تالار گفتمان مانشت
برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - luna - 11 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ

(۱۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ)marzieh نوشته شده توسط:  می دونید چی ناراحت کننده س؟ اینکه چرا پارسال خوب تلاش نکردی و قدر ندونستی؟: -o

گذشته دیگه گذشته! بهش فکر نکن! به آینده بهتری که در انتظارته فکر کن!Blush

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - انرژی مثبت - ۱۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ق.ظ

این پست‌ها همش بعد کنکور خاطره می شه من میدونم که شما همتون موفق می شید Smile Big Grin

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - kashir - 11 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ق.ظ

یعنی بعد از ۱۶۰ دقیقه که مغز در حال منفجر شدنه دفترچه اختصاصی رو میدن؟!!!!

احتمال زیاد سوالات کم میشه Sleepy
حدس میزنم سوالات مشترک از هر درس یکی کم بشه(که ۲۰ دقیقه از وقت امتحانو کم میکنه)
و تایم اختصاصی هم ۲۰ دقیقه کم میکنن
کلا حدود ۲۲۰ دقیقه واسه امتحان (نظر شخصی)

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - si.mozhgan - 11 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ

کاریه که شده . به جای عصبانیت و حرص خوردن باید ببینید چیکار می شه کرد.تا الان هم شما به دو دلیل از خیلی‌ها جلوترین:
اول اینکه این خبر رو می دونین بعضی‌ها ممکنه نزدیک کنکور بفهمن و تو اون روزها استرسشون چند برابر شه.
دوم اینکه وقت دارین که دو ماه خودتون رو با این شرایط جدید وفق بدین . تایمهای مطالعاتی و تست زنیتون رو کمی زیاد کنید.مواد غذایی رو مصرف کنید که مغز رو شارژ نگه می داره. به نظر من از موسسات آزمونهای آزمایشی هم بخواین که آزمونها رو تو یه نوبت برگزار کنن (حداقل آزمونهای آخری رو اینجوری برگزار کنن).

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - AmirGooran - 11 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ب.ظ

بابا بی خیال...
ما که ۲۵۰ دقیقه کنکور کارشناسی دادیم.حال این ۲۶۰ دقیقه است.
خوب درسته سطح سوالات فرق می کنه،ولی اگه عادت کنیم،زیاد هم اذیت نمی شیم.

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - saba1000 - 11 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ

خوش به حال من که تازه می خوام شروع کنم و هنوز به هیچ شرایطی هم عادت نکردم سنجش هم نتونست حال منو بگیره تنبلی هم یه جاهایی به درد می خوره Smile

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Breeze - 11 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ ب.ظ

(۱۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط:  یعنی بعد از ۱۶۰ دقیقه که مغز در حال منفجر شدنه دفترچه اختصاصی رو میدن؟!!!!

احتمال زیاد سوالات کم میشه Sleepy
حدس میزنم سوالات مشترک از هر درس یکی کم بشه(که ۲۰ دقیقه از وقت امتحانو کم میکنه)
و تایم اختصاصی هم ۲۰ دقیقه کم میکنن
کلا حدود ۲۲۰ دقیقه واسه امتحان (نظر شخصی)
حالا خدا رو چه دیدید. شاید هم بین دو تا دفترچه یه تنفس ۱ ساعته اعلام کنند. مثلا هوا خوری .. شاید هم ناهار بدن. پولشو که گرفتنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - silver - 11 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ ب.ظ

می دونید تصمیمات سازمان سنجش تحت چه الگوریتمی اتخاذ میشه...؟؟Huh
الگوریتم "تپه نوردی"
الگوریتم تپه نوردی به تلاش برای یافتن قله اورست در مه غلیظ،درحالیکه دچار فراموشی هستننننند شباهت دارد.!

حال دوستان ما باید به گونه ای برخورد کنیم که در یک فلات نیفتاده یا یک ماکزیمم محلی ما را گول نزندو..
و به امید رسیدن به "ماکزیمم مطلق" پیش بریمBig Grin

به امید موفقیت

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Pakniat - 11 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ ب.ظ

دوستان با اعتراض یا اعتصاب کار حل نمیشه، تا ابد دهر ما باید بشینیم و اونا دستور بدندو هرکاری کردند بگیم انشاالله به کمک خدا قبول میشیم و از این اشعار..

الان این خبری که از خبرگذاری فارس گذاشتین این رو نقض می کنه که:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کلا سیستم تعطیله...

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - a i - 11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ

البته کلا بنظر من هر سال تغییری توی کنکور بدن بهتره ولی تصمیمات سنجیده و حساب شده . اینجوری موسساتی که با سیستم حفظ کردن یه عده رو به زور وارد دانشگاه میکردن یخورده کارشون کساد میشد و افرادی که تفکر میکردن قبول میشدن . و در اونصورت بود که اگر من نوعی قبول نشم ناراحت نمیشم چون افراد بهتر از من وجود داشتن .

برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - arshadhoush - 11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ

به نظرتون امکان داره برای اینکه وقت رو کم کنن واسه تخصصی فقظ به اندازه‌ی یه گرایش یعنی ۵۰ دقیقه وقت بدن؟
اگه این کارو کنن خیلی بد میشه!

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - bitbit - 11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ

خدایا کمک کنن

من به هوای پارسال شناور شرکت نکردم........

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - Maryam-X - 12 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۱۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط:  خدایا کمک کنن

دقیقا منم همینطور!
اگه این اتفاق بیفته به احتمال زیاد کنکور کامپیوتر و آی تی در دو روز متفاوت برگزار می شن.
برای کسانی که شناور شرکت کردند خوب میشه...

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - aatwo - 12 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  
(11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط:  خدایا کمک کنن

دقیقا منم همینطور!
اگه این اتفاق بیفته به احتمال زیاد کنکور کامپیوتر و آی تی در دو روز متفاوت برگزار می شن.

منم دقیقا مثله شماUndecided

RE: برگزاری آزمون تمام رشته‌های کارشناسی ارشد ۹۱در۱نوبت - مازیار صفایی - ۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(12 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  
(11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط:  خدایا کمک کنن

دقیقا منم همینطور!

منم دقیقا مثله شماUndecided
منم!