تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

Re: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ

این مهران کجاست؟؟

مرده یا زندس؟؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ق.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  این مهران کجاست؟؟

مرده یا زندس؟؟

شیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره . خدایی نگاه با من هماهنگ میکردی که پستم رو پاک کنم بعد پست تو بذارم Smile)

Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ق.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط:  
(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  این مهران کجاست؟؟

مرده یا زندس؟؟

شیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره . خدایی نگاه با من هماهنگ میکردی که پستم رو پاک کنم بعد پست تو بذارم Smile)

قرار بود فردا بیای!

نه ساعت ۳ شب :دی

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - farahani7 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ق.ظ

سیستم عامل چه کتابی تستی براش خیلی خوبه؟
مثلا مدرسان شریف و.......
تعجب نکنید الان دارم کتاب تست میپرسم اخه تازه تصمیم گرفتم که امسال ازمایشی کنکور بدم!
پس کمکم کنید.فقط یسوال دیگه!اینکه من چون یهووووووووووو تصمیم گرفتم و قرار هم هست که برای فوق تغییر رشته بدم و برم ای تی(الان علوم کامپیوترم)خب یکسری از درسارو خوندم یکسری رو نخوندم که باتوجه به اینکه میخوام ازمایشی بدم همونایی که خوندم رو گفتم خوب بخونم و برم تستاشو بزنم.ولی از درسای ریاضی و عمومی اینا چی میاد تو کنکور؟اخه من تو لیستی که از پارسه دارم فقط زبان عمومی و تخصصی و از ریاضی که مشترکه ساختمان گسسته رو داره!

RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم...
بعد از کلی مشورت و فکر کردن و بالا پایین کردن درسا به این نتیجه رسیدم که تغییر گرایش بدم....
دروس مشترک مثل(ساختمان و سیستم و طراحی )و هوش رو خوب خوندم
درس مهندسی نرم از پوران تابستون یه دور زدم+پرسمن چند فصل اول که احساس کردم هیچی بلد نیستم و تو تست هاش واقعا افتضاح بودم..درس مدیریت پارسه گرفتم که با اینکه کتاب خوبیه ولی پر حجم..اونم۲جلدی بسیار قطور و وقت گیر بود و
معیاری که باعث شد من تغییر گرایش بدم>>من هوش رو خوب بلدم و مطمئنم خوب میزنمش..سر کلاس هوش(این ترم دارمش) به خودم میگفتم چقد درس باحالیه ای کاش هوش میخوندم برا کنکور ولی آی تی دارم میخونم بیخیال... و مدار منطقی خوب بلدم و مطمئنم که بالا میزنم چون سابقه اش رو دارم....با خودم کلنجار رفتم که من میخام۲جلد مدیریت پارسه بخونم+پایگاه بخونم+مهندسی نرم بخونم و..

ههه حالا من فک کردم احتمالاهمشهری هستیم میخواستم برای برنامه ریزی آی تی ازتون راهنمایی بخوام !

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asiehmohammadian - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ

سلام
کسی هست که معماری پوران وخریده باشه؟
قیمتش چنده؟
یکی هست کتاب ۲ سال پیشش و میفروشه ۶۰۰۰ تومن بخرم ؟ خوبه ؟

RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - farhadk - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  سلام
کسی هست که معماری پوران وخریده باشه؟
قیمتش چنده؟
یکی هست کتاب ۲ سال پیشش و میفروشه ۶۰۰۰ تومن بخرم ؟ خوبه ؟

چاپ بهار ۹۰ هست ۶۴۰۰

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ

خیلی خوبه واسه برنامه ای که مینویسیم تا بهش عمل کنیم یه روز جبران باشه!! اینجور زیاد نگران نمیشیم که وقت کمه و فشار و زیاد به خودمون بیاریم/ البته باید حواسمون باشه زیادی راحت نباشیمTongue

به نظرتون آمار بعد از خوندن فصل ۲ پارسه برم فصل ۵ رو که مهم تره بخونم بعد برم واسه بقیه فصول ؟!! فصل اخر رو میبینم یک دلهره ای میگیرم که نگووووو

RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - شاپری - ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)اوژن نوشته شده توسط:  
(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم...
بعد از کلی مشورت و فکر کردن و بالا پایین کردن درسا به این نتیجه رسیدم که تغییر گرایش بدم....
دروس مشترک مثل(ساختمان و سیستم و طراحی )و هوش رو خوب خوندم
درس مهندسی نرم از پوران تابستون یه دور زدم+پرسمن چند فصل اول که احساس کردم هیچی بلد نیستم و تو تست هاش واقعا افتضاح بودم..درس مدیریت پارسه گرفتم که با اینکه کتاب خوبیه ولی پر حجم..اونم۲جلدی بسیار قطور و وقت گیر بود و
معیاری که باعث شد من تغییر گرایش بدم>>من هوش رو خوب بلدم و مطمئنم خوب میزنمش..سر کلاس هوش(این ترم دارمش) به خودم میگفتم چقد درس باحالیه ای کاش هوش میخوندم برا کنکور ولی آی تی دارم میخونم بیخیال... و مدار منطقی خوب بلدم و مطمئنم که بالا میزنم چون سابقه اش رو دارم....با خودم کلنجار رفتم که من میخام۲جلد مدیریت پارسه بخونم+پایگاه بخونم+مهندسی نرم بخونم و..
به جای اینا( آمار و محاسبات و مدار و نظریه) بخونم....که مطمئنم تو مدار و نظریه میتونم مانور بدم...یکی از همکلاسی هام هم داره برای مهندسی نرم افزار میخونه هفته پیش یه تیکه ای بهم انداخت که بچه های تنبل میرن آی تی و از ریاضی میترسن...
و همه ی این عوامل دست به دست هم داد تا من رو مصمم کنه که این تصمیم رو بگیرم...
فقط من کتاب محاسبات عددی رو ندارم...احتمالا هفته بعد بگیرمش.کدوم کتاب خوبه...

