|
|
بنظر شما چرا تعداد مهندسین کامپیوتر بیکار یا دارای درآمد کم در حال زیاد شدن هست؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: بنظر شما چرا تعداد مهندسین کامپیوتر بیکار یا دارای درآمد کم در حال زیاد شدن هست؟ - saturn2201 - 03 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
خیلی از افراد ایده های خوبی دارن ولی مهارت پیاده سازیش رو ندارن. بنظر من الان بهترین راه اینه که ایده بدیم و ایده ی خودمون رو پیاده سازی کنیم..یکی از ویژگی های خوب رشته ی ما اینه که محدودیت جغرافیایی نداریم. یه نگاهی به تاریخ بندازیم.. استیو جابز بیل گیتس گوگل فیسبوک و.... اینا بزرگترین افراد و پروژه ها تو کامپیوتر بودن. ولی خیلی از اینا با ایده های دانشجوها ساخته شده. دانشجوهایی که میلیاردر نبودن ولی میلیاردر شدن. اگه میخواین با بقیه متفاوت باشید باید متفاوت فکر کنید. اگه میخواین مثه عموم مردم فکر کنید باید به درآمد کارمندی راضی یاشین. من یه ایده دارم .. ولی مهارت کافی ندارم تو زمینه ی signal processing .. میدونم اگه پیاده سازی بشه چند میلیاردی میشه ازش درآمد ایجاد کرد. ولی اینم میدونم که با یه تیم خوب حداقل ۲ یا ۳ سال طول میکشه.
|
RE: بنظر شما چرا تعداد مهندسین کامپیوتر بیکار یا دارای درآمد کم در حال زیاد شدن هست؟ - TaN - 23 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من فکر میکنم که اولا این مختص به کامپیوتر نیست و تمامی رشته ها بازار خرابی دارن حتی بعضی رشته ها که از کامپیوتر سخت تره بازار بدتری دارد منظور شما خاص هستش؟! بله، واقعا چیز خاصی! بلدنیستن!!!! |
|
بنظر شما چرا تعداد مهندسین کامپیوتر بیکار یا دارای درآمد کم در حال زیاد شدن هست؟ - mammad_asir - 24 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
چون تو این رشته ما چیزی تو ایران نداریم فقط داریم وصله پینه ای کار میکنیم مثلا شرکت هایی مثل گوگل و مایکروسافت و هزار تای دیگه مثل اونا هستن که این رشته رو رونق میدن و نیرو مهندسی میخوان ولی اینجا مثلما یه برنامه نویس و .... مگه چقد میخوایم اصلا مگه چقدر نیاز هست اینا میشه جز شغلهای دم دمی مزاجی که میاد و میره .............. |