|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: شماها تا لحظه ی اخر ک میخان نتیجه ها رو بدن می خواین همینجور محاسبه کنین ک کیا چقد زدن،چقد بزنی قبولی ،...!! ![]() ![]() ![]() استرس دارم شدید... بعد از اینهمه خوندن و این همه وقت گذاشتن یهو اگه یه رتبه نجومی بیاد چی... |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ
ببین دوست عزیز فقط شما ک زحمت نکشیدین ک حالا دارین جوششو میزنین کنکور همینه....کل زحمت و تلاشت توو ۱۸۰دقیقه ازموده میشه! ماها فقط بلدیم یچیزو برا خودمون بزرگ کنیم و بهش پروبال بدیم.... اینقد شما میاین حساب کتاب میکنین یا یکی از دوستان میگف نت میانگین ۱۵۰تا رو حساب کردم این یعنی شما زیادی دارین کنکورو بزرگش میکنین،خب همینا استرستونو زیاد میکنه! اینقد انرژی صرف این کارا میکنید میتونین صرف ی جیز مثبت تر کنید تازه من یادمه شما جز کسانی بودین درصدای خوبی داشتید و حتما روزانه جایی قبولین..اگ جای نن بودین حتما خودتون رو تا الان پر پر میکردین
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sepideh.a - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۲۸ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون این مشاور سنجش تو همگام یکم بدبینانه جواب نمیده؟ من و که به کل نا امید کرد منم اینو دیدم فهمیدم خیلی دقیق نظر نمیده به طور کلی یه چیزی میگه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاستمیانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس برعکس من یه فایل جمع کردم از درصدایی که تا حالا دبدم اونایی که میانگین شبکه بالای ۴۵ ان خیلی بیشترن از تجارتاا...تجارتا مدیریت رو زیاد خوب نزدن بیشترشون |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاستمیانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس خب الان دیگه خیلی خوووب شد... ![]()
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ
لطفا دعوا نکنید اسم این تاپیک درصدا س اگه مشکلی هست میتونین به تاپیک سرگرمی مراجعه کنید! با سپاس |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Densike - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: لطفا دعوا نکنید اسم این تاپیک درصدا س اگه مشکلی هست میتونین به تاپیک سرگرمی مراجعه کنید! با سپاس!!!!! من بعد از پست شما ۲ بار پست های ۲ صفحه اخیر رو خوندم هیچ دعوایی و حتی چیزی نزدیک به اون مشاهده نشد !!! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: لطفا دعوا نکنید اسم این تاپیک درصدا س اگه مشکلی هست میتونین به تاپیک سرگرمی مراجعه کنید! با سپاس کدوم دعوا ![]()
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - amink - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ
پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ
منم نگفتم شماها دعوا نکنید حس کردم دوستمون از اینکه بحث درصد رو اوردم ناراحت شد گفتم دعوام نکنه! به فکر حاشیه نباشید لطفا |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - scania - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ
اون تایپیک درصدا کجاست پس.................... نیست تو سرگرمی.... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟ کسی نخواست بذارمش! منم نذاشتم! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟ لینک دوم خرابه واسه کامل کردن این لیستها بهتره درصدای بچه ها توی سایت سنجش سرو رو هم اضافه کنی درصدای خیلی خوبی اونجا دیدم طوری ک ناامید شدم.. |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:یه بار دیگه آپلود میکنم(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟ ۷۰ درصد درصدای اونجا همون آدمایی هستن که تو مانشت درصد گذاشتن خودم کلی از میانگین بالاها رو میشناسم یکیشم خود شما ![]() لینک دوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
بازم خرابه
|