|
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - izadan11 - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ق.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: اگر یه نفر توی دنیا باشه که از طالع بینی و این حرفا متنفر باشه خود من هستمدرمورد حدس زدن ها باید پرسید که همیشه درست حدس می زنی؟ خودم چندین بار تونستم اسم افرادی رو حدس بزنم(حتی بدون اینکه ببینمشون) ولی این ها رو تصادفی می دونم یا هر کسی رو براش فال ورق زدم گفته دقیقا درست در اومده ولی با این حال تصادفی می دونمش آخر یکی از فصلای کتاب آمار و احتمال مدرسان یه حقه ی احتمالی رو گفته که نشون میده این چیزا چرا می تونن درست باشن |
Re: RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ق.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ)helena نوشته شده توسط:(29 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Ehsan.Aboli نوشته شده توسط: س. سلام ن بابا...من عاشق شبکم اما ب ما همون کتاب هنرستانو گفتن با ی پله بیشتر. واکر نه مثل کراس همچین باز نکردن مطلبو.برای شوخی گفتم خودمم حال میکنم درسی سخته... فعلا Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 4 |
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Onix - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
۲۵% چهارم مدرسان واقعا سخت بود؛ هیچی نزدم! ((((
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Riemann - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط: قبلش حدودا ۱ هفته بی حوصله بودم. اما الان ۱ مدته پر از انرژی ام. انرژی ای که تا الان هیچوقت تجربه ش نکرده بودم!منم از پریشب دوباره انرژی گرفتم، خدا رو شکر تا کنکور دیگه پر انرژی میریم جلو. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - tarane1992 - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: سلام به همگیهیچ وقت چنین حرفی نزن بله حتما با تلاش میتونی به دانشگاه های خوب برسی ولی اینو بهت بگم وقتی رسیدی تازه اول ماجراست کمبود توان علمی رو ....میفهمی چقدر سطح علمی دانشگاه ها فرق میکنه ما تو دانشگاه چی میخوندیم اینها چی میخوندن اونا چقدر درسو فهمیدن ما به اون درکی که میخواستیم نرسیدیم من که یکی از اعضای خونوادم تو پلی تکنیک این حرفارو بهم میزد من خواستم از بغض گریه کنم .... بچه ها رسیدن به اون دانشگاه های خوب یه طرف ادامه دادن طرف دیگه.... من یادمه از اون روزی که شما رو تو این مانشت دنبال کردم بسیار پر انرژی بودید و کمی هم مغرور والا من هر چقدرم به درسی تسلط برسم بازم حس میکنم کافی نیست. امیدوارم یکی از رتبه های مانشت شما باشید.
|
|
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - masoud67 - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ
نصف پوز آزمون ۲۵ درصد چهارم را به خاک مالیدم . ولی نصفه دیگه اش انقدر سخت بود که نشد با این نصفه با هم به خاک مالیده بشه
|
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - remove - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
من اصلا درس نمیخوووونم نصیحتی، دعوایی، انرژی مثبتی چیزی بدین، بلکه کمی بخونم |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - masoud67 - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)remove نوشته شده توسط: من اصلا درس نمیخوووونمیک مدعی صنعتی شریف کمتر، احتمال ورود ما به شریف بیشتر
|
|
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - neda_Network - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
فصل ۶ تا ۹ هوش مصنوعی تو ۳ ساعت آخ چسبید خوندنش خداراشکر پارسال هرس آلفا بتا کردم درسا را و با نکته بر داری شاخه های بی نتیجه حذف شد الان از درس خوندن صرفا برای بیشتر یاد گرفتن و نه فقط کنکور واقعا لذت میبرم واقعا با امید فردایی روشن تلاش میکنیم ایشالله به بهترینا میرسیم
|
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - kh.jafarzade - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط:(28 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: سلام به همگیهیچ وقت چنین حرفی نزن بله حتما با تلاش میتونی به دانشگاه های خوب برسی ولی اینو بهت بگم وقتی رسیدی تازه اول ماجراست کمبود توان علمی رو ....میفهمی چقدر سطح علمی دانشگاه ها فرق میکنه ما تو دانشگاه چی میخوندیم اینها چی میخوندن اونا چقدر درسو فهمیدن ما به اون درکی که میخواستیم نرسیدیم من که یکی از اعضای خونوادم تو پلی تکنیک این حرفارو بهم میزد من خواستم از بغض گریه کنم .... به نظر من دانشگاها متفاوتن اما دانشجوها خیر ... منتها تو یه دانشگاه ضعیف دانشجوی قوی باس خیلی بیشتر تلاش کنه و تو دانشگاه قوی کافیه دانشجو خودشو به اساتید برسونه ...جمع بندی ==>دانشجوی قوی در دانشگاه ضعیف ساخته میشه وگرنه هر کسی میتونه تو دانشگاه قوی خودشو بکشه بالا !!!! پس نفس کش واس بچهای شریف اومدن بی دلیل نی
|
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - bahar1369 - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(29 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)remove نوشته شده توسط: من اصلا درس نمیخوووونمیک مدعی صنعتی شریف کمتر، احتمال ورود ما به شریف بیشتر چقد الان وااااقعا remove انرژی گرفت ![]() remove : بشین پای درست
|
|
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hoomanab - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
این آزمون اصلا خوب نبود. تازه داشتم روحیه میگرفتم ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara_omd - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
با اینکه خیلی خسته ام اما به روی خودم نمیارم و با قدرت ادامه می دم اینو خوب می دونم که تلاش با وجود خستگیه که پاداش داره |
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sand - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ
من هیچ وقت اینقدر غلط نزده بودم. از ظهر که پاسخنامه رودیدم تا الآن سردرد گرفتم. هنوز باورم نشده. ![]() یعنی اگر آزمون بعدی هم رتبم زیر ۵۰ نشه من یکی دیگه از فکر دانشگاه سراسری میام بیرون. شایدم انتظار زیادی داشتم.
|
|
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara_omd - 29 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ
حالتو درک می کنم اما اگه با این وجود بازم نا امید نشی حتما موفق می شی خودتم می گی تا حالا اینقدر غلط نزده بودی اصلا سوالای این آزمون ملاک خوبی واسه سنجش نیست با خودت عهد کن که توی آزمون بعد جبران کنی و به خودتم اینطوری ثابت کن که می تونی و بزن توی گوش تمام ناامیدی ها |