کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - sahar121 - 23 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (چرا افزودن لینکو تصاویر و ... برام کار نمیکنه!!!!) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 27 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
تیشرتی که خیلی از دانشجویان عزیز باید بپوشن ! پشتیبانی مک از ویندوز ! داستان به این صورت بود که …. صبح تا شب در یک صحنه ^-^ این حرکتم آخر عشق و حاله ! اندر احوالات گوشی لمسی دارا ! کلا همه چی رو برد زیر سوال ! الهیییییییی ! چشاشم لنز گذاشته ! در این تصویر طبق محاسباتی که ما انجام دادیم تنها گزینه مناسب فاتحه هستش ! هرچه بسوزد کپسولش میزنند ! وای به روزی که بسوزد کپسول ! شرح در عکس ! اگه چشت سالم موند بعدا بگو کیه ! ) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - good-wishes - 28 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
چکار کنه بنده خدا ! حوصله اش سر رفته خو چی بگم والا ! کارت ملی فامیل دور آقا اجازه ! ما بگیم ما بگیم wait for dinner |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 01 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ
عکس برگه امتحانی یک دانشجوی درس خوان بچه داری آقایون |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
ساخت چین خب خدارو شکر سوال معروف “اول مرغ بود یا تخم مرغ” حل شد ! الان چی به چیه ؟ کی به کیه !؟ تا حالا چنین عکسی دیده بودین !؟ جشن تولد به شیوه نوین ) فایروال ویندوز و دیگر هیچ ! یه بار تو این وضعیت از اول برنامه خاله نرگس رو تا آخرش نیگا کردم ! خلاقیت بسیار زیبا ^-^ لامصب از آر پی جی هم بدتره ! اونوقت مارو از تحریم میترسونن ! ) مرد برای رفع دلتنگی هاش گریه نمیکنه ، قدم میزنه ! مامانم گفت بهش دست نزن ! ) والا کنترل تلوزیون ما ۴ سال و شیش ماهه از بس کوبیدمش زمین منو که میبینه کار میکنه ) شرح در تصویر ! ) خدایی راست میگه ! با سبکترین ماده در دنیا بانام آیروژل آشنا بشین که از دی اکسید سیلیکن ساخته شده و ۹۹درصدش رو هوا تشکیل میده انقدر سبک هستش که همونطور که در تصویر میبینید گلبرگها رو خم نمیکنه کارگاه نقاشی : درس اول ، رسم جُغد! فیلم اکشن ! نمایی میکروسکپی از نوک خودکار ! واقعا همینجوریه ) ریا نباشه ! نمایی از پا دری اتاقمون :دی محصولی از خودم ! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ
لطف کنید بگید نشانگر روی کدوم عدد میره !؟ اگه فلاپی دیسک هنوز وجود داشت ! تصویری از کودکی من ! در حال ورزش صبحگاهی ینی تا این حد معجزه میکنه !؟ شرح در عکس ) نجاتت دادم عزیزم ^-^ ، نمیذارم بخورنت ! شکار صحنه – لحظه فوران آتش فشان کوروش کبیر – دکتر شریعتی – ارد بزرگ و بقیه دوستان هم همین نظر رو دارن ) اینجا اگر حیوان باشیم بهتره واقعا :| بفرمایین دوچرخه سواری خیلی عالیه این عکس نوشه ) هنوز ادمایی پیدا میشن که تو سخت ترین طوفان ها شما را یاری کنند تفاهم یعنی درک تفاوت ها … ورزش صبحگاهی پرندگان ! بهترین کادویی که میتونست باشه … ابتکار جالب و باحال ! بازم اسپم لعنتی ! ) اخ اخ ینی اگه میشد چی میشد ! ^-^ ببین ببین با من کل پاشنه ننداز ! حسرت ! بدون شرح کیا بچه گیاشون از این کارا میکردن ))) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - nazanin_sh - 13 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
قبل از کنکور ........... آقایون چشاشونو ببندن |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - ashkan_d13 - 28 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
[attachment=13888] |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahtab69 - 29 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mhd3 - 30 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
هدیه رو وا نکرده پس فرستاد [attachment=13909] |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Eternal - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
پیشرفت علم و آسودگی [attachment=13919] بدون شرح [attachment=13920] |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - AEM4949 - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 05 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ
یادش بخیر ...اون وقتا ... |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Eternal - 05 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
من هر وقت به بابام زنگ میزنم ، دیر جواب میده ، بالاخره دلیلشو دونستم، میخواد من خودمو بکشم این تصویر رو برای شماره من گذاشته، هر وقت بهش زنگ میزنم ....... از بس همیشه تو کامپیوترم |