|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: فامیل دورفکر نمی کنم سنش به شما بخوره. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shamim_70 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: فامیل دورفکر نمی کنم سنش به شما بخوره.
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: فامیل دورفکر نمی کنم سنش به شما بخوره.
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - zahraaahmadi29 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
بچه ها خیلی باحالین،اگه کسی بتونه پیامای این پست ی ویرایش بکنه و بعدم بده برا چاپ بهترین کتاب در زمینه ازدواج از مانشت منتشر میشه ۱۲۸۵۱۲;۱۲۸۵۱۲; ک این روزا طرفداراشم زیادن [WINKING FACE] |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - RASPINA - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ
منم موافقم همین ۳-۴ سال خیلی خوبه . آخه ۱۰ سال هر کدوم تو یه فاز دیگه اند. بعد آدم انگار تویه سنی تکلیفش مشخص نیست مثلا دخترای ۲۰ ساله الان وسط درس واینا...... ولی جدیدا مد شده دختر خوشگل کارمند پولدار می خوان تازه میخوان کم سن و سال هم باشه.......... حالم به هم میخوره از این خواستگاری ها....... ازین که حساب کردنا ، چرتکه انداختنا.... بعضی خانواده ها با وچود تحصیلات واقعا از شعور بویی نبردن |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: حالم به هم میخوره از این خواستگاری ها....... ازین که حساب کردنا ، چرتکه انداختنا.... بعضی خانواده ها با وچود تحصیلات واقعا از شعور بویی نبردنپس باید حالت از خیلی ها توی این تاپیک هم به هم بخوره )))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sahand_18 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ
بچه باحال نداره این فروم؟ ![]() دلم تنگه احساس غریبی می کنم اینجا یکی بیاد با منم حرف بزنه لااقل ![]() منو از پست گذاشتن که منع می کنید لا اقل پیام خصوصی که بدین دیگه اه ترشیدم از بس کسی سراغمو نمیگیره ![]() البته امیدوارم به خانما برنخورده باشه !!! |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
امروز امامزاده بودم، یه خانومی اومد برا امر خیر پرسید دانشجویی؟!تا گفتم دانشگاه ازاد میخونم در رفت دیگه انگیزم زیاد شد شریف بخونم
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - پوونه - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: امروز امامزاده بودم، یه خانومی اومد برا امر خیرآخ گفتی شریف و هلااااااک شدم از حسرت (((راستی آوا چی شد فقط به خاطر اون خانومه نظرت عوض شد و دیگه نمیخوای بری فردوسی؟ :دی |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب.ظ
انگیره های شریف خیلی قویه، همه هم که درسی! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - پوونه - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: انگیره های شریف خیلی قویه، همه هم که درسی!مگه شک دارید انگیزه ها درسیه؟ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ
مگه با حرفای شما شکی هم باقی میمونه؟! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - پوونه - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مگه با حرفای شما شکی هم باقی میمونه؟!عه عه چرا حرف میذارید تو دهن آدم ؟ ![]() من که چیزی نگفتم جز اینکه نتایج داره میاد و باز من به عشقم شریف نمیرسم : (((((((((( ![]() ، (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: نمیدونم ترسید خرج دانشگاهمو پسرش بده یا گفت این تنبله درس خون نبوده رفته ازاد: ))))))))) در این حد یعنی؟ باورم نمیشه یعنی دخترا میرن اونجا دعا اونم واسه شوهر؟؟؟ : ))))) این روزا مادرشوهرا خیلیییییییی اقتصادی شدن. به خاطر خرج دانشگاه آزاد بود. شاید خود پسره تو استنفورد درس خونده بود مادره انقدر کلاس گذاشته :| |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:ایشالا با همراه اون یکی کاربر مورد نظر میرید شریف پردیس.(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مگه با حرفای شما شکی هم باقی میمونه؟!عه عه چرا حرف میذارید تو دهن آدم ؟ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
آفاق تجربه داریا
|