ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - hps - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان من ترازم ۵۰۱۹ مهندسی نرم افزار شده به نظرتون می تونم علوم و تحقیقات گیلان قبول بشم ؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - sara1983 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
سلام من تهران را زدم اما قبول نشدم و حالا برام مهمه که نزدیک تهران قبول شم اما نمیدونم پردیس کرج را انتخاب کنم یا قزوین را ؟ از یه طرف رنکینگ دانشگاه برام مهمه از طرف دیگه شنیدم دانشگاه قزوین خیلی سخت گیری میکنه و میترسم نتونم به راحتی درسا را پاس کنم یا با معدل بالا مدرک بگیرم لطفا کسایی که دانشجوی قزوین هستند راهنمایی کنند که اونجا چه طوریه و نمیدونم لفظ پردیس در مدرک نوشته میشه یا نه و بین انتخاب هوش و نرم افزار هم موندم |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - alma90 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)ahmad1064 نوشته شده توسط: سلام ۲۰۲ ،تراز اخرین نفرم ۵۸۴۹ (۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام منم ترازم ۵۴۹۹هست. دارم بررسی می کنم چطوری اولویت بندی کنم. این ترازها طبق اعلام نتایج اولیه هست. اشتیان۵۶۰۳ قزوین ۶۱۶۶ نجف اباد ۶۲۴۸ دوستان اگر تراز بقیه دانشگاه ها رو دارین بزارین. |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - radrad - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان تراز و نمره داوطلب رو باید کجای کارنامه دید؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - good-wishes - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)radrad نوشته شده توسط: سلام کارنامه ای که در این آدرس هست رو ببینید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در جدول پایینش رتبه و تراز رو نوشته |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - user22 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
سلام من علوم تحقیقات قبول شدم و ثبت نام کردم تکمیل اولم اصلا شرکت نکردم اما حالا میبینم میتونم جای بهتری قبول شم ایا میتونم الان شرکت کنم؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - radrad - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)radrad نوشته شده توسط: سلام ممنونن به نظرتون با نمره۴۵۰۵ امیدی هست نرم افزار یزد قبول بشم؟؟؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - hps - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان من ترازم ۵۰۱۹ مهندسی نرم افزار شده به نظرتون می تونم علوم و تحقیقات گیلان قبول بشم ؟ ۰ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - vahid2068 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:(10 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)ahmad1064 نوشته شده توسط: سلام ممنونم از همه اینم تراز های اولیه ی چند تا رشته که امیدوارم به دردتون بخوره: معماری کامپیوتر قزوین : ۶۱۶۶ معماری کامپیوتر تبریز :۵۹۷۰ معماری کامپیوتر : علوم تحقیقات:۷۰۹۴ معماری کامپیوتر اراک ۵۸۴۹ یه سوال دیگه هم دارم الان که تراز من ۵۶۱۷ هست و تراز آشتیان ۵۶۰۳ یعنی من حتما دانشگاه آشتیان قبول میشم؟؟؟ وضع من اضطراریه دوستان چون قراره همین روزا برم سربازی و دلم می خواد یکی منو نجات بده از دست سربازی ممنوووووون از همه |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - mahdokht91 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ)mahdokht91 نوشته شده توسط: سلام بچه ها .هیچ کس نیست جواب منو بده ؟؟!!! |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - hadirr - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ)hps نوشته شده توسط: سلام دوستانبستگی به این داره که تراز چقدر پایین بیاد |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - radrad - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ)radrad نوشته شده توسط:(10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(10 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)radrad نوشته شده توسط: سلام دوستان خواهشا یکی بیاد منو ارشاد کنه که با نمره ۴۵۰۵ ایا قبولی امکان داره یا نههههههه |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - sara1983 - 10 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)mahdokht91 نوشته شده توسط:(09 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ)mahdokht91 نوشته شده توسط: سلام بچه ها .هیچ کس نیست جواب منو بده ؟؟!!! سلام تا جایی که می دونم اسم شما رزو است و الان می تونید برید ثبت نام کنید اما فکر کنم شهریه ثابت ترم قبل را ازشما بگیرند اما شما با دانشگاه قزوین تماس بگیرید و از آموزش بپرسید من سال گذشته شرایط شما را داشتم و اراک قبول شده بودم و مهر امسال که پرسیدم گفتند میتونی ثبت نام کنی ولی شهریه ثابت را باید بدی موفق باشید |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - zhila67 - 10 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
از دوستان کسی میدونه تراز آخرین نفر قبولی واحد زنجان پارسال در تکمیل ظرفیت دوم (بهمن ماه) چقدر بوده؟ من کارنامه ها رو نگاه کردم ولی تراز زنجان رو در تکمیل ظرفیت پارسال نندیدم.ممنون میشم اگه کسی جواب بده |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - To-67 - 10 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام اگر نزدیکی به تبریز بزن تبریز که تدریس اونجا بهتره (۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)mahdokht91 نوشته شده توسط:(09 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ)mahdokht91 نوشته شده توسط: سلام بچه ها .هیچ کس نیست جواب منو بده ؟؟!!! بله |