![]() |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - نسخهی قابل چاپ |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - mosaferkuchulu - 26 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ب.ظ
طبق این قانونی که گذاشتین من اگر قبول شم باید برم کتابامو خیابون انقلاب بفروشم شاید پولش جور شه! ![]() |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - deledivouneh - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
دیگه دبّه در نیارین.پنجاه هزار تومن پولیه که هر قشر مردمی میتونن کمک کنن. حالا هر کی دست و بالش بازتره زیاد کمک کنه.من این بازه رو برای همه قشر در نظر گرفتم و ان شا الله بعد کنکور به عهدم عمل میکنم. |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ب.ظ
پس امسال مانشت حسابی پولدار میشه!ببینیم و تعریف کنیم! |
RE: اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - Azadeh69 - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(26 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ)Azadeh69 نوشته شده توسط: حالا اونایی که دست وبالشون باز تره شدن بد قانون گذار! موج آقا ،قانون نبود بلکه پیشنهاد بود. ![]() |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - deledivouneh - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
من یه توضیح مختصری میدم که همه میدونن که اجباری تو کمک به مانشت نیست. ولی عمیق فکر کنیم برای تداوم این سایت و مشارکت همه داوطلبان ارشد و پرسش و پاسخ دروس و رفع اشکالات واقعا همه به این سایت نیاز داریم.فرض می کنیم که یک اشکال تو درس x داریم.حالا بیایم یکی رو پیدا کنیم تا جواب سوالمونو بگه شاید معطلیمون زیاد بشه ولی میایم تو سایت مانشت و راحت با بچهها درباره سوالمون بحث می کنیم. در نهایت عرض می کنم که من خودمم این تصمیم رو گرفتم به خاطر اینکه تو تداوم این سایت و تقویت روحی مدیران سایت بتونم نقش کوچکی داشته باشم. به امید موفقیت داوطلبان کنکور ۹۱ و سال های بعد ان شا الله. یا حق |
RE: همین روزها بیایید عهد کنیم - Azadeh69 - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ب.ظ)mosavat نوشته شده توسط: من میخواستم از کلیه دوستان مانشتی که امسال به واسطه کنکورشون گرد هم آمدند و سبب رونق خیلی خوب سایت مانشت شدند یه قولی بگیرم و اون هم این هست که : تا اونجایی که یادمه این بحث اول من شروع کردم اما مثه اینکه حذف شده ! |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - مازیار صفایی - ۲۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ
تاپیتون حذف نشده با تاپیک دیگه merge شدن۱ |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - rohollahhit - 28 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ
فقط خدا تا اطلاع ثانوی |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
خواستم یادآوری کنم این تاپیکو ![]() |
RE: همین روزها بیایید عهد کنیم - a.hooshmand - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ب.ظ)mosavat نوشته شده توسط: من میخواستم از کلیه دوستان مانشتی که امسال به واسطه کنکورشون گرد هم آمدند و سبب رونق خیلی خوب سایت مانشت شدند یه قولی بگیرم و اون هم این هست که : نقل قول: آخرین بازدید:بیش از ۶ ماه است خودشان وارد انجمن نشده اند. امیدوام هر جا هستند موفق باشند. |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - fatima1537 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
الان وقت به جا آوردن قول و قرارهاست ![]() ![]() |
اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - hossein63 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ
من به قولی که دادم عمل نمیکنم |
RE: اونایی که به قولشون عمل می کنن بیان اینجا ! - ketabha - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ
شما دعا کنید ما همه قبل شیم من یکی قول میدم حتی بیشتر بیام ... منم دارم امسال برا ارشد میخونم ولی واقعا نمیدونم باید چیکا کنم ![]() شما دعا کنید همه قبول شیم من یکی قول میدم حتی بیشتر بیام . منم دارم برا امسل میخونم ولی واقعا نمیدونم باید چیکا کنم ![]() |