سلام دوست عزیز

کاری که شما انجام دادید در واقع از ترس باران،به داخل برکه آب جهیدن هستش (فرار کردن )!

بنظرم اون جمله در مورد تصمیم ایشون درست نیستUndecided!!!!! فرار نکرد ، از ریسک قبول نشدن جلوگیری کرد

بچه های آیتی تو قبولی آیتی موندن
چه برسه به کسی که هنوز دانشجو هست و رشتشم نرم افزارهو ۲ ۳ روز در هفته کلاس میره و میخواد همین امسال قبول شه! و شبکه هم به بچه های نرم افزار زیاد جالب درس نمیدن... مدیریتم نخونده.. نرم هم که ماشالاBig Grin
این نکته مهمه ( میخواد حتما امسال قبول شه ) پس نباید ریسک کرد!
منم رشتم نرم افزاره به بنظرم شرکت در آیتی برای من ریسکه! شاید ۲ ۳ سال پشت کنکور بمونم بتونم، اما من توان این کارو ندارم! پس توانمندی هرکس مهمه.
هرکس باید به علاقه و توانمندی هاش توجه کنه ، رویائی نمیشه تصمیم گرفت که من علاقه دارم ،بعد توانمندی اون رشته رو نداشته باشم چیزی جز ضرر و پشیمونی و از دست دادن وقت نیست!!!
هر کس خودشو خوب میشناسهآقای jameshenas علاقه و توانمندیتون تو هر گرایشی بالاتره همونو ادامه بدین ، حالا هر رشته ای هست یا آیتی یا هوش یا نرم افزار . فقط زود بجنبین..
موفق باشین

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ

سلام دوستان

این ترم ۱۶ واحد دارم - کنکورم ک میخام بدم -واسه درس موضوع پروژه نرم ۲ مون تحلیل و پیاده سازی آژانس مسافرتی هستش -

کسی میدونه از کجا میتونم پروژه آماده شو تهیه کنم؟

لینک ی دارین یا هرچی ...

ی دنیا ممنون

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - naziimani - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ

سلام
من همش استرس داشتم که درسا رو تموم نکنم ولی وقتی اومدم مانشت تلاش بچه ها رو دیدم دوباره انرژی گرفتم واقعا خیلی جای خوبیه چون میدونم خیلی رقیب دارم و تلاش بیشتری می کنم

RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - شاپری - ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  خیلی خوبه واسه برنامه ای که مینویسیم تا بهش عمل کنیم یه روز جبران باشه!! اینجور زیاد نگران نمیشیم که وقت کمه و فشار و زیاد به خودمون بیاریم/ البته باید حواسمون باشه زیادی راحت نباشیمTongue

به نظرتون آمار بعد از خوندن فصل ۲ پارسه برم فصل ۵ رو که مهم تره بخونم بعد برم واسه بقیه فصول ؟!! فصل اخر رو میبینم یک دلهره ای میگیرم که نگووووو

منم توی یکی از مصاحبه ها خونده بودم که گفته بودن یه روز در هفته رو برنامه نمیذاشتن واسه جبران درسی که احیانا عقب می افته... منم خوشم اومد و همین کارو کردمBlush بنظرم خوبه
منم با آمار مشکل دارم .. مهماش فقط فصل ۵ هست؟
از فصل ۱ فکر کنم همیشه یه سوال میادUndecided
من تازه فصل یک هستم... از تمام عالمو آدم عقب ترمRolleyes

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - farahani7 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ

برای زبان
۵۰۴خوبه نه؟

شده ستاره ی سهیل!
اگه تو انقلاب نمیفروشن پس از کجا بخریم!
من از یکی از اشناهام چاپ قدیمشو دارم!حدود ۱۰ سال پیش!!!!!بنظرتون اگه گیر نیارم به همین اکتفا کنم؟؟
تازشم تست نداره و توضیحه

RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ب.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  سلام دوستان

این ترم ۱۶ واحد دارم - کنکورم ک میخام بدم -واسه درس موضوع پروژه نرم ۲ مون تحلیل و پیاده سازی آژانس مسافرتی هستش -

کسی میدونه از کجا میتونم پروژه آماده شو تهیه کنم؟

لینک ی دارین یا هرچی ...

ی دنیا ممنون

فک کنم سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو بشناسید یه سرچ بزن ببین داره یا نه

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - farahani7 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ب.ظ

سیستم عامل دکتر حقیقت منظورم بود البته