![]() |
انواع تستهای مختلف و روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - نسخهی قابل چاپ |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - diligent - 03 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ
شما ۳۶ امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. پس برای رنج خاصی از امتیازا جوابای یکسانی داشته. |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - انرژی مثبت - ۰۳ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ
![]() ![]() ![]() مثل این که خودم رفتم سرکار ندونسته دوستان رو هم گذاشتم سرکار از همه عذر می خوام ![]() شایدم به قول نفیسه خانم رنج داره |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - fatima1537 - 03 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ ب.ظ
برای من این اومد: شما ۳۲ امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - Bache Mosbat - 03 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ
شما ۵۲ امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران، شخصیتی دمدمیمزاج و بیثبات دارید. کسی هستید که سریع تصمیم میگیرد، هر چند همیشه صحیح نباشد. شما به چشم دیگران آدمی جسور و ماجراجو هستید، آدمی که همه چیز را یکبار امتحان میکند و از فرصتها استفاده کرده از ماجراجویی و خطر کردن لذت میبرد. دیگران به خاطر هیجان و شور و شوقی که از شما میتراود، از همراهی و در کنار شما بودن لذت میبرند. ![]() |
RE: روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - sasanlive - 03 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ
به دلیل اینکه تستاش عمومیه و تخصصی نیست و تعداد تستاش کمه و رو نمره کل امتیاز میده بدون در نظر گرفتن نوع جوابها به سوالات مختلف , این مشکل پیش میاد. اینجا یه سری تستای روانشناسی با سوالای تخصصی و تعداد زیادتر وجود داره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تست IQ اونم اینجاست. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - sasanlive - 03 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
آره فکر خوبیه. اگه خواستی اسم topic رو عوض کنی ,لینک اولت رو ویرایش کن. لینک صفحه قبل و دو تا لینک این صفحه رو تو پست اولت کپی کن. میتونی اسمشو بذاری روانشناسی از روی گل و تستهای روانشناسی. |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - fatima1537 - 04 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:جملات آخرش تمام بدی های جمله های اول رو از بین میبره ![]() |
RE: روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - انرژی مثبت - ۰۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: شما ۵۲ امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:در مورد شما اشتباه کرده به چشم ما اون چیزایی که گفته نیومده پس اون دیگران اشتباه می کنند ![]() ![]() |
تست علایق و احساسات - انرژی مثبت - ۰۸ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ
تحقیقات اخیر برخی دانشمندان حاکی از اونه که مغز انسان از روابط ریاضی برای ذخیرهی علایق و احساسات استفاده می کنه ! بدون نگاه کردن به جوابها این تست رو انجام بدین . ۱- یه عدد از ۱ تا ۹ انتخاب کنید. ۲- اون رو در عدد ۳ ضرب کنید. ۳- حاصل رو بعلاوه ۳ کنید. ۴- دوباره حاصل رو در ۳ ضرب کنید. ۵- یه عدد ۲ یا ۳ رقمی بدست آوردید. ۶- ارقام عدد خودتون رو با هم جمع کنید (مثلا اگر عددتون ۵۲ است ۵ رو با ۲جمع کنید) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . حالا با توجه به عدد بدست اومده و لیست زیر، ببینید الگوی شما تو زندگیتون کیه ؟! ۱- انیشتین ۲- نلسون ماندلا ۳- جاکوب زوما ۴- محمد علی کلی ۵- تام کروز ۶- بیل گیتس ۷- گاندی ۸- براد پیت ۹- انرژی مثبت ۱۰- باراک اوباما . . میدونم، می دونم چه حال دارید … ![]() من یه تاثیر خاصی روی مردم دارم … ![]() یه روز هم شما می تونید مثل من بشید … باور کنید ! . . . . . . اوه راستی … اینقدر عددهای متفاوت رو هی امتحان نکنید … باهاش کنار بیاید … ظاهرا من الگوی زندگی شما هستم... ![]() عذر می خوام که مطلب به تاپیک زیاد مربوط نیست ![]() ![]() |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - diligent - 08 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ ب.ظ
۹ شدم!! انرژی مثبت ![]() ![]() |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - maryami - 08 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ ب.ظ
اولش تعجب کردم اما ای ول خانم انرژی مثبت خیلی با مزه بوووووووود ![]() تبریک به خاطر شهرتتون ![]() کلا ارسالاتون خیلی آدمو سر ذوق می آره ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نمی دونم چرا دم کنکوری اینقدر بیش فعال شدم با این شکلکا ![]() |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - Bache Mosbat - 08 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ
عالی ای انرژی عزیز ![]() |
RE: روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - mahi_24 - 14 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
این تست،یکی از معتبر ترین آزمون های اعتیاد به اینترنت بوده که توسط دکتر کیمبرلی یانگ ابداع گردیده است.در پایان نمرات مربط به ۲۰ پرسش را جمع زده و هر مقدار که نمره شما بالاتر بود،اعتیاد شما به اینترنت نیز بیشتر می باشد… امتیاز هر گزینه: گزینهی الف ==> یک امتیاز گزینهی ب ==> دو امتیاز گزینهی پ ==> سه امتیاز گزینهی ج ==> چهار امتیاز گزینهی د ==> پنج امتیاز گزینهی ه ==> صفر امتیاز( امتیازی ندارد) برای محاسبه مجموع نمرات خودتان، میتوانید از ماشینحساب ویندوز کمک بگیرید. ۱- چقدر بیشتر از آنچه قصد دارید؛ در اینترنت میمانید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-بهکرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۲- چقدر به خاطر آنلاین ماندن؛ اعضای خانواده را نادیده گرفتهاید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ- شامل حال من نمیشود. ۳- چقدر اینترنت را به بودن با همسرتان ترجیح میدهید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۴- چقدر از طریق اینترنت با کاربران دیگر رابطه ایجاد میکنید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۵- چقدر دیگران از شما به خاطر میزان آنلاین بودنتان شاکی هستند؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۶- چقدر به خاطر اینترنت؛ نمرات و کارهایتان در مدرسه افت کرده است؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۷- چقدر ایمیلهایتان را پیش از کارهای ضروری دیگرتان چک میکنید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۸- چقدر عملکرد کاری و بهرهوری شما به خاطر اینترنت آسیب دیده است؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۹- وقتی از شما میپرسند که چه کارهایی آنلاین انجام میدهید؛ چقدر در موضع تدافعی یا پنهانکاری قرار میگیرید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۰- چقدر افکار آزاردهنده در زندگی را با افکار آرامبخش در اینترنت خنثی میکنید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۱-چقدر وقتی در اینترنت هستید؛ احساس میکنید توان پیشبینی امور را دارید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۲- چقدر فکر میکنید که زندگی بدون اینترنت، چیزی کسالتبار؛ تهی و بیلذت است؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۳- چقدر وقتی کسی هنگام آنلاین بودن مزاحم شما میشود؛ غر میزنید؛ فریاد میزنید یا عصبانی میشوید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۵٫ چقدر فکر میکنید که در حالت آفلاین حواس پرتی دارید؛ ولی در حالت آنلاین بهتر هستید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۶٫ چقدر وقتی آنلاین هستید این جمله را به کار میبرید: فقط چند دقیقه مونده؛ الان میام الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۷٫ چقدر سعی کردهاید از میزان آنلاین بودن خود بکاهید و موفق نشدهاید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۸٫ چقدر سعی دارید میزان آنلاین بودنتان را از دیگران مخفی کنید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۱۹٫ چقدر میزان آنلاین بودن را به بیرون رفتن با دیگران؛ ترجیح میدهید؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. ۲۰٫ چقدر وقتی آفلاین هستید؛ احساس افسردگی و عصبیت دارید که با آنلاین شدن از بین میرود؟ الف- به ندرت ب-گهگاهی پ- غالبا ج-به کرات د-همیشه هـ-شامل حال من نمیشود. جمع نمرات: جمع نمرات بین ۲۰ تا ۴۹ = کاربر معمولی هستید جمع نمرات بین ۵۰ تا ۷۹ = دارید دچار مشکل اعتیاد اینترنتی میشوید؛ مراقب باشید جمع نمرات بین ۸۰ تا ۱۰۰ = شما به اکثر پرسشها نمرات ۴ یا ۵ دادهاید. شما دچار اعتیاد اینترنتی هستید و باید مشکلتان را در اسرع وقت حل کنید. واقعا فکر کنید که اگر در پرسش دوم؛ جواب شما ۴ بوده است، چه به سر خودتان آورده اید؟ |
روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - انرژی مثبت - ۱۴ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
دوستان همین رو در مورد اعتیاد به مانشت هم می تونید انجام دهید ![]() |
RE: روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! و تستهای روانشناسی - mahi_24 - 15 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
من ۳۲ شدم ![]() ![]() |