبرگ خطی داره تا نزدیکاش میره بستگی به زمانش داره بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه |