بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - نسخهی قابل چاپ |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - oxtap - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: خبر خوب دارم .البته خیلی امیدوار نشید چون هیپی معلوم نیس هنوز: عالیهههههه امیدوارم درست شه دستتون درد نکنه بابت زمان و انرژی ایی که گذاشتید. |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ)oxtap نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: خبر خوب دارم .البته خیلی امیدوار نشید چون هیپی معلوم نیس هنوز: همچنین سپاس از شما و سایر دوستان.... ایشالا پایان خوشی داشته باشه. من که بعید میدونم تربیت مدرس بیارم اما امیدوارم درست بشه این گرایش ها واسه سایر دوستاااان |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - elenaghasemi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
دوست عزیز واقعا ممنون از تلاشی که کردین، ان شاا... تنیجه داشته باشه. |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)elenaghasemi نوشته شده توسط: دوست عزیز واقعا ممنون از تلاشی که کردین، ان شاا... تنیجه داشته باشه. انشا الله....... |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - missi90 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ
خبری نشد؟ |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - IT93 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ
اصلاحیه جدید اومد.... |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: اصلاحیه جدید اومد.... بله اومد اما به من گفتن شنبه هم تماسی بگیرم اگه درس بشه احتمالا ثانیه های اخر باید بزنیم..... |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - IT93 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ ب.ظ
عجب داستانی داره هر سال این ایتی |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - maryam368 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: اصلاحیه جدید اومد.... انشالله درست بشه. ممنون از پیگیری هاتون |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - pe.esf - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
هنوز هم امیدوارید ؟ |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
با سلام و عرض شرمندگی.... دوستان بزرگوار طی تماسی که داشتم الان با خانم بابلحوایجی گفتند که دانشگاه مدرس هیچ اقدامی انجام نداده و الان یه اصلاحیه جدیدم اومده واسشون که تو اونم نیست.....بخدا کلی باهاش حرف زدم اما میگه نمیشه دانشگاه خراب شدرو مجبور به این کار کرد.....من واقعا همه تلاشمو کردم....بخدا کوتاهی از من نبود ....بازم از همه ی دوستان عذر می خوام.....واقعا شرمنده شدم....بخدا اعصاب خودمم خیلی خورده....شرمندهههههههه...... |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - oxtap - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: با سلام و عرض شرمندگی.... تقصیر شما که نیست ، خانه از پایبست ویرانست ... بازم ممنون بابت تلاشتون |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - missi90 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: با سلام و عرض شرمندگی.... ممنون از تلاش هاتون |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - khordad.girl - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: با سلام و عرض شرمندگی....شرمنده اون مسوولای داانشگاهه خراب شدشون خیلی زحمت کشیدین شما |
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - pe.esf - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ
بچه های آی تی واقعا پی گیری کردن ولی آی تی تربیت مدرس هم رفت برای بچه های نرم |