تالار گفتمان مانشت
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  دوستان تو دفترچه جدید که ظرفیت وجود داره فقط کاهش ( و افزایش) یافته به سه نفر در روزانه و شبانه آموزش محور و پزوهش محور( :-؟)
بنده خدا تو لیست حذف شده ها هست.
شما جریان این حرکت شریف رو نمی دونید، یک پشت پرده ای هست که بعدا براتون می گم.

لابد به نشانه اعتراض به اینکه امیرکبیر سوالای کنکور آیتی رو میده است !؟
نه اصلا،
تو شریف سمبه یکی دیگه تو گروه آی تی پر زور تره که این کارا رو می کنه، نه دکتر ربیعی.

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ

بچه ها منم فردا میام ساعت ۱۰ اما فک کنم شریف همینطوری راه نمیده و باید دانشجو انجا باشی ..!!

RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  بنده خدا تو لیست حذف شده ها هست.

اقلا اینو بگید که با توجه به اون پشت پرده ای که شما میدونید و ما نمیدونیم، امیدی هست درست شه یا بیخیال شریف شیم؟

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  دوستان تو دفترچه جدید که ظرفیت وجود داره فقط کاهش ( و افزایش) یافته به سه نفر در روزانه و شبانه آموزش محور و پزوهش محور( :-؟)

نه اصلا،
تو شریف سمبه یکی دیگه تو گروه آی تی پر زور تره که این کارا رو می کنه، نه دکتر ربیعی.

کار هرکی که باشه ،مگه می شه گروه آیتی یک سال ارشد نداشته باشه !

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - explorer - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  شما جریان این حرکت شریف رو نمی دونید، یک پشت پرده ای هست که بعدا براتون می گم.

اینجا هم بگم بگم وجود داره؟؟؟
خوب بگید دیگه.
این بنده خداها دارن سکته میزنن حداقل بدونن جریان چیه.

RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  کار هرکی که باشه ،مگه می شه گروه آیتی یک سال ارشد نداشته باشه !

لزوما به این معنی نیس که کلا ارشد نداره. دانشجوهاش مای کنکوری نیستیم شاید. شاید همشون ارشد مستقیماشن.

RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - codin - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  

نه اصلا،

کار هرکی که باشه ،مگه می شه گروه آیتی یک سال ارشد نداشته باشه !

حدود ۱۰-۱۲ نفر ارشد بدون کنکور گرفتن البته.۵-۶ تا از خود داننشگاه بقیه از دانشگاهای دیگه این جوری نیست کلا دانشجو ایتی نداشته باشن

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - afa90 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ

منم میام ولی دیرتر میرسم.ساعت ۱۰:۳۰ یا ۱۱ فکر کنم برسم.آخه قبلش باید جایی برم

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:  بچه ها منم فردا میام ساعت ۱۰ اما فک کنم شریف همینطوری راه نمیده و باید دانشجو انجا باشی ..!!

یک کارت شناسایی دم در به حراست می دید و می گید با گروه کار دارید و می آید داخل.

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

اگه می بینید که الان گرایش شبکه و امنیت هست، فقط زحماته دکتر صادقیان و دکتر شجری و دکتر هاشمی در مخالفت با اون شخص تو شریف هست.
الان هم داره زورشو می زنه که تغییر رو از شریف شروع کنه، اما من مطمئنم امیرکبیر زیر بار این تغییر نمیره.

سنگ مفت گنجیشک هم مفت. برید بزنید ببینید چی میشه.

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  کار هرکی که باشه ،مگه می شه گروه آیتی یک سال ارشد نداشته باشه !

لزوما به این معنی نیس که کلا ارشد نداره. دانشجوهاش مای کنکوری نیستیم شاید. شاید همشون ارشد مستقیماشن.

مگه تو ارشد مستقیمی محدودیت ندارن !؟ اینجوری که امیرکبیرم همین کارو می کرد که

RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:  بچه ها منم فردا میام ساعت ۱۰ اما فک کنم شریف همینطوری راه نمیده و باید دانشجو انجا باشی ..!!

یک کارت شناسایی دم در به حراست می دید و می گید با گروه کار دارید و می آید داخل.

من که حتمن میام اما به نظرم بیاین یه پست جدا بذارین که اطلاع رسانی بهتری بشه. ساعتشم ۱۱ باشه بهتره که اگه باز دیگرانم رسیدن بیان ..بازم هر ساعتی باشه من میام..

RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط:  مگه تو ارشد مستقیمی محدودیت ندارن !؟ اینجوری که امیرکبیرم همین کارو می کرد که

محدودیتو خودشون گذاشتن، خودشونم برمیدارن دیگه.
البته اینجوری که علی آقا گفتن ارشد مستقیم هم نباید داشته باشه.

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ

شرط ارشد مستقیمی به ازا هر ۳ تا ورودی کنکور یکی هست، البته یکی برای خوده دانشگاه و یکی هم برای دانشگاههای دیگه که درخواست ازشون می آد.

امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - parinaz_st70 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ

به نظر میاد دانشگاه های خوب دلشون نمیخواد از دانشگاه های شهرستان یا دانشگاه های پایین تر تهران دانشجو بگیرن ..... الان همین امیر کبیر همه بالای ۱۶ ها رو بدون کنکور برمیداره ..یعنی بچه های خودشو دوس داره برداره ... شنیدم که استادا با بچه هایی که مال دانشگاه های شهرستانن هم زیاد رفتار خوبی ندارن ....
یه جور تغییر سیاست میتونه باشه که بخوان بچه های خودشونو جذب کنن ....
با این اعتقاد که بچه هاشون قوی ترن پروژه های سنگین تری تو لیسانس دادن و بلدن کار کنن (نظر من نیست شنیدم که این طوره )
براشون مهم نیست که ما چقدر درس خوندیم یا درصدامون چقدر بوده تو کنکور . براشون مهمه که خودشون تربیتشون کرده باشن . یه جور اطمینان که از دانشجوهای خودشون مقاله در میاد!

باید اعتراف کنم که خیلی هم بیراه نیست. پروژه های منی که مثلن بهشتی هم بودم تو درسا قابل مقایسه با اون چیزی که بچه های شریف یا امیر کبیر و تهران داشتن نبود.من این تفاوت رو حس میکنم کاملن. و اعتراف میکنم که خیلی از درسا رو خیلی خیلی راحت تر از بچه های توی دانشگاههای بالا تر پاس کردم.
بچه های ارشد همون اول که میرن شریف یه پروژه های داغونی براشون تعریف میشه و اگه تو لیسانس تا حد مرگ ! پروژه برای درسات کار نکرده باشی نمیتونی انجامشون بدی .... و خب استادا هم انتظار دارن که بتونی و تو اون لحظه دیگه مهم نیس که رتبه یک کنکوری یا ۱۰۰۰//////همه چی خلاصه میشه که لیسانسو چه جوری گذروندی