گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خوندن فصل های پیچیدگی و روابط بازگشتی ساختمان داده سخت ترین کاره دنیاست. یه منبع یا جزوه درست درمونم نیست که.ساختمان داده ها و الگوریتم نصیر. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: ساختمان داده ها و الگوریتم نصیر. فقط معرفی که کافی نیست )) برسان دست یاری به این ناتوان ^_^ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - par par_92 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: ساختمان داده ها و الگوریتم نصیر. به نظر من پوران و مقسمی کافیه.با یک بار خوندن چیزی عایدتون نمیشه.چند بار بخونین من با همینا کاملا فهمیدم. اما بعضی از بچه ها کتاب دکتر قدسی رو معرفی میکنن.من اهل مرجع نیستم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: ساختمان داده ها و الگوریتم نصیر. کتاب رو چه طور برسونم؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hiddenman - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خوندن فصل های پیچیدگی و روابط بازگشتی ساختمان داده سخت ترین کاره دنیاست. یه منبع یا جزوه درست درمونم نیست که.ساختمان داده ها و الگوریتم نصیر. منم با این ۲ فصل خیلی مشکل داشتن طوری که روز اول که خوندمش کلا ناامید شدم ولی به توصیه دوستان مقسمی چاپ جدیدش رو گرفتم واقعا عالیه عالی - خیلی روون و قابل فهم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mrpking - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ)sara_sb92 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ)mrpking نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزسلام ممنوم آبجی جون کاش همه چیز راحت بود و با یه گفتن حل میشد شایدم امتحان اللهیه ولی روم فشار زیاد بود و اصلا تمرکز واسه خوندن درسا نداشتم و همش مشکلاتم جلو چشام بود |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
بچه ها شاید اینجا جای سوالم نباشه.. ولی شماها به تاپیکای دیگه سر نمیزنین! من کتاب ساختمان و الگوریتم مقسمی چاپ ۹۰ رو دارم...به نظرتون ویرایش جدید مقسمی رو بخرم یا کتاب پوران؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: بچه ها شاید اینجا جای سوالم نباشه.. ولی شماها به تاپیکای دیگه سر نمیزنین! من کتاب ساختمان و الگوریتم مقسمی چاپ ۹۰ رو دارم...به نظرتون ویرایش جدید مقسمی رو بخرم یا کتاب پوران؟ سحر خانوم دیگه این سوال داره؟ مقسمی که هچ اصلاً تغییر نکرده و همونه(فقط تستاش به روزتر شده) نظر شخصیه من اینه که کتاب ساختمان پارسه(طورانی) رو خریداری کنین مقسمی +پارسه مکمل هم هستن موفق باشین |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هانی الرضا - ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: ساختمان داده ها و الگوریتم نصیر. البته نصیر تو سایتش فصل اول (تحلیل الگوریتمها) این کتابو واسه دانلود گذاشته >> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیشنویس کل کتاب رو هم یکی از نویسندههاش اینجا گذاشته بود. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)par par_92 نوشته شده توسط: به نظر من پوران و مقسمی کافیه.با یک بار خوندن چیزی عایدتون نمیشه.چند بار بخونین من با همینا کاملا فهمیدم. من الان با مقسمی جلو میرم . اما باهاش مشکل دارم. من پارسال این فصل و از فصل اول طراحی راهیان خوندم کاملا فهمیده بودم. اما الان یادم رفته مثینکه مغزم دوباره این مبحث و قبول نمیکنه. کِرِدیت داشت فکر کنم (۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: منم با این ۲ فصل خیلی مشکل داشتن طوری که روز اول که خوندمش کلا ناامید شدم ولی به توصیه دوستان مقسمی چاپ جدیدش رو گرفتم واقعا عالیه عالی - خیلی روون و قابل فهمکجاش روونه باو.... سطح انتظارت پایینه ها )) (۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: نظر شخصیه من اینه که کتاب ساختمان پارسه(طورانی) رو خریداری کنینپارسال اینو خوندم. مثال کم داره آخه. فصلای آخر هم کلا فرمولی گفته. وگرنه خوبه خدایی .... (۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: کتاب رو چه طور برسونم؟؟؟ با پست پیشتاز هزینه هم پای خودتون... منم قول میدم سال بعد مصاحبه خوبی بکنم و تو مصاحبم میگم که اگه کتابه شما نبود موفقیت منم میسر نمیشد |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ماه بانو - ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خوندن فصل های پیچیدگی و روابط بازگشتی ساختمان داده سخت ترین کاره دنیاست. یه منبع یا جزوه درست درمونم نیست که. به نتیجه ای اگر رسیدید مارو هم درجریان بذارید من پارسه رو میخونم .. یه نگاهی هم به کتاب دکتر قدسی میندازم البته تازه شروع کردم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
امروز هوش و زبان خوندم و کلی وقت از دستم رفت بچه ها اعلام وضعیت کنین |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:برفرض فرستادم اون موقع خودم از چی بخونم؟؟؟ حتما کپی شدش رو بخونم!!!(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)par par_92 نوشته شده توسط: به نظر من پوران و مقسمی کافیه.با یک بار خوندن چیزی عایدتون نمیشه.چند بار بخونین من با همینا کاملا فهمیدم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
آفرین بر شما بانوی این مرز بوم که میخوای برای موفقیت یک پسر ایرانی از کتابه خودت بگذری و کلا نخونی تا من بخونم و موفق شم (به این میگن گردن افتادن ) Sent from my ME172V using Tapatalk 4 |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: آفرین بر شما بانوی این مرز بوم که میخوای برای موفقیت یک پسر ایرانی از کتابه خودت بگذری و کلا نخونی تا من بخونم و موفق شم (به این میگن گردن افتادن ) به این میگن گردن افتادن!!!این قسمتو متوجه نشدم! |