![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:بابا بیخیاااال اینقده سخت نگیرید(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:چرا همه استرس دارن ولی من ندارم!!!!؟؟؟!!!!(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: یجا دیدم مشاور سنجش گفته بود نتیجه ها تا هفته آینده میاد ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم که لینکشو بزارم خب من کلا انتخاب نکردم غیر انتفاعی و پیام نور آزاد هم ثبت نام نکردم و نمیرم... سال بعد هم کلا همچین روحیه ای ندارم یه سال دیگه بخونم ...دیگه نهایت تلاشم همینه بیتشر ازین نمیتونم وقت بذارم...ایشالا که نتیجه خوبی بگیرم...از صمیم قلبم واسه همه مانشتیا هم همینو میخوام ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - negggin - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ ب.ظ
وای مگه مشاور سنجش نگفته اول خرداد میاد ؟ چه استرسی گرفتم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ ب.ظ)negggin نوشته شده توسط: وای مگه مشاور سنجش نگفته اول خرداد میاد ؟ چه استرسی گرفتماون که خبر دقیق نداره دوستان پرسیده بودن این جواب رو بهشون دادن...ببین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
واقعا میانگین مشترک ٤٥-٥٠ امسال؟ چه خبره!!!! دیگه درسته اسون بود اما نه اینکه میانگین ٤٥ -٥٠ بشه! پارسالم نرم افزار و گسسته و ساختمان داده اسون بود به نظرم خیلی! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - negggin - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
به نظر منم گسسته و نرم خیلی آسون بود چه خبر ۵۰ درصد |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: واقعا میانگین مشترک ٤٥-٥٠ امسال؟ چه خبره!!!! دیگه درسته اسون بود اما نه اینکه میانگین ٤٥ -٥٠ بشه! پارسالم نرم افزار و گسسته و ساختمان داده اسون بود به نظرم خیلی!نمیدونم من از بس استرس دارم وقتی یه درصد میبینم سریع میشینم میانگین حساب میکنم تا حالا از این ۱۰۰-۱۵۰ تا درصدی که دیدم اغلبشون مشترک بالای ۴۰ داشتن ... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۰ ب.ظ
به نظر منم قشنگ ضربدر ۳-۴ می کنه می گه باور نکنین ![]() (۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون این مشاور سنجش تو همگام یکم بدبینانه جواب نمیده؟ من و که به کل نا امید کرد |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ق.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۰ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط: به نظر منم قشنگ ضربدر ۳-۴ می کنه می گه باور نکنین امیدوارم واقعا همینطور باشه ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ
اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاست به نظرتون اونایی که میانگین ۵۰ به بالا هستن واسه شبکه زیادن؟... تکلیف اونایی که حدودا ۴۴ هستن چی میشه... ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاستمیانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاستمیانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس تعداد بچه های تجارت با میانگین بالای ۵۰ که تا الان دیدم خیلی بیشتر از بچه های شبکه با میانگین بالای ۵۰ هست الته بازم نمیشه دقیق نتیجه گرفت شما ک میانگینت بالاس خداروشکر من چی بگم... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ق.ظ
کی میاد این نتایج ؟ یهو سورپرایز میکنن یا قبلش میگن فلان روز؟؟؟؟ و اینکه بیشترین درصد مشترک که تا الان شنیدین چقدر بوده؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاستمیانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس خب این طور که شما می گین هم فایده نداره که معلوم نیس چجوری قراره سورپرایز شیم ![]() ![]() (۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: کی میاد این نتایج ؟ یهو سورپرایز میکنن یا قبلش میگن فلان روز؟؟؟؟ مهم تر از درصد تک تک درسا اینه که میانگینتون چند باشه، ممکنه با مشترک خیلی بالا هم میانگین آدم کم بشه( مثلاً کسایی که زبان و مدیریت رو صفر می ذارن خیلی این اتفاق براشون میفته) |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ
اخه اگه اشتباه نکنم دیدم که یکی گفته بود بچه های تهران ٧٠ به بالا زدن!! دیگه مشترک ٧٠ خیلیه خوب ٥٠ تا هم تخصصی بزنن ٢٠ زبان میشه میانگین ٥٠ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
شماها تا لحظه ی اخر ک میخان نتیجه ها رو بدن می خواین همینجور محاسبه کنین ک کیا چقد زدن،چقد بزنی قبولی ،...!! خسته نشدید ازاین حساب کتاباااا ![]() آخرشم نتیجه ها جوری میشه ک اصلا فکرشو نمیکردین!!!! |