تالار گفتمان مانشت
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟(نظرات از سال ۸۹ تا ۹۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - moha - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ

ممنون

جزواتشو نمیخوام

من آزمون می خوام فقط شایدم کلاس

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - Majid gh - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ

من واسه پارسال اکسین شرکت کردم بد نبود - عالی نبود خب نتیجه گیری با خودت البته من it شرکت کردم به نظر من من آزمونای پارسه رو نگاه کردم هزینش بالاست ولی خوبه در حد عالی .ولی من خودم امسال یا ماهان شرکت میکنم یا پارسه

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - moha - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط:  من واسه پارسال اکسین شرکت کردم بد نبود - عالی نبود خب نتیجه گیری با خودت البته من it شرکت کردم به نظر من من آزمونای پارسه رو نگاه کردم هزینش بالاست ولی خوبه در حد عالی .ولی من خودم امسال یا ماهان شرکت میکنم یا پارسه

ممنون بابا راهنمایی...

منم با تحقیقاتی که کردم احتمالا ماهان شرکت می کنم...

بازم ممنونHeart

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - khandadash - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ

من پارسال ماهان رفتم عالی بود
کلاس دکتر ابراهیمی مقدم(ساختمان و پایگاه) و دکترشاپوری(نظریه و کامپایلر) واقعاً دستشون درد نکنه به خصوص دکتر شاپوری.

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - alireza3742 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ق.ظ

کلاسای نصیر حداقل در رشته کامپیوتر خیلی بهتر از پارسه و ماهان هست و قیمتش هم ارزونتر از بقیه جاهاست . اگه توی لیست اساتیدشون نگاه کنید فقط دارن استادای نصیر رو سرقت میکنن و می برن اونجا‌! Smile
ولی برای آزمون پارسه بهتره . چون هم سوالاتش به کنکور نزدیکتره هم اینکه تعداد شرکت کننده‌ها بالاست .Blush

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - tiyam - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ

سلام دوستان من می خوام آزمون های مهستان شرکت کنم چون تحقیق کردم گفتن صحت آزمون های مهستان بیشتر و جمعیت پارسه بیشتر .نظرتون چیه ؟

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - si.mozhgan - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ

پارسال که من پارسه ثبت نام کرده بودم‌، جزوه هامون سفید رنگ بود . تو انجمن دیدم که بعضیها تصویر جلد جزوات پارسه رو که گذاشتن مشکی بود‌! چطوریه این ؟ جزوه‌ی سیستم عاملی هم که داده بودن برا حقیقت نبود .

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - Majid gh - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ

جزوه سیستم عامل که پارسالم حقیقت بود امسال واسه آیتی که هم شبکه هم مهندسی نرم هم مدیریت تغییرات ایجاد شده

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - si.mozhgan - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ب.ظ

مرسی از پاسختون. به من جزوه‌ی سلیمی رو داده بودن !

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - پشتکار - ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ ب.ظ

بچه‌ها من امروز رفتم مهستان
گفتند ۲۰۰۰۰۰ تومان هزینه آزموناشه و ۱۰% تخفیف این هفته داره ولی مشکلش اینه که آزمون دو مرحله ای برگزار نمیشه
کلش صبح جمعه هست
به نظرتون من ثبت نام کنم؟

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - shahryar711 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ

اقا ما شیراز هستیم کدوم کلاس کنکور خوبه بریم

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - Majid gh - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ

در شیراز موسسه فاضل هست فکر کنم سایتشم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - shahryar711 - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ

بچه‌ها نظرشون درباره‌ی فاضل بدن که تو شیرازه

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - samane544 - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ

سلام در شیراز دو تا موسسه می شناسم یکی فاضل و دیگری فکر می کنم اسمش نوین باشه گروه صنعتی که استاد از تهران میبره

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - shahryar711 - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ

این صنعتی یا همون دانش نوین من برای کنکور کاردانی به کارشناسی رفتم فقط برای مرور اورده بوندشون و یک جلسه بیشتر نیومدند که دروس رو مرور کردند برای همه درس‌ها هم نیومدند دروسی مثل ذخیره سیستم عامل ادبایت و زبان انگلیسی
برای ارشد فاضل بهتره یا دانش نوین