![]() |
کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - askari.1368@yahoo.com - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ق.ظ
اولین دفترچه که تخصصی بود من زدم ![]() درستو غلطشو چک نمیکنم سال قبل تخصصی همین ۲۰ اینا زدم استعداد ![]() زبانم که اصلا نزدم دفترچه دوم خیلی بد بود!! هرچی اولیو با سرخوشی زدم دومی نه تا دو روز دریگیرش بودم امسالم نمیدونم شرایط رتبه و مصاحبه چطوره امیدوارم بتونم دولتی قبول شم |
RE: کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - computerman - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۱۶ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:اتفاقا همیشه درک مطلب از سخت ترین قسمت های امتحانه(11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ق.ظ)computerman نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:منم هیچ کدوم از این جواب ها رو نزدم که(10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ب.ظ)sooshian67 نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ ق.ظ)computerman نوشته شده توسط: دوستان کسی از سوال های استعداد سوالات ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۱۴ روجواب داده؟ چون اینقد با کلمات بازی میکنن ک نمیشه جواب قطعی داد |
RE: کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - robotic1981 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۳۳ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ق.ظ)computerman نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:منم هیچ کدوم از این جواب ها رو نزدم که(10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ب.ظ)sooshian67 نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ ق.ظ)computerman نوشته شده توسط: دوستان کسی از سوال های استعداد سوالات ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۱۴ روجواب داده؟ خدا بخیر بگذرونه، من که میترسم اصلا برم ببینم استعداد چجوری زدم آخه همه رو با شک و تردید زدم میترسم منفی شده باشه من نمیدونم هدفشون از طرح این سوالات چی بوده... یاد سوالای استعداد میوفتم خیلی به هم میریزم، آخه چرااااااااا؟؟؟؟؟ |
کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - taha_h - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سوال۱ گزینه ۲ به نظرتون صحیح تر نیست!! سوال ۱۱ به نظرتون گزینه یک صحیح نیست؟؟!! سوال ۱۸ هم گزینه سه صحیح نیست!!؟؟ سوال ۲۰ هم ۴ زدم!!!! عجیب غریب- شایدم درست باشن- شایدم غلط!! |
RE: کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - amir2930 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ب.ظ
کلیدها اومد[/quote] |
کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - taha_h - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ب.ظ
بچه ها درصد هاتون رو بگین لطفا من که واقعا گند زدم انگار ـخصصی ۳۱ یا ۳۴ درصد استعداد حدودا ۲۰ (چون دقیق یادم نیست بعضی ها رو چی زدم!!) زبان حدود ۳۰ (البته این رو هم دقیق نمیتونم بگم!!) به نظرتون رتبه م چند میشه!!! |
کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - hani89 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ب.ظ
کلید و گذاشتن بیاین درصداتون و بگین ببینیم چکار کردیم لطفا همراه با گرایش بگین من اینجوری زدم: گرایشم هم هوش تخصصی ۴۲ استعداد ۸ زبان ۳۱ (۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ب.ظ)taha_h نوشته شده توسط: سوال۱ گزینه ۲ به نظرتون صحیح تر نیست!! راستی گرایشتون هوش هست؟؟ من هم ۲۰ رو ۴ زدم ولی جواب ۳ منطقیه ۱ هم من هم ۲ زدم، ولی خب جواب درست ۱ هست ۱۱ هم من فکر میکردم ۴ شه ولی خب ۲ شد ۱۸ هم که ۲ درسته |
RE: کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - taha_h - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: کلید و گذاشتن نه- من نرم افزار هستم |
کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - hani89 - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ب.ظ
فکر میکنین درصدهای امسال با سال ۹۴ قابل مقایسه ست؟ لطفا نظرتون و بگین ؟ |
RE: کنکور ۹۶ دکترا لطفا همه داوطلبان شرکت کنند. - hesamvazirii - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ب.ظ
دوستان لطفا درصد ها رو تو پست مربوطه بذارید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |