لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - deledivouneh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ
زبان: ۱۲/۱۱ ریاضی: ۴۲/۱۰ مشترک: ۶۶/۱۸ تخصصی نرم افزار: ۸۹/۴۸ -ارقام رو از چپ به راست بخونید -تخصصی از ریتم ۱۰ تایی ها خارج شده -بازم تاکید میکنم که سوال ۴۰-۴۶و ۱۰۰ اشتباهن و ۵۹ باید حذف بشه و سوال ۹۴ تاثیر مثبت داده بشه. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: زبان: ۱۲/۱۱ !!!!!!!! خوش به حالتون |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: زبان: ۱۲/۱۱ آقا قلبمون ضعیفه دیگه از این کارا نکن، خونمون میفته گردن تو |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hamed_12 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
درصدهای من: زبان ۲۰ % ریاضی ۲۹% مشترک ۴۲% تخصصی نرم ۵۴/۱۶ % بقیه سفید. سوال ۱۰۰ هم جوابش اشتباهه اگه درست بشه درصد تخصصی من میشه ۶۲ % شریفو بی خیال دانشگاه تهران قبول می شم آیا ؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hap777 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
منم اینه: ربان ۵۴/۴ مشترک ۲۹/۶ تخصصی هوش ۲۷ (البته مطمئنم کلید سنجش تو تخصصی مورد داره) منم رفتم برا سال دیگه |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:طراحا اگه میدونستن ایشون هستند سوالا رو سخت تر میدادن! ... قشنگ احساس خنگی دارم من الان!(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: زبان: ۱۲/۱۱میخوای اذیت کنی؟ ها؟(به سبک نمکی ادا شود) |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
دوستان اکثرتون کنکور رو خوب دادید..مبارکتون باشه و خوش به حالتون...منم بعد از دو سال نمیدونم ایراد کجاست که نمیتونم |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستان اکثرتون کنکور رو خوب دادید..مبارکتون باشه و خوش به حالتون...منم بعد از دو سال نمیدونم ایراد کجاست که نمیتونم ای بابا زبان:۶/۶۶ ریاضی:۶/۲۵ مشترک:۲۹/۶۶ تخصصی نرم:۲۹/۱۶(اگه ۱۰۰ الگوریتم درست بشه،میشه ۳۷) احساس پوچی و خنگی دارم |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:خودمم شک کردم!ولی گفتم از دوستان مانشتی بعید نیس(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستان اکثرتون کنکور رو خوب دادید..مبارکتون باشه و خوش به حالتون...منم بعد از دو سال نمیدونم ایراد کجاست که نمیتونم |
Re: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - negar.v - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ
زبان ۳۰٪ ریاضی سفید مشترک ۷.۶۹٪ تخصصی نرم افزار ۱۲.۵٪ اینم درصدای مایه خجالت من سراسری که کلا هیچی اگه نرم افزار آزاد کرمانشاه قبول شم ،راضیم بچه ها خدایی با این درصدا مجاز میشم؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:خب شما توی آی تی خیلی خوب زدی..امید داری من که شناورم علوم بود از کل کتابچه سوالای اونجا ۱۵ تا زدم(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ای بابا |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:بچه ها یکیم جواب مارو بده(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ای بابا ریاضی ۸ زبان چک نکردم ولی فکر کنم ۲۰ بشه مشترک ۳۵ تخصصی نرم فعلا ۲۰ ولی مطمئنن ۱۰۰ الگوریتم درست میشه و تا ۳۰ میاد بالا یکی بیاد بگه امید داشته باشم |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: خب شما توی آی تی خیلی خوب زدی..امید داری من که شناورم علوم بود از کل کتابچه سوالای اونجا ۱۵ تا زدم واقعا؟ من شبانه کاشان رو بیارم شیرینی میدم |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: واقعا؟ من شبانه کاشان رو بیارم شیرینی میدم |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
جواب مارو هم بدین دوستان |