گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - zibaziba - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: سلام. سلام پوران خوبه ولی Btree رو نداره.این بحث رو پارسه ترجمه CLRS رو گذاشته.بهتره جفتشون رو بخونید (۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: من تو ۱۰ روز روزی ۵ساعت خوندمش.اونم تو ماه رمضون.تستاش هم سراسری ها رو حل کردم.ولی سمافور مانیتور حالیم نشد من هم رو این قسمت ها مشکل داشتم ولی کتاب پارسه دکتر حقیقت رو چند بار خوندم و تست حل کردم تا بالاخره متوجه شدم. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mastercandidate - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کتاب دفترا رو جمع کنید که داریم میریم شهریور.آدم استرس می گیره. ولی حق با شماست. سریع رد میشن روزهایی که به ساعت هاش احتیاج داری |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - m@hboobe - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کتاب دفترا رو جمع کنید که داریم میریم شهریور.دقیقا حق با شماست آقا امیر اصلا اگر به من بگید اصلا باورم نمیشه الان درست به همون ماهی رسیدم که پارسال شروع کردم آروم اروم بخوندن درصورتی نفهمیدم چطور روزا گذشتن و ... شهریور هم رسید .... باید فاز اول مطالعاتی حداکثر تا هفته اول دوم مهر تموم بشه ! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - violet - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ
ایشالله همه سال دیگه این موقع رتبه هاشون خوب بوده باشه و فقط منتظر این باشن کدوم یونی خوب قبول شدن ولی خییییییلییییییییییی زووود میگذره!!!!! خیلی ! تازه ما از ۲۰ ام میریم دانشگاه ! |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط: بچه ها نارحت نشید خواهشا ولی سعی کنی تو ارسالهاتون حرفایی بزنید که واسه همه اونایی که دارن میخونن هم مفید باشه. یادتون باشه اینجا یه مکان عمومیه. موافقم . سعی کنید مطالبی رو که به درد همه میخوره بیشتر روش تاکید داشته باشید .ممنون |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کتاب دفترا رو جمع کنید که داریم میریم شهریور. اره امیر دقیقا همینطور بود واسه من... بچه ها نگید اووووو کوو تا کنکور کلی مونده... سریع میاد روز موعود راستی مدیر شدنت مبارک امیر |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - alagh - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ)mastercandidate نوشته شده توسط:دیگه ادم باید یا امار نده یا دقیق بده(28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: من تو ۱۰ روز روزی ۵ساعت خوندمش.اونم تو ماه رمضون.تستاش هم سراسری ها رو حل کردم.ولی سمافور مانیتور حالیم نشدشما دقیقا آمار Violetرو دادید. درس شیرینیه.من خوشم اومد (۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کتاب دفترا رو جمع کنید که داریم میریم شهریور. مرسی که هستی! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: شهریور هم رسید .... باید فاز اول مطالعاتی حداکثر تا هفته اول دوم مهر تموم بشه !فاز اول یعنی کلا یه دور از همه درسا ؟؟؟!!! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - esisonic - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
خوب بچه هاااااااااااا...آخرای ماهه...هرکی خودش بیاد جلو بگه چی خونده! ... از خودم شروع میکنم...پنجشنبه مدار الکتریکی تموم میشه!! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: خوب بچه هاااااااااااا...آخرای ماهه...هرکی خودش بیاد جلو بگه چی خونده!آقا خیلی کار خوبیه قبل از بسته شدن تاپیک بگیم چیا خوندیم منم ایشالا فردا که اوکی شد میگم ))) |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - MSZ - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ
یاد باد آن روزگاران یاد باد... میخوندم، ولی اصلا تو این تاپیکا صدامو در نمیاوردم! بدانید و آگاه باشید که الان یه عده هستن که دارن توپ میخونن و قراره رتبه های برتر ۹۳ بشن و چیزی نمی گن! پس این رقبای خاموش رو هم در نظر داشته باشین... این مطلب هم کلی میگم: اگر به موفقیت در چیزی از ته قلب ایمان داشته باشین و براش جانانه تلاش کنین و توکل کنین به خدا، بدون شک بهترین نتیجه ای که برای شما بهترین هست رو به دست میارین... همگی موفق باشین |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: یاد باد آن روزگاران یاد باد...اول تشکر کنم بعدم آقا دقیقا من همیشه فک میکنم کلی آدم هستن که نمیان نت اصلن و مثل چیچی دارن میخونن یا حتی میان و مثل شما نوشتهها رو میخونن و میرن. اینا آدمای ...همممم.... جالبی هستن ما که اینجائیم ولی همه قراره موفق شیم. جدی آدم رو کمک بچهها اینجا حساب میکنه شاید بشه گفت مثل یه تیم هستن بچهها اینجا و منم از همین جا با صدای بلــــــــــــــــند میگم که : "قطعـــــــــــــــــــــــــن ما به بهـتـــــــــــــــــترین نتیجه میرسیــــــم" |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: یاد باد آن روزگاران یاد باد... لازم نبود صدا دربیاری مهندس. تابلو بود یکی از رتبه خوبها تو هستی بروت نیاوردیم که جوگیر نشی |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - nazanin_sh - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ
یکی به من روحیه بده . من تا الان درگیر پروژه کارشناسی بودم الانم قراره ببرنم مشهد خونواده ! سال قبل تعدادی از درسارو خوندم اما یادم نیست دیشب چی خوردم یکی به من انرژی مثبت بده........................... |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - aamitis - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
با (۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: یکی به من روحیه بده . من تا الان درگیر پروژه کارشناسی بودم الانم قراره ببرنم مشهد خونواده !باید هم اکنون خانم انرژی مثبت را صدا زد |