دانشگاه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Bache Mosbat - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: من هم اونجارو (دانشکده قدیم)تجربه کردم هم اینجارو(دانشکده جدید) و الان با این بیشتر حال می کنم خب احتمالا چون شما خاطره ندارین با ساختمون قدیمی! منم که قبل از تموم شدن ساختمون جدید فارغ التحصیل شدم. الان یعنی آزمایشگاه سیستم عامل اومده ساختمون جدید؟ چقدر خاطره داشتیم اونجا . |
RE: دانشگاه علم و صنعت - baziramzi.ir - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
خیلی دوست دارم علم و صنعت قبول شم البته نه بخاطر سطح علمیش بلکه بخاطر نزدیکی مسیر البته قبول نمیشم |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: من هم اونجارو (دانشکده قدیم)تجربه کردم هم اینجارو(دانشکده جدید) و الان با این بیشتر حال می کنم آره کلا دوتا آز دکتر شریفی یکی شده |
RE: دانشگاه علم و صنعت - mamani - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)baziramzi.ir نوشته شده توسط: خیلی دوست دارم علم و صنعت قبول شم البته نه بخاطر سطح علمیش بلکه بخاطر نزدیکی مسیر البته قبول نمیشم دانشگاه بیخودیه نیا آقا نیا (۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: دانشگاه علم و صنعت: آره صحبت هاشون صحیحه اما این وضعیت خوابگاه پسرهاست نه خانوما |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط: آره صحبت هاشون صحیحه اما این وضعیت خوابگاه پسرهاست نه خانوما اونا که خوابگاشون داخله این خودش یه مزیته |
دانشگاه علم و صنعت - fatemeh85 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
تو دفترچه انتخاب رشته ارشد ۸۹ زده بود که دانشگاه علم وصنعت فاقد خوابگاه دانشجویی برای خانمهاست برای سال ۹۰ هم که اصلا برای دوره های روزانه پذیرش خانم نداشت ( البته رشته معماری کامپیوتر) کسی از دوستان نمیدونه وضعیت امسال چطوریه؟ و اینکه کلا برای گرایش معماری دانشگاه علم وصنعت تا چه رتبه هایی تاحالا گرفته؟ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - mamani - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: تو دفترچه انتخاب رشته ارشد ۸۹ زده بود که دانشگاه علم وصنعت فاقد خوابگاه دانشجویی برای خانمهاست برای سال ۹۰ هم که اصلا برای دوره های روزانه پذیرش خانم نداشت ( البته رشته معماری کامپیوتر) کسی از دوستان نمیدونه وضعیت امسال چطوریه؟ و اینکه کلا برای گرایش معماری دانشگاه علم وصنعت تا چه رتبه هایی تاحالا گرفته؟ سال ۹۰ دختر روزانه نداشت امسال تو دفترچه چی نوشته؟؟ خوابگاه هم میدن نگران نباشین سال ۸۹ هم اینو تو دفترچه نوشتن ولی دادن عادتشونه خوابگاه ها هم داخل هست ولی ورودی ها همیشه تو یه بلوک دو طبقه هستن که این بلوک زیاد جالب نیست یکسال باید تحملش کنی البته اگه زرنگی کنی میتونی یه ترم تحمل کنی ترم دوم بری یه بلوک بهتر (۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط: آره صحبت هاشون صحیحه اما این وضعیت خوابگاه پسرهاست نه خانوما فقط همین مزیته وگرنه ورودی های بیچاره تو بلوکی هستند که اتاق ها کوچیکه ۵ نفره است اینترنت درستی هم ندارند و همشون به سمت سالن تلویزیون حجوم میبرن برای کمی آنتن وایرلس تازه گول این دانشکده شکیل رو هم نخورید .آواز دهل از دور خوشست تو این گرما ماها هنوز کولر نداریم و باید تو آزمایشگاه جلوی فن کامپیوترها بشینیم بلکه بهمون یک بادی بخوره |
