تالار گفتمان مانشت
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - yagmur0022 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ب.ظ)moritrans نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  ترختوور ۴ استقلال ۱
استرس نتایج کنکور پرید با این خوشی
خخخخ
حالا یبارم شما ببریدCool

ما همیشه بردیم....شما حالا آرزو کن....
ارزو بر جوانان عیب نیس
Cool Wink
Tongue

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - kora - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  آقا من چرا استرس ندارم؟؟
این تاپیک هم اونطور که باید از استرس صحبتی نمیشه! دوستان استرس دهنده ۱ کاری کنید لطفا... آقای بلک، شما ۱کاری کن.
مثلا استرس و اضطراب و ترس از دیدن کارنامه و دیدن رتبه برای اولین بار، اینا بد نیست ولی قوی تر باشه بهتره..
شما استرست خواب به آقای بلک بگو بیدارش کنهBig Grin

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ)somayehmsv نوشته شده توسط:  بچه ها پس چرا خبری نمیشه....Huh
سایت سنجشو ترکوندم [/php]

حداقل میذاشتی از فردا صبح تریپ ترکوندن برداری Undecided برو بخواب که خبری نیست به این زودیا Sleepy

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)doost4 نوشته شده توسط:  بله Big Grin ضمنا اینکه عزیزان آمادگی این رو داشته باشن که موقعی که اعلام نتایج شد همه با خوشحالی کارنامه ها رو میذارن و شما هم که از قبل آماده بودین کارنامتون رو بذارید با توجه به اینکه بالای ۱۰۰۰ شدین از این کار پشیمون میشید TongueTongue
من؟!

نه بقیه Big Grin

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - somayehmsv - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ

البته من که میدونم رتبه ۱ میشم نباید استرس داشته باشم Big Grin

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ

خوشبحال اونایی که الان سر به بالین نهاده اند با خیال راحت و ته دغدغشون اینه که یه وقت بیشتر از ۴نشه رتبشون :/

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ

آقایون دادشام! گفته باشم! معماری شیراز یا کرمان واس ماس! یعنی کل معماریا ماس ماس!Cool
البته اردبیلم نمیدونم سودش کوجس HuhHuh

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ق.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  من اگه مجاز بشم همه اعضای مانشت رو نفری یه شارژ دو هزاری تقدیم میکنم به همین شیرین کام Big Grin
شما که میری به سمت شریف ! کارت شارژ ۲ تومنی کم نیس؟!

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ق.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  من اگه مجاز بشم همه اعضای مانشت رو نفری یه شارژ دو هزاری تقدیم میکنم به همین شیرین کام Big Grin
شما که میری به سمت شریف ! کارت شارژ ۲ تومنی کم نیس؟!

من اونجا فقط آرزومو نوشتم هدفم که نبوده Big Grin نه حسابمو هرجور حساب کردم به هرکس بیشتر از ۲تومن نمیرسید :|

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  من اونجا فقط آرزومو نوشتم هدفم که نبوده Big Grin نه حسابمو هرجور حساب کردم به هرکس بیشتر از ۲تومن نمیرسید :|

همونم غنیمته Smile))

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - artmiss - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  آقا من چرا استرس ندارم؟؟
این تاپیک هم اونطور که باید از استرس صحبتی نمیشه! دوستان استرس دهنده ۱ کاری کنید لطفا... آقای بلک، شما ۱کاری کن.
مثلا استرس و اضطراب و ترس از دیدن کارنامه و دیدن رتبه برای اولین بار، اینا بد نیست ولی قوی تر باشه بهتره..
بیا با هم یه دست شطرنج بزنیم شاید استرست اومد Big Grin

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sara9009 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  حالا فرض کنید هی اطلاعاتتونو وارد می کنید هی میگه "داوطلب مورد نظر موجود نمی باشد". چه لحظه پر اضطرابیه. به به.

این یه جملتون داغونم کرد ،به هر کی ام بگی میگه قبول نشده خالی میبنده
حاضرم با رتبم خطمو شارژ کنم ولی چنین اتفاقی نیفته

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - pezhman.m-AI - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  آقا من چرا استرس ندارم؟؟
بیا با هم یه دست شطرنج بزنیم شاید استرست اومد Big Grin

با شطرنج که آروم تر میشمSmile
دوستان یکم استرس تزریق کنید..... نبووووووووووووووووود؟

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ

نتایج اومــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  نتایج اومــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

نتایج مارو بیخیال... بگو ببینم مجاز شدی یا نه؟؟؟ شارژ لازمم TongueTongueBig GrinBig GrinBig Grin