تالار گفتمان مانشت
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - virtual girl - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ

با نظر آقای فرداد کاملن موافقم ... دلتون خوشه ها با این وضع مملکت میخواید اعتراض کنین ؟ اونا هم حتمن رسیدگی میکنن !!!
همینی که هست ... قضیه سوختن و ساختنه ....

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - خانه سبز - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)gh elham نوشته شده توسط:  بچه ها بنظرتون گرایش هوش مصنوعی حداکثر تا چه رتبه ای میشه روزانه قبول شد ؟؟؟؟؟
تا ۵۰۰-۶۰۰

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - tiran22 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ

این آخرین تراز قبولی پارسال طبق آمارای مدرسان شریف تو رشته مهندسی کامپی هستش..
**

جدول آخرین فرد قبولی در رشته شما
شماره گرایش /نام گرایش / نام دانشگاه / نوع دانشگاه / تراز قبولی
۱ / مهندسی کامپیوتر- معماری کامپیوتری /دانشگاه امام رضا(ع)-مشهد (غیرانتفاعی) / مجازی / ۳۷۸۶
۲ / مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی /دانشگاه امام رضا(ع)-مشهد (غیرانتفاعی) /مجازی / ۳۹۴۵
۳ / مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / دانشگاه گیلان-رشت / شبانه / ۳۴۲۹
۴ / مهندسی کامپیوتر- الگوریتم و محاسبات دانشگاه تهران / شبانه / ۵۷۲۴

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - fa_karoon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:  با نظر آقای فرداد کاملن موافقم ... دلتون خوشه ها با این وضع مملکت میخواید اعتراض کنین ؟ اونا هم حتمن رسیدگی میکنن !!!
امام خمینی در وصیت نامه اشون می گن که: تا زمانی که مظلوم مهیا نشود، ظالم پدید نمی آید، زمانی که شما مهیا شدید که زیر بار ظلم بروید ظالم هم پیدا خوهد شد.
در ضمن اگر در طول تاریخ همه اینجوری فکر و عمل می کردند که هیچ وقت پیشرفت و بهبودی ای حاصل نمی شد هیچ کدام از این حرکت های مردمی که منجر به اتفاقات بزرگ شده وجود نمی داشت

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - elahe_joon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط:  
(23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:  با نظر آقای فرداد کاملن موافقم ... دلتون خوشه ها با این وضع مملکت میخواید اعتراض کنین ؟ اونا هم حتمن رسیدگی میکنن !!!
امام خمینی در وصیت نامه اشون می گن که: تا زمانی که مظلوم مهیا نشود، ظالم پدید نمی آید، زمانی که شما مهیا شدید که زیر بار ظلم بروید ظالم هم پیدا خوهد شد.
در ضمن اگر در طول تاریخ همه اینجوری فکر و عمل می کردند که هیچ وقت پیشرفت و بهبودی ای حاصل نمی شد هیچ کدام از این حرکت های مردمی که منجر به اتفاقات بزرگ شده وجود نمی داشت

دوست عزیز حرفت کاملا درسته ولی به نظر من با این وضع کنکور و تا زمانی که این همه سهمیه هست ما حقی واسه اعتراض نداریم نهایتا اگه هم اعتراض قبول بشه سهمیه رو بالا میبرن بعد تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - هاتف - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ

حالا اگر چند نفری ناامید اند و نمیخوان تلاشی کنند، دست کم اراده ی کسایی که میخوان اعتراض کنند و پیگیری کنند رو سست نکنند، این حداقل کاریه که ازشون بر میاد

RE: بچه های نرم خسته نباشید - ۱۲۳aaa - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط:  سلام دوستان

کنکور نرم چطور بود؟ برا من که حکمه همون کنکور آی تی رو داشت الان گیجمHuh نمی دونم خوب دادم یا بد ولی امیدوارم...[/align]

درود
من فک میکنم سوالات تخصصی و مشترک به جز ساختمان داده ها خوب بود(۱۲ تا از سوالا خیلی راحت بود) زبان من ۱۰ تای اول فقط رسیدم بخونم اسون بود(خیلی شبیه تافل بود) ریاضی هم در مورد ریاضی مهندسی نظری ندارم محاسبات جالب نبود(ولی یه سوالش خیلی شبیه سوال ازمون صد در صد دوم پارسه بود) امار و گسسته هم بد نبود
(هر چند من بد شانسی اوردم شب کنکور رفتم زیر سرم) AngryHuh

کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - دانشجوی خسته - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ

من اگه اشتباه نکنم عددی رو ۵۰ زده باشم ولی پایه رو شاید ۲۰ و گسسته ۶ و داده رو ۶/۶۶
فکر نکنم حتی شبانه رو بیارم مگه نه ؟

(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)grayhat نوشته شده توسط:  ایول بچه ها خواهشا بگید فقط چنتا زدید همه درس ها رو میگم مثلا زبان ریاضی عمومی امار وو.. نظریه آنالیز مثل بچه های مهندسی بگید دیگه!!

ماکه داریم میگیم خودتونم اقدام کنید عزیزم

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - m_sardaari - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ

دوستان اعتراض به سوالات اشتباه از طریق بعضی دانشگاه انجام بشه نتیجه بخشه و به داوطلبین فکر نکنم زیاد توجه کنن.

دکتر حقیقتم تو کتابشون گفتن:

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - shvh - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ

من امسال خیلی نخوندم گفتم سال دیگه ایشالا
کنکور آی تی دادم .ساختمان و الکوریتم و پایگاه رو خیلی خوب خوندم، تست زدم، دوره کردم ولی سوالارو اوجوری که فک میکردم نتونستم بزنم Sad
ولی اینجور که شما میگید و خودم دیدم ف فک کنم ساله دیگم وقت تلف کردنه !!!
کلا بیخیال شم Sad

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - jameshenas - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط:  ولی اینجور که شما میگید و خودم دیدم فک کنم ساله دیگم وقت تلف کردنه !!!
کلا بیخیال شم Sad
شما جه راحت با حرف این و اون نظرتون رو عوض میکنین....

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - persian_boy - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ

[/quote]
درود
بهتون تو پروفایلتون جواب لازم داده شد
منتظرم
[/quote]

سلام.آقا منم هستم.امسال به خاطر یه سری مشغله های کاری نتونستم اونطور که باید و شاید بخونم.ولی ان شاء الله از همین الان می خوام استارت کار رو بزنم.قصدمم تو خوندن جدی جدیه چون به شدت به این مدرک(واسه کارم) نیاز دارم.یا علی! ما هم در گروهتون شرکت بدید.

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - elahe_joon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ

منم با اعتراض موافقم نمیگم نه ولی واقعا بی اثره من پارسال رتبه م شد ۷۰۰ واسه ای تی .یه غیر انتفاعی مجازی Undecidedیک سال تلاش کردم واقعا امید داشتم تک رقمی بشم ولی در صدام که حداقل اومده پایین تر خدا به داد رتبه م برسه استاندارد سوالا افتضاحه از هر کتابی بخونی تو کنکور یه سری فرمول جدید تولید میشه ولی خب توکل بر خدا بازم میریم واسه اعتراض

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - rezareza2 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط:  دوستان اعتراض به سوالات اشتباه از طریق بعضی دانشگاه انجام بشه نتیجه بخشه و به داوطلبین فکر نکنم زیاد توجه کنن.

دکتر حقیقتم تو کتابشون گفتن:

من با این دوستمون موافقم اگر دوستانی میتونن از طریق اساتیدشون و دانشگاهها اقدام بشه شاید موثرتر باشه.

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - fafajoon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط:  
(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)s.sadri نوشته شده توسط:  [quote='mehrdad_rabbi' pid='162304' dateline='1360521832']
اگر نظرتون مثبت هست برای امنیت اطلاعات یا ای تی پیام بدید

درود
پیغام خصوصی بنده نیز مشکل داره تعدا گروه نهایتا ۵ نفره هست که ۳ نفر تکمیل شده ۲ نفر نیاز هستش
وفاداری به برنامه ایی که میدیم یه اصل هستش طراحی تست یادگیری مفهومی وهدفمند تو برنامه دقیقمون هست
تمایل داشتید اطلاع بدید بچه ها خوشحال میشن با هم باشیم
همه ما مانشتی هستیم
سلام میشه بیشتر در مورد برنامتون توضیح بدید؟؟