![]() |
ازمون پارسه ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - luna - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
بچهها انقدر نگران غلطها تون نباشین! دارین کنکور میدین که یاد بگیرین در چه شرایطی یه تست رو بزنین در چه شرایطی نزنین! اگه حواستون به سوالایی که جواب میدین و سوالایی که جواب نمیدین باشه بعد از چند تا آزمون دستتون میاد چی کار کنین. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - sani - 01 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ
اولا نا امیدی ممنوع! ![]() دوما به نظر من سطح سوالها خیلی پایین بود...!مخصوصا دروس مشترک! که البته فکر می کنم بیشترش هم مربوط به این می شد که آزمون اول هست.و نخواستن خیلی اذیت کنن ![]() من همه درسها رو نرسیده بودم،بخونم ولی همون چند تا درسی هم که خونده بودم خوب زدم و راضی بودم. کلا واسه این آزمون خیلی لازم نبود مفهومی خونده باشی .با همین نکته هایی که سر کلاسها گفته می شه هم می شد تستها رو زد.(مخصوصا منطقی !!!!) ولی مطمئنم آزمون بعدی هرگز به سادگی این آزمون نخواهد بود! این آزمون اول بود...پس خیلی خیلی تلاش کنین. |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - bahar - 01 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۰ ب.ظ
از دوستان اگه میتونید وراضی هستید سوالاتتونو توی سایت بزارید |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - yasemi - 01 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۴۸ ب.ظ
آره دوستان مگه یه عکس گرفتن از این امتحان کاری داره !!!!!!!! |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - Raman - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ ب.ظ
دوستان شرکت کننده در آزمون پارسه خواهشا همکاری کنید و سوالا رو به بقیه نیز برسونید. اینجوری همه، تست های زیادی از همهی درسها دستشون می یاد که خیلی کمک می کنه. اگه حوصله کنید اسکن بگیرید از سوالات. چون معمولا عکس زیاد خوب نمی یاد و خوانا نمی شه. ممنون از دوستان. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - SarahArshad - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ ب.ظ
از دوستان پارسه ای اگه کسی به اسکنر دسترسی داره زحمتش رو بکشه راستش من خودم به اسکنر دسترسی ندارم وگرنه این کار رو می کردم !!!!!!!! |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - zhaleh - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۰۴ ق.ظ
دوستانی که نرم افزار بودن همه تونستن تو کارنامه شون درصدای زبان و مشترک و ریاضی رو ببینن؟! تو کارنامه نفرات برترم که نگاه کردم واسه رتبه ۱ نرم افزار فقط درصد تخصصیاشو زده بودن! البته بگم من نبودما ![]() اما واسه منم فقط درصد تخخصصیا رو زدن !! یعنی ممکنه پاسخ برگم نرفته باشه ![]() اگه اینطوره پس جریان نفر اول نرم افزار چیه؟! |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - zhaleh - 02 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ق.ظ
از دوستان کسی جواب منو نمی ده؟؟ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 02 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ق.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ق.ظ)zhaleh نوشته شده توسط: از دوستان کسی جواب منو نمی ده؟؟ بله .تو کارنامه من درصدهای همه دروس هست . عجیبه که واسه شما نیست . تازه رتبه یکها هم همه درصدهاشون هست . ![]() |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - zhaleh - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۳۳ ب.ظ
واقعا؟؟!! عجیبه!!من الان کافینتم. بازم چک کردم. هم کارنامه خودم و هم رتبه ۱ نرم افزار همون شکلی دیده می شه! ![]() |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۴۰ ب.ظ
دوستان، دفترچه سوالات آزمون آزمایشی ۲۵ درصد اول پارسه رو از اینجا دانلود کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - mengan - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ
اگر زحمتی نیست در صد های نفرات اول را نیز برای هر آزمونتان نیز قرار بدهید |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ
کارنامه رتبه های یک نرم افزار و معماری وهوش |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ف.ش - ۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۰۵ ب.ظ
خوب حق با zhale است توی عکسی که گذاشتین کارنامه رتبه ۱ نرم افزار هم درسهای مشترک و زبان رو نداره. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - roz1 - 02 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۱ ب.ظ
کسی بین دوستان هست که از طریق نمایندگی مشهد در ازمونهای کامپیوتر پارسه اقدام به ثبت نام کرده باشه؟؟میخوام بدونم چندتا از هم شهریها ورقبام اینجا عضوند آخه اینجوری راحتتر و بصورت حضوری میشه تبادل اطلاعات داشت ![]() بنظرتون ایده خوبی نیست که همه این کار رو انجام بدهند اینجوری سر جلسه امتحان حس غریبی و تنهایی نمی کنی. ![]() ![]() |