دانشگاه علم و صنعت - Msccom - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: چه برای دخترا و چه پسرا) (۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط: آره صحبت هاشون صحیحه اما این وضعیت خوابگاه پسرهاست نه خانوماچقدر حرفها اینجا ضد و نقیضه!!!کی درست میگه بالاخره؟خواهش میکنم با صداقت اطلاعات بدید و بدون تعصب!!آخه ما هم به امیدی میایم اینجا وقت میزازیم این حرفارو میخونیم!! |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Bache Mosbat - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Ghasedake_raha نوشته شده توسط: چقدر حرفها اینجا ضد و نقیضه!!!کی درست میگه بالاخره؟خواهش میکنم با صداقت اطلاعات بدید و بدون تعصب!!آخه ما هم به امیدی میایم اینجا وقت میزازیم این حرفارو میخونیم!! ببینین بستگی داره که تجربه ی قبلیتون چه دانشگاهی بوده باشه. آیا تا به حال خوابگاه رفته باشین یا نه . انتظاراتتون از خوابگاه چی بوده. در مورد درسی من خودم ۵ سال از زندگیمو تو علم و صنعت بودم . جو بچه ها (تو لیسانس البته) واقعا جو خوبی بود. ولی از نظر درسی من خودم قبل از اینکه برم دانشگاه تهران نظرم خیلی فرق داشت. من تو علم و صنعت از سال دوم سوم تحصیل با بهترین استاد اونجا تو آزمایشگاه کار کردم بچه های خیلی خیلی خوبی داره ولی واقعا از نظر آکادمیک تایید نمی کنمش! البته من دوستاییم که امیر کبیرم بودن همینو می گن. خواجه نصیر هم کسایی که از علم و صنعت رفتن خیلی ناراضین و می گن علم و صنعت خیلی بهتر از خواجه نصیره. ولی خب در مقایسه با تهران واقعا تفاوت دارن. البته خوابگاه های علم و صنعت از دانشگاه تهران خیلی بهتره. اقلا یه رنگ به در و دیوارش می زنن با اینکه واقعا برای دخترا سخته. حتی اینترنت درست حسابی هم نداره خوابگاهش. |
دانشگاه علم و صنعت - fatima1537 - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Ghasedake_raha نوشته شده توسط: چقدر حرفها اینجا ضد و نقیضه!!!کی درست میگه بالاخره؟خواهش میکنم با صداقت اطلاعات بدید و بدون تعصب!!آخه ما هم به امیدی میایم اینجا وقت میزازیم این حرفارو میخونیم!!ایشون که تازه تایید هم کردند حرفهای نفر قبل را ! فقط در مورد خوابگاه گفتند که این توضیحات برای خوابگاه آقایانه و (فکر کنم منظورشون اینه که خوابگاه خانمها زیاد به خوبی آقایان نیست) |
RE: دانشگاه علم و صنعت - mamani - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
من سوگند یاد میکنم که چیزی جز حقییقت نگویم بسته به خودتون داره چی براتون مهم باشه فکرکنم تکلف هم معلومها اول شریف تهران امیرکبیر حالا بین شهید بهشتی و علم و صنعت انتخاب کن همه جا استاد خوب و بد داره مشکلاتم داره کم و بیش دوسال هم که بیشتر نیست نرم و سخت بودنت هم مهمه (ما که یه استاد داریم که من روزی صد بار دعاش میکنم اینقدر این استاد ماهه حتی برات search میکنه و مقاله پیدا میکنه و بهت میده) |
دانشگاه علم و صنعت - fatemeh85 - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
دوستان راجب همه چی صحبت کردین الا رتبه هایی که میتونن تو علم وصنعت قبول شن.... می خوام بدونم آخرین رتبه قبولی معماری تو دانشگاه علم و صنعت چنده؟؟؟؟؟؟ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - alirrrrrr - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: دوستان راجب همه چی صحبت کردین الا رتبه هایی که میتونن تو علم وصنعت قبول شن.... حیف شد من امسال باید علم و صنعت قبول میشدم اما با این وضعیت ظرفیتا به همون روزانه شیرازم راضیم دیگه چیکار کنم از بچگی بچه قانعی بودم |
دانشگاه علم و صنعت - Msccom - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
تو دفترچه نوشته هیچگونه خوابگاهی واسه خواهران ندارند!!چجوریاس؟ |
دانشگاه علم و صنعت - mamani - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
هر سال همینو مینویسن خوابگاه هم میدن فقط دو هفته اول در به دری |