|
|
انتصابات جدید در مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
انتصابات جدید در مانشت - admin - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ
کلاً یه عده هستند که به مدیرهای ما فقط منفی میدن. جای داره که تذکر بدم که به زودی شناسایی خواهند شد ![]() (۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من تصور میکنم شان یک مدیریت یک چیز دیگه است. ایشان را از مدیریت خارج کردم .فکر میکنم بهتر بود بهشون اخطار میدادین. به هر حال باید خوبیها و بدیهای افراد رو کنار هم قرار داد و تصمیمگیری کرد. ما تنها در مواقعی میتونیم مدیر رو از مدیریت اخراج کنیم که: ۱. کارهای مدیریتی محوله رو به درستی انجام نده. ۲. با رفتارهاش باعث لطمه خوردن به مجموعه بشه. از اونجا که توهین به شما صورت گرفته و یک سر ماجرا هستید یه خرده رای دادن از طرف شما خوب نیست. من ازتون میخوام که مدارک و شواهد رو برای من ارسال نمایید، حداقل این شاعبه ایجاد نمیشه که شما با کسی عقده و کینه شخصی دارید. و کاربران هم مطمئن میشن که مدیران با اهداف شخصی و با صلاحدید خودشون کار نمیکنند بلکه منطق پشت قضیه است. |
|
انتصابات جدید در مانشت - موج - ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
این کاربر هم حذف شد؟ hsh88 به نظرم جدیدا مانشت خیلی رفته توی حاشیه طرف هیچ کس رو نمیخوام بگیرم چون اصلا فعلا مشخص نیست چه چیز و به چه دلیل داره اتفاق میافته ولی این همه حاشیه جو علمی مانشت رو به هم زده پیشنهاد من اینه که مدیرا توی تالار مربوط به خودشون مشکلات رو رفع کنند اختلاف سلیقه هم نباید مانع از فعالیت جمعی ما باشه واقعا حیفه مانشتی که الان میشه گفت قویترین سایت ارشد بچه های کامپیوتر هست بخاطر دیدگاههای شخصی از هدفش دور بشه امیدوارم هر کدوم کمی منصفانهتر قضاوت کنیم و تا اونجایی که ممکنه بخاطر مصلحت عموم از نظرات شخصیمون گذشت کنیم |
RE: انتصابات جدید در مانشت - Masoud05 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: این کاربر هم حذف شد؟بهترین راه فرار صبر هست اما باید یه عادت رو جایگزین عادت قبلی کنیم، چه خوبه عادت جدید پاسخ به سوالات در بخش های درسی باشه، یه نمونه خوب بخش مباحث داغ هست که فرضاً برای ساختمان داده فعلا در حال بررسی درخت هستیم و بچهها پر شور شرکت میکنن و فقط دنبال قبولی هستن( یکی از هدف هایی که مارو اینجا کشونده )منم قول میدم تو زمینه مباحث داغ، اونرا داغتر کنم. من از خدامه که دوستان از طریق پ.خ نکات یا سوالات درسی رو بزارن تا منم توی مباحث داغ اونا رو ارائه بدم، دریغ که فقط ۱ نفر اینکار رو کرد اما عیبی نداره طراحی الگوریتم در پیشه و من براش برنامه ویژه دارم |
RE: انتصابات جدید در مانشت - fatima1537 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بهترین راه فرار صبر هست اما باید یه عادت رو جایگزین عادت قبلی کنیم، چه خوبه عادت جدید پاسخ به سوالات در بخش های درسی باشه، یه نمونه خوب بخش مباحث داغ هست که فرضاً برای ساختمان داده فعلا در حال بررسی درخت هستیم و بچهها پر شور شرکت میکنن و فقط دنبال قبولی هستن( یکی از هدف هایی که مارو اینجا کشونده )منم قول میدم تو زمینه مباحث داغ، اونرا داغتر کنم.واقا تنها راه تحمل مشکل صبره. شما هم خوب از این موقعیت برای تالار ساختمان داده استفاده می کنی
|
RE: انتصابات جدید در مانشت - Masoud05 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:خب دارم تبلیغ میکنم چطور پارسه تبلیغ میکنه، من نمیتونم(23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بهترین راه فرار صبر هست اما باید یه عادت رو جایگزین عادت قبلی کنیم، چه خوبه عادت جدید پاسخ به سوالات در بخش های درسی باشه، یه نمونه خوب بخش مباحث داغ هست که فرضاً برای ساختمان داده فعلا در حال بررسی درخت هستیم و بچهها پر شور شرکت میکنن و...واقا تنها راه تحمل مشکل صبره. در قرآن کریم لقمان به فرزندش چند پند میدهد که یکی از اونا صبره و در نهایت تاکید میکنه این از جمله امور مهم و اساسی هست |
انتصابات جدید در مانشت - موج - ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بهترین راه فرار صبر هست اما باید یه عادت رو جایگزین عادت قبلی کنیم، چه خوبه عادت جدید پاسخ به سوالات در بخش های درسی باشه، یه نمونه خوب بخش مباحث داغ هست که فرضاً برای ساختمان داده فعلا در حال بررسی درخت هستیم و بچهها پر شور شرکت میکنن و فقط دنبال قبولی هستن( یکی از هدف هایی که مارو اینجا کشونده )منم قول میدم تو زمینه مباحث داغ، اونرا داغتر کنم. خوب حالا که قراره با یه عادت جدید عادت قبلی رو عوض کنیم و این تاپیک هم مربوط به مدیراست بیاید مدیرا رو جور دیگه ای به پاسخ وادار کنیم اول دکتر تنهایی به پروفایل ایشون نگاه بندازین (البته اگه اصلاح نشه) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نوشته تاریخ تولد: مخفی (۲۴ ساله) جان من دکتر ۲۴ سالشه اگه دکتر ۲۴ ساله باشه که من هنوز تازه میخام برم دبیرستان توی مانشت چه میکنم
|
انتصابات جدید در مانشت - admin - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: تاریخ تولد: مخفی (۲۴ ساله)من متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۵ هستم. و منتظر هدایای روز تولد شما یعنی ۳۰ شهریور امسال میشم ۲۵ سال تمام
|
RE: انتصابات جدید در مانشت - fatima1537 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: جان من دکتر ۲۴ سالشه اگه دکتر ۲۴ ساله باشه که من هنوز تازه میخام برم دبیرستان توی مانشت چه میکنممن متوجه این قضیه بودم .شما آشکارا گفتید.البته خودم کم سن نیستم!
|
انتصابات جدید در مانشت - موج - ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۵ هستم. و منتظر هدایای روز تولد شما اوه چه ناجور شد یه چیزی هم حالا باید بدیم آقا اصلا به من چه که مدیر چند سالشه ![]() پیشاپیش تبریک میگم آقای دکتر پس توی هم قطارتون توی دکتری کوچیکترین فرد هستین احتمالا؟ سربازی چی میشه؟ |
RE: انتصابات جدید در مانشت - narges_r - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:پس دکتر بزرگمون تو سایت نیستند(البته جسارت نباشه منظورم به سن و ساله)(23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: جان من دکتر ۲۴ سالشه اگه دکتر ۲۴ ساله باشه که من هنوز تازه میخام برم دبیرستان توی مانشت چه میکنممن متوجه این قضیه بودم .شما آشکارا گفتید.البته خودم کم سن نیستم! فکر کنم بزرگتر از دکتر زیاد باشند تو سایت
|
|
انتصابات جدید در مانشت - ronaldo - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ق.ظ
دکتر جان از همین حالا تبریک میگم، میخای نو شریف یه پارتی بگیرو بچه های مانشت رو هم دعوت کن تا بترکونند . |
|
انتصابات جدید در مانشت - mamat - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ق.ظ
با تبریک ویژه به آقای دکتر و انشاءالله تا اون روز جمع مانشت باز اون گرمی و صمیمیت قبلیش رو بدست بیاره. تا یک جشن تولد خوب تو انجمن واسه دکتر بگیریم |
RE: انتصابات جدید در مانشت - Masoud05 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:اگه اشتباه نکنم ایشون یه جایی گفته بودن معاف شده(23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۵ هستم. و منتظر هدایای روز تولد شماسربازی چی میشه؟ اما خیلی خوبه که تو این سن داره دکتری میخونه و این نشانه برتری مدیران سایت ما هست. |
RE: انتصابات جدید در مانشت - parvaz_hj - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:ای بابا . آقا دکتر سن مارو بالا نبرید.!! ینی من اشتباه فکر می کنم؟؟ بابا ما تازه ۲۴ تموم کردیم رفتیم وارد ۲۵ شدیما...(23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: تاریخ تولد: مخفی (۲۴ ساله)من متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۵ هستم. و منتظر هدایای روز تولد شما من ۱ ماه، شما هم در چند روز آتی ینی من الان ۲۵ سال و ۱ ماه و ۲۰ روزمه پس ۲۵ سال تموم نیست ![]() ![]() الان فک کنم حس خانُمیانهی و حساسی روی سن اینجا بروز کرد! ای وای! ![]() ![]() دور از شوخی چه حس خوبی داره وقتی از قدیم الایام با اینجا همراه بودم و همه چیو یادمه.... تقریبا از زمانی که تازه ارشد قبول شده بودید ![]()
|
انتصابات جدید در مانشت - admin - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: سربازی چی میشه؟ من سربازی ندارم
|