|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: بچه ها من از صبح یه حالی شدممرسی.از ۵۰۴ حفظ کنم لغات رو یا همون لغات ۹۰ و ۹۱ رو؟
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - razi_sh - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:چون وقتت کمه لغات کنکورهای چندسال اخیر رو حفظ کن(05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:مرسی.از ۵۰۴ حفظ کنم لغات رو یا همون لغات ۹۰ و ۹۱ رو؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: بچه ها من از صبح یه حالی شدم خوش بحالت مهندس منکه بر عکس شده همه چی! فکر می کنم فرمت شدم...... آخ چقدر دوست دارم بگن آقا اشتباه شد کنکور دو هفته دیگست.... ![]() ![]()
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - razi_sh - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بیاید رستگار شوید قبل کنکور...یعنی من موندم تو کف این همه استقبال چه امضای قشنگی.......کاش همه میتونستن اینجوری باشن امضای saam رومیگم |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arashmobileboy - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ
سلام بچه ها.از شنبه ثبت نام تاخیری شروع شد.من گرایشمو از نرم افزار به هوش تغییر دادم.واسه هر تغییری که بخواین بدین باید ۴۰۰۰۰تومن دوباره واریز کنید.باید عکس و فتوکپی شناسنامه و کارت ملی هم همراتون باشه.واسه انجام کارای ثبت نام تاخیری هرکی باید بره دانشگاه آزاد شهر خودش،یه بخشی به نام رفع نقص گذاشتن |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: دو ساعت زمان واسه کنکور خیلی کمه... واقعا زمان کمی هست فکر کنید که نتیجه ۲۵۰۰ ساعت رو (مجموع ساعات مطلاعه در طور دوماه حداقل) بخواید در طی یک ساعت واکشی کنید..... زمان کمی هست مخصوصا برای منی که کمی کند هستم...... (۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ)arashmobileboy نوشته شده توسط: سلام بچه ها.از شنبه ثبت نام تاخیری شروع شد.من گرایشمو از نرم افزار به هوش تغییر دادم.واسه هر تغییری که بخواین بدین باید ۴۰۰۰۰تومن دوباره واریز کنید.باید عکس و فتوکپی شناسنامه و کارت ملی هم همراتون باشه.واسه انجام کارای ثبت نام تاخیری هرکی باید بره دانشگاه آزاد شهر خودش،یه بخشی به نام رفع نقص گذاشتن بفرمایید که برای تغییر گرایش هم نیاز به پرداخت هزینه هست؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mehrdad372 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: منم ریاضی مهندسی نخوندم یعنی چی از تراز کم میشه؟ من زنگ زدم مرکز آزمون سوال کردم گفتند شیوه امسال ما در اولویت ها مثل دولتی هستش ولی اینی که شما میگید رو متوجه نشدم دوستان عزیز لطف کنید از بیان مطلبی که دروغه پرهیز کنید همین الان با مرکز آزمون تماس گرفتم اگه کسی اولویت اولش قبل بشه دیگه بقیه انتخاب هاش میسوزه فقط گفتن که شیوه انتخاب اولویت ها رو امسال مثل دولتی کردند |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ
اومدم کافی نت پس چرا این جواب کنکور ۹۰ ۹۱ باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ÷س این سوالات ۹۰ کووووووووووو |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - razi_sh - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ق.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بیاید رستگار شوید قبل کنکور...یعنی من موندم تو کف این همه استقبال دوتا منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای چی آخه؟
|
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ
بچه ها اگه اولویت اولت رو هرجا زده باشی باید بری همونجا امتحان بدی ؟ آره ؟؟؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: بچه ها اگه اولویت اولت رو هرجا زده باشی باید بری همونجا امتحان بدی ؟ آره ؟؟؟ نه این قضیه مال پارسال هست...دیگه امسال هر کسی توی شهر خودش امتحان میده... توی کارت آزمون محل برگزاری امتحان رو نوشته. موقع ثبت نام خودمون تعیین کردیم که محل زندگیمون کدوم شهر هست تا محل برگزاری آزمون هم همون شهرمون باشه. |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mrt69 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
سلام بچه ها همه خسته نباشید ایشالا که همه به اون چیزی که انتظار دارند توی کنکور دست پیدا کنند من نرم افزار علوم تحقیقات تهران زدم پارسال ترازش ۶۹۰۰ بوده حدودا به نظرتون امسال بیشتر میشه یا کمتر و به نظرتون با چه حدود درصدی میشه این تراز رو کسب کرد ؟؟؟ ممنون |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - yahyazahedi - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
دوستان هیچکس سوالات ارشد ۹۱ فناوری اطلاعات گرایش شبکه رو نداره ؟ دوستانی که کتاب دارند ف خواهش میکنم اسکن تصاویر یا عکس شو بزارند . خیلی از بچه دنبال سوالات ارشد فناوری اطلاعات شبکه هستند ؟ اما من که جایی پیدا نکردم ، دوستانی که کمکم کنند دعا می کنم کنکور قبول بشند. البته من برای همه دعا میکنم. ![]() دوستان اگر منفی هم بدهید من ناراحت نمیشم. چون کنکور قبول شم بهتر اینکه منفی بگیرم. تازه الان خودم دنبال سوالات هستم که بخرم و در اختیار دوستان دیگر هم قرار بدهم. |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
بچه ها بلاخره کتابی رو که دنبالش بودم گیر آوردم ![]() هورا ا ا ا ا ا ا ا ا |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: منم ریاضی مهندسی نخوندمتا اونجا که بارها اعلام کردن اینطور نیست از کی شنیدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|