در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Golden68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: درصدای حدودی من درصد مشترکت فتوشاپ نیس یعنی؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ من بازم اعتراض دارم! نفر اول بودم من! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)۲star نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************داداش تو که مارو نابود کردی توکلی باز خیلی مهربون بود نتیجه مونو اعلام نمی کرد تو رو نابود کرد فاتحه منم خوند!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ دیگه اعتراضی ندارم! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)Golden68 نوشته شده توسط:هان؟(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: درصدای حدودی من |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - computerman - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
بابااااااااااااااااااااااااا دستت دردنکنه من توسایت ماهان و مدرسان میزدم درصدامو سه رقمی میشد رتبم دستت دردنکنه داداش کلا حساب ما رو یک سره کردیاااااااااااااااااا ولی من یه چیزی بگم امسال فک کنم مشترک خیلی تعیین کنندس چون خیلیا پایین زدن و یک کم بالا زدن خیلی تاثیر گذاره پارسال با درصد ۴۰ مشترک و ۲۰ تخصصی شدن ۱۰۰ چطوری تخمین میزنی؟ ))))))))))))))) |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ)۲star نوشته شده توسط: ـآخه خوب نباشه اول تیر مجبوریم بریم اجباری حالا بدست جیش العدل یا بقیه ...گروگان گرفته میشیم اخرشم شهید راه حقمون می کنن مساله اینه امید هستی درصورتیکه بزارن... آلان با یه حالت ناراحت نگران نشستم پستای دوستان می خونم ... یه دختر زنگ زده می گه سلام شما پسر پدر شجاع هستین!! اصلا یه نکته خاص هست تو جامعه ما که، هرکی با بقیه کاری نداشته باشه انگار روزش شب نمیشه نه جناب Computerman ؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - A V A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
ما مصاحبه میخایم یالا:دی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - keywan78 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
رییس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ در فردا دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه خبر داد. دکتر ابراهیم خدایی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج اولیه به صورت کارنامه و از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ، گفت: داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت سازمان از نتایج آزمون خود مطلع شوند. وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته میشوند، میتوانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که از فردا روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد، از روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه برای انتخاب رشته اقدام کنند. رییس سازمان سنجش با بیان اینکه مهلت انتخاب رشته داوطلبان مجاز تا روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: داوطلبان در این مدت فرصت دارند نسبت به انتخاب و ثبت حداکثر ۱۰۰ کدرشته تحصیلی از میان کدرشته یا کدرشتههای مجاز اقدام کنند. خدایی افزود: از مجموع حدود ۹۵۰ هزار داوطلبت ثبتنام کننده در این آزمون حدود ۴۰۰ هزار نفر در اعلام نتیجه اولیه مجاز به انتخاب رشته شدند. وی درباره زمان برگزاری آزمونهای تشریحی و عملی رشتههای خاص که نیاز به برگزاری این آزمونها دارند، اظهار کرد: این آزمونها در خرداد ماه برگزار میشود که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد. رییس سازمان سنجش درباره ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳، گفت: ظرفیت پذیرش در این آزمون تاکنون حدود ۱۰۰ هزار نفر است. به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ با یک هفته تاخیر به دلیل شرایط نامساعد جوی در برخی استانها با رقابت حدود ۹۵۰ هزار داوطلب در روزهای ۲۳ تا ۲۵ بهمن ماه برگزار شد. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ تبریک میگم تک رقمی شدید مرسی توکلی جون |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ)۲star نوشته شده توسط:مرسی! با تلاشی چند ساعته حقمو گرفتم ازش!(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: ۱۴- sorlin بین ۵۰ تا ۱۵۰ مرسی که خبرشو دادی. من چک کردم. رتبمم دقیقم شده مثل پارسال چقدر درس خوندم حیف شد! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
Everybody listen and repeat که با این در اگر در بنده در ماند درماند |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ)۲star نوشته شده توسط:مرسی! با تلاشی چند ساعته حقمو گرفتم ازش!(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ اینجا هم شد دانشگاه...همه دخترا رتبه زیر ۵۰ ان!!!! این چه وضعشه اخه...اخر تبعیض...ه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - kh.jafarzade - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
مارو باش بعضیارو باش...!!!!!!!!!!!!!!!! داشتم قدم میزدم تا بادی به کلم بخوره..یهو یکی صدام کرد برگشتم دیدم از بچهای دبیرستانه ازونایی که درس میخوند اما کشش نداشت بنده خدا :-) حالا ازش پرسیدم چه میکنی ؟؟؟؟جوابی که داد کم نمونده بود اشک از چشام جاری بشه و بشینم تو پیاده رو زار زار گریه کنم... سربازیو که معاف شد ...الانم ترم دوم ارشده در دانشگاه آزاد ...خدایا دمت گرم کم بدبختی داریم تو هم هی بزن تو سرمون.... |