تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - نسخهی قابل چاپ |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - ka arman - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: ۲حالت داره. یا کسی ۵۷ رو بلد نیست!!! یا اینکه همه موافقن که درسته و ۷ بدست میاد و من دارم سوال مسخره ای رو مطرح می کنم!! چون من از جواب خودم مطمئن نیستم تا الان اعتراض نزدم اگه یکی درست و حسابی حلش کنه اعتراض هم میزنیم... |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - م. رجبی - ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)negina نوشته شده توسط: دوستان واسه اعتراض زدن برای سوالاتی که گزینه غلط اعلام شده.مثل سوال ۱۰۱ توی قسمت توضیحات کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟ به سایت سنجش مراجعه کنید. قسمت اعتراض برید. وقتی وارد محیطش بشید به جواب سوال تون می رسید. به نظرم چیزی که شما فرمودید رو منظور کردند. |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - be_sooye_movafaghiat - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ق.ظ
بچه ها شما چرا در مورد مشترکا انقدر کم اعتراض دارین؟! بیشتر زبان شده و هوش... |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - neda.h - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: ۲حالت داره. یا کسی ۵۷ رو بلد نیست!!! یا اینکه همه موافقن که درسته و ۷ بدست میاد و من دارم سوال مسخره ای رو مطرح می کنم!! خب من که قبلا حل خودم رو گذاشتم ولی از اونجایی که کسی چیزی نمی گه شک کردم!! من سر جلسه اینجوری حل کردم ۲تا مسیریاب داریم توی راه. هرکدوم با احتمال ۱/۲ (۰/۵) بسته رو حذف می کنن میانگین تعداد گامی که یک بسته طی میکنه تا درست به مقصد برسه و دریافت بشه خب میدونیم که میشه ۱ به روی احتمال پیروزی احتمال پیروزی اینجا میشه : بسته از هر دو مسیریاب سالم رد بشه و در واقع هیچ کدوم از ۲ مسیریاب بسته رو حذف نکنن احتمال حذف نشدن بسته توی هر مسیریاب : ۱/۲ احتمال حذف نشدن بسته توی هر دو مسیریاب و در نتیجه دریافت موفق توسط مقصد : ۱/۲ * ۱/۲ که میشه ۱/۴ و جواب میشه ۱ تقسیم بر احتمال پیروزی که میشه ۴ ولی سنجش زده ۷ دوستااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان لطفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بگین جریان این سوال چیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟ |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - hamidsho - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
منم ۴ بدست اوردم ولی فک کنم غلط باشه اون دوستمون که ۷ بدست آورده درت میگه |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - neda.h - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: منم ۴ بدست اوردم ولی فک کنم غلط باشه اون دوستمون که ۷ بدست آورده درت میگه کدوم دوستمون؟ چرا من ندیدم! میشه لینک بدی منم ببینم؟ |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - shvh - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: بچه ها شما چرا در مورد مشترکا انقدر کم اعتراض دارین؟! بیشتر زبان شده و هوش... به نظر من مشکلات ساختمان و الگوریتم بیشتر از همه هست. تازه ضریب ۴ هم هست. |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - hamidsho - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
خوب ما از کجا باید بفهمیم که اصلاح شده یا خیر کلید نهاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی/ تو تاپیک شبکه هست برو میبینیش |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - Nfrs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: ۲حالت داره. یا کسی ۵۷ رو بلد نیست!!! یا اینکه همه موافقن که درسته و ۷ بدست میاد و من دارم سوال مسخره ای رو مطرح می کنم!! دوست عزیز این ٤ شما بدست میارید تعداد دفعات ارسال است، یعنی باید بسته به طور متوسط ٤ بار ارسال تا به مقصد برسه ولی سوال تعداد گام رو می خواد مثلا فرض کنید بسته در بار اول ارسال بعد از ١ گام حذف میشه و دوباره ارسال می شه و دفعه دوم بعد از ٢ گام( یعنی در مسیریاب دوم )حذف میشه و بار سوم هم بعد از ١ گام حذف میشه و بار چهارم به مقصد می رسه یعنی ٣ گام طی می کنه ، در این مثال این بسته ٧ گام طی کرد تا به مقصد رسید. حالا شما باید بین تمام حالت های مختلف حذف شدن بسته در طول ٤ بار ارسال میانگین بگیرید تا به جواب برسید. در کل سوال درست است. موفق باشید. |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - mamadzebal - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
طوری که من حل کردم این سوال رو جوابش ۶ بدست اومد، اعتراضی که برای سنجش فرستادم رو کپی میکنم اینجا، فکر نکنم هم جوابم غلط باشه! با توجه به به اینکه دو روتر داریم احتمال هر کدام برابر با ۱/۲ می باشد لذا به طور میانگین برای ارسال، هر بسته باید ۴ بار ارسال شود. یعنی ۳ بار ارسال ناموفق و ۱ بار ارسال موفق. از آنجا که احتمال نرسیدن بسته به روتر اول ۱/۲ است و باید یک گام طی کند و احتمال رسیدن بسته به روتر دوم ۱/۴ است و باید ۲ گام طی کند، به طور متوسط برای هر ارسال ناموفق داریم: (۲*(۱/۴))+(۱*(۱/۲))=۱ پس به طور متوسط برای هر ارسال ناموفق باید یک گام طی شود. ۳ ارسال ناموفق داشتیم که برابر با ۳ گام می شود و یک ارسال موفق که آن هم به ۳ گام نیاز دارد. پس در کل به ۶ گام نیاز داریم که در گزینه ها نمی باشد. |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - neda.h - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
خب از اول می گفتین نکته ی سوال چیه!! یعنی حتما من باید انـــــــــــــقدر سوالمو تکرار می کردم؟!؟ ایبابا! به هر حال مرسی که جواب دادین. منِ باهوش اصن به کلمه ی "گام" توجه نکردم! خب از بین ۶و ۷ که دوستان حساب کردن من خیلی دوست دارم جواب ۶ باشه!(خودم دیگه واقعا حوصله ندارم حساب کنم) بنابراین این اعتراض رو کپی می کنم اگه بقیه هم اینکارو بکنن که چه خوووووووب مرسی بابت جواب --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۱۷ و ۲۰ هم هرکی موافقه گزینه های سنجش از مطلب برداشت نمیشه اعتراض بزنه من میگم ۱۷ باید ۳ باشه ۲۰ باید ۱ باشه |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - mamadzebal - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: خب از اول می گفتین نکته ی سوال چیه!! یعنی حتما من باید انـــــــــــــقدر سوالمو تکرار می کردم؟!؟ ایبابا! من خودم رفتم پیش استادمون و این رو همینطوری حل کردم، اولش قبول نمیکردن ولی بحث کردم و فکر کنم قبول کرده باشن. امیدوارم درسهای دیگه که خیلی بد بودن مثل طراحی و ساختمان داده اونایی که استادا رو میشناسن برن پیش طراحا و حضوری صحبت کنن. |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - blue70 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
سلام طبق حل تشریحی پارسه : سوال ۴۱ میشه گزینه ۳ سوال ۴۲ گزینه ۱ من خودم هم نظرم رو همیناست .... ۲۱ گزینه ۳ درست است میشه SOURCE OF NEWS زیرا این متن در رابطه با منابع خبر است. ----> موافقم |
RE: تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - khani - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
بچه ها از کجا باید بفهمیم نتیجه ی اعتراضو؟ اصلا میشه فهمید؟ |
تاپیک اعتراض به کلید سازمان سنجش برای رشته ی It - blue70 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ)khani نوشته شده توسط: بچه ها از کجا باید بفهمیم نتیجه ی اعتراضو؟ اصلا میشه فهمید؟ نه فک نکنم بشه فهمید ... بعدا اگه درصدا تغییر کنه می فهمی که کلیدا هم تغییر کرده اگه نه هم که یعنی تغییر نکرده |