|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - targol - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
دلم واسه خانوادم حسابی تنگ شده
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - targol - 09 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
امروز گیر دو تا آدم خیلی... پرحرف افتادم و مغزم داره میترکه ![]() پرحرفی یکیشون رو نتونستم تحمل کنم و سرش داد کشیدم، حالا وجدان دردم دارم
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - zahra_ce87 - 09 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)targol نوشته شده توسط: امروز گیر دو تا آدم خیلی... پرحرف افتادم و مغزم داره میترکهدخمل بد چرا سرش داد زدی شاید گناهی حس کرده شنونده خوبی هستی اومده بود خودشو تخلیه کنه![]() مام یه همکلاسی داشتیم همچین بگی نگی پرحرف بود بچه ها زیاد بهش گوش نمی دادن ولی من به حرفاش گوش می دادم که هیجانات و چیزایی که رو دلش غمباد شده بود بگه سبک بشه هنوزم شنونده خوبی برا خیلی ها هستم
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - RASPINA - 10 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
حس امروزم........پر بغض بود که اصلا نشد خالیش کنم وقتی امروز داداشم رفت دنبال کار.... بیکاری آدم متاهل که بچه داره خیلی سخته |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - رهاافسری - ۱۲ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ
دلم بسیار تنگ است |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - fafajoon - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ
حس اعصاب خوردی از دست استاد راهنما.... خدا تا دفاع بخیر بگذرونه!!! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ
خیلی خوووووووووووبم |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - targol - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
عصبانی
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - WILL - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)targol نوشته شده توسط: عصبانی منو نخور
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - targol - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: منو نخورنه، خیالتون راحت. گرسنه نیستم
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - zahra_ce87 - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
سرم داره میترکه چرا مسیر زندگیمو پیدا نمی کنم؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - neda_Network - 23 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
کلا موقع امتحانات افتضاحم اخلاقم حالم ...
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Aseman7 - 24 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ق.ظ
درود من امروز عالی ام . عالی ِعالی |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - parisa.raad - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
امروز هوای قلب من سرد است، همچون روزهای آخر دی ! می خواهم جدا از همگان، در گوشه ای آرام و بی صدا شاهد مرگ خود باشم. شاید این تنها آرزوی من باشد، وقتی دیگر هیچ امیدی به دوباره "پیش رفتن" نیست... |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - mcse2010 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)parisa.raad نوشته شده توسط: امروز هوای قلب من سرد است، همچون روزهای آخر دی ! جون مادرتون ایه یاس نخونیدددددددددددددددد شاد باشید ازدواج کنید.نگذارید تنها بمونید ![]() ![]()
|