![]() |
[دانلود]آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..- ۹۰(کنکور ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
آزمون پنجاه درصد سوم و چهارم رشته آی تی مهستان - fatemeh_t - 19 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ق.ظ
سلام این اولین پست من تو این انجمنه. به امید اینکه سال بعد همه کارنامه های قبولی رو بزاریم اینجا ![]() [attachment=2315] [attachment=2314] [attachment=2316] [attachment=2317] |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - mosaferkuchulu - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ ب.ظ
سلام بچه ها آزمون های ۲۵% سوم و چهارم ،۵۰% دوم و دو جامع پارسال پارسه! بچهها چند تا آزمون پارسه مربوط به امسال هم باقی مونده که باز امروز وقت نشد(هفتهی دیگه انشالله می ذارم)!سوالا هم خیلی تمیز نیست اما وقت نشد تمیزشون کنم!بازم شرمنده!انشالله به دردتون بخوره! (در ضمن با عرض معذرت بعضی از صفحهها ۲ بار اسکن شده!) من و از دعای خیرتون بی نصیب نذارین ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاسخنامه: |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - موج - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۰۵ ب.ظ
آزمون ۵۰ درصد دوم مطالب - مهستان - مهندسی کامپیوتر - ۲۳ دی ۹۰ |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - fatemeh_t - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ
آزمون پنجاه درصد دوم مهستان رشته آی تی [attachment=2387] [attachment=2388] |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - ida_isp - 30 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ
پاسخنامه آزمون ۱۰۰ درصد اول - پارسه - مهندسی کامپیوتر اسکنر ندارم سوالاشو بذارم ![]() |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - ida_isp - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: پاسخنامه آزمون ۱۰۰ درصد اول - پارسه - مهندسی کامپیوتردستتون درد نکنه.اگر بتونید عکس سئوالات رو هم بذارید ممنون میشیم عکس میگیرم کیفیتش خوب نمیشه ![]() |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - marzieh - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ
سلام. از سوالای آزمون ۱۰۰ درصد اول پارسه مجموعه مهندسی کامپیوتر سال ۹۱ عکس گرفتم ... اما وقت نداشتم نوشته هاشو پاک کنم اگه به نظرتون خوب نیست ... به بزرگی خودتون ببخشید چون من دگه نمی تونم دوباره بزارم ![]() ۱۰۰-۱-۱ دفترچه دروس مشترک و ۱۰۰-۱-۲ دفترچه دروس تخصصی است دفترچه تخصصی |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - elahe89 - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام. من تازه واردم این کارنامه آزمون %۵۰ دوم رشته IT موسسه مهستان هست. دیدم سوالاشو گذاشتن گفتم شاید کارنامه به درد بچهها بخوره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فقط یه سوال! یعنی واقعا آزمون های پارسه امسال (۹۱) رو هیچ کس نذاشته؟!؟! رفتم ثبت نام آزمون آخر، گفت ۱۳۰ تومن!!! منم بیخیال شدم ![]() |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - pourheidar - 04 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: سلام ۱۰۰ درصد ماهان + پاسخ نامه(it) |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - nekooh - 09 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - AmirGooran - 16 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ ب.ظ)hesampersian نوشته شده توسط: اگه لطف کنه ۱۰۰ های IT مهستانم بزاره خوب میشهسوال و پاسخ ۱۰۰٪ دوم IT سال ۹۱ سوال: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاسخ: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بقیه رو هم می تونید با رفتن به این پست دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - marzieh - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ق.ظ
۱۰۰ درصد دوم پارسه مجموعه مهندسی کامپیوتر سال ۹۱ دفترچه دروس مشترک دفترچه دروس تخصصی لطفا کثیفی برگهها رو به بزرگی خودتون ببخشید.... |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - homa - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ
اینم پاسخ۱۰۰% دوم پارسه |
آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - natanz - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
یه جوون مرد میخوام کمپلیت بذاره ملت دانلود کنن...... ای تی مهستان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - پشتکار - ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: بچهها کسی جواب ازمونای سنجش(امادگی تسلط) پارسال رو نداره(۸۹-۹۰) نمی دونم همینه یا نه؟ اگه درسته بگید بقیه رو هم بذارم |