![]() |
دانشگاه شهیدبهشتی - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
تا جایی که من اطلاع دارم برای اصل مدرک و ریز نمرات باید کلیه بدهی و وامها تسویه بشه. |
دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
لینک ثبت نام اینترنتی کجاست من نمی تونم پیداش کنم؟ |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: لینک ثبت نام اینترنتی کجاست من نمی تونم پیداش کنم؟ از لینک زیر اقدام کنید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. . تو پروسه ثبت نام اینترنتی آیا شما با لینکی برای درخواست وام برخورد داشتید ؟ در راهنما نوشته شده چنین لینکی وجود داره ولی برای من وجود نداشت. |
دانشگاه شهیدبهشتی - ehsan_haqdoost - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
این سیستم میخواد منو نابود کنه !! تاریخ فارغ التحصیلی منو ۱۳۹۲/۶/۱ ثبت کرده ( به جای ۱۳۹۲/۶/۲۴ ) !!!! باید بدم موقع ثبت نام حضوری اون رو هم درست کنن !! کسی دیگه رو هم مث من مورد لطف قرار داده ؟؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
مشکلی نیست. چون موقع ثبت نام روز رو ندادیم تاریخ رو زده ۰۱ ماله من هم ۱۵ اردیبهشت هست که زده ۱ اردیبهشت |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: لینک ثبت نام اینترنتی کجاست من نمی تونم پیداش کنم؟ دمت گرم کد شناسه ی ورودی داستانش چیه از کجا باید گیر بیارم؟شماره شناسنامه یا شماره پرونده نیست؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - hamed_golden - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
سلام بچه ها قضییه ۲۰هزار تومن چیه؟ کسی خبر داره شروع کلاسا کی هستش؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ق.ظ
تعهد چی شد ؟ کسی به نتیجه ای نرسید ؟ |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - natanaile - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ق.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: تعهد چی شد ؟ شما چرا اینجا هی از هم خبر میگیرین چی شد.با قسمت مربوطه تماس می گرفتین یا بعدا بگیرین. با تماسی که با قسمت پشتیبانی سایت گلستان گرفته بودم در روز چهارشنبه،گفتن این گزینه مشکل داره.بقیه رو انجام بدین. |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
فکر هیچکس تا حالا نرسیده بود به این موضوع فقط منتظر بودیم شما رهنمود ارائه کنی !!!!!! به این مشکل روز پنج شنبه و جمعه که تعطیلی هست برخورد کردیم که کسی تا حالا تماس نگرفته !!! میپرسیم که اگه کسی راهکاری پیدا کرده یا باید فرمی چیزی رو پر کنیم که گزینه تعهدها خروجی بده انجام بدیم !!! |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - natanaile - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: فکر هیچکس تا حالا نرسیده بود به این موضوع فقط منتظر بودیم شما رهنمود ارائه کنی !!!!!! بنده قصد جسارت نداشتم.عذر خواهی ما را بپذیر ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: کد شناسه ی ورودی داستانش چیه از کجا باید گیر بیارم؟شماره شناسنامه یا شماره پرونده نیست؟ به ابتدای شماره داوطلبی U931 را اضافه کنید. و برای کلمه عبور کد ملی وارد کنید. |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقاطع تحصیلات تکمیلی سال ۹۴-۹۳ به آگاهی می رساند جهت ثبت نام حضوری در روزهای تعیین شده، لازم است به آدرس :اوین-میدان شهید شهریاری -بلوار دانشجو -درب دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی مراجعه نمایید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
به نظرتون به چه شماره ای باید زنگ بزنیم برای پیگیری فرم تعهدات که کار نمیکنه ؟ |
Re: RE: دانشگاه شهیدبهشتی - natanaile - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: به نظرتون به چه شماره ای باید زنگ بزنیم برای پیگیری فرم تعهدات که کار نمیکنه ؟به این شماره.مسول سایت گلستان ۰۲۱۲۹۹۰۳۲۱۹ |