![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - deledivouneh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ
زبان: ۱۲/۱۱ ریاضی: ۴۲/۱۰ مشترک: ۶۶/۱۸ تخصصی نرم افزار: ۸۹/۴۸ -ارقام رو از چپ به راست بخونید -تخصصی از ریتم ۱۰ تایی ها خارج شده ![]() -بازم تاکید میکنم که سوال ۴۰-۴۶و ۱۰۰ اشتباهن و ۵۹ باید حذف بشه و سوال ۹۴ تاثیر مثبت داده بشه. ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: زبان: ۱۲/۱۱ !!!!!!!! خوش به حالتون |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: زبان: ۱۲/۱۱ آقا قلبمون ضعیفه دیگه از این کارا نکن، خونمون میفته گردن تو ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hamed_12 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
درصدهای من: زبان ۲۰ % ریاضی ۲۹% مشترک ۴۲% تخصصی نرم ۵۴/۱۶ % بقیه سفید. سوال ۱۰۰ هم جوابش اشتباهه اگه درست بشه درصد تخصصی من میشه ۶۲ % شریفو بی خیال دانشگاه تهران قبول می شم آیا ؟ ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hap777 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
منم اینه: ربان ۵۴/۴ مشترک ۲۹/۶ تخصصی هوش ۲۷ (البته مطمئنم کلید سنجش تو تخصصی مورد داره) منم رفتم برا سال دیگه ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:طراحا اگه میدونستن ایشون هستند سوالا رو سخت تر میدادن!(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: زبان: ۱۲/۱۱میخوای اذیت کنی؟ ها؟(به سبک نمکی ادا شود) ![]() ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
دوستان اکثرتون کنکور رو خوب دادید..مبارکتون باشه و خوش به حالتون...منم بعد از دو سال نمیدونم ایراد کجاست که نمیتونم |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستان اکثرتون کنکور رو خوب دادید..مبارکتون باشه و خوش به حالتون...منم بعد از دو سال نمیدونم ایراد کجاست که نمیتونم ای بابا زبان:۶/۶۶ ریاضی:۶/۲۵ مشترک:۲۹/۶۶ تخصصی نرم:۲۹/۱۶(اگه ۱۰۰ الگوریتم درست بشه،میشه ۳۷) ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:خودمم شک کردم!ولی گفتم از دوستان مانشتی بعید نیس(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستان اکثرتون کنکور رو خوب دادید..مبارکتون باشه و خوش به حالتون...منم بعد از دو سال نمیدونم ایراد کجاست که نمیتونم ![]() |
Re: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - negar.v - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ
زبان ۳۰٪ ریاضی سفید مشترک ۷.۶۹٪ تخصصی نرم افزار ۱۲.۵٪ ![]() اینم درصدای مایه خجالت من سراسری که کلا هیچی اگه نرم افزار آزاد کرمانشاه قبول شم ،راضیم ![]() بچه ها خدایی با این درصدا مجاز میشم؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:خب شما توی آی تی خیلی خوب زدی..امید داری من که شناورم علوم بود از کل کتابچه سوالای اونجا ۱۵ تا زدم(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ای بابا ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:بچه ها یکیم جواب مارو بده(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ای بابا ریاضی ۸ زبان چک نکردم ولی فکر کنم ۲۰ بشه مشترک ۳۵ تخصصی نرم فعلا ۲۰ ولی مطمئنن ۱۰۰ الگوریتم درست میشه و تا ۳۰ میاد بالا یکی بیاد بگه امید داشته باشم ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: خب شما توی آی تی خیلی خوب زدی..امید داری من که شناورم علوم بود از کل کتابچه سوالای اونجا ۱۵ تا زدم واقعا؟ ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
![]() (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: واقعا؟ ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
جواب مارو هم بدین دوستان ![]